ÄKKILÄHTÖ VANTAALLE

Olen viime aikoina viettänyt aivan liian kauan aikaa katsellen äkkilähtöjä ties minne maailman eri kolkkiin. Surkea homma, mutta tälle talve...

Olen viime aikoina viettänyt aivan liian kauan aikaa katsellen äkkilähtöjä ties minne maailman eri kolkkiin. Surkea homma, mutta tälle talvelle ei yksinkertaisesti ole sopivaa aikaa ottaa siipiä alle ja lähteä pakoon pimeyttä. Jotain pientä extrakivaa halusin kuitenkin tehdä, joten hankin sitten äkkilähdön Vantaalle. Vinkiksi muillekin, että Rantasipi Airport myy muksupakettia, mihin kuuluu yö hotellissa aamiaisineen ja 2 aikuista + 2 lasta Flamingo Spahan ja setti maksaa noin satasen. Ei siis hullumpi idea ottaa vaikka tyttökaveri kainaloon ja viedä lapset polskuttelemaan ensin hotellin uima-altaalle ja sitten seuraavana päivänä Flamingo Spahan! Muuten hotelliöissä ei kyllä ole glamouria, mutta uima-altaalla polskuttelu ja leikkialueen uudet pelit ja leikit (Rantasipissä oli pomppulinna!) on lapselle aina elämys :) Kaamos innostui eniten ilmakiekon pelaamisesta, ja sitä lätkittiinkin pitkään ennen nukkumaanmenoa.


uusivuosi vantaalla 1


uusivuosi ilmakiekko


uuden vuoden ilmakiekko peli


Rantasipi Airportista on alle kilometrin matka Flamingo Spahan ja jätimme uimisen vuoden ensimmäiselle päivälle. Tämä oli mullekin eka kerta Flamingo Spassa ja tykkäsin kyllä kovasti. Me olimme luonnollisesti siellä vesipuiston puolella laskemassa liukumäkiä ja aika kului nopeasti. Altaista nousimme lähes kolmen tunnin läträmisen jälkeen pois ihon ryppyisinä ja hymy herkässä. Tekee kyllä aikuisellekin terää joskus hullutella vesiliukumäissä!


flamingo spa oi mutsi mutsi vesiliukumaki flamingo spa


Flamingon yhteydessä olisi ollut myös rauhallisempi spa & wellness-puoli, mikä on tarkoitettu vain yli 20-vuotiaille. Kuvien perusteella se puoli olisi omiaan jos mukana ei olisi lasta ja oikeastaan musta on tosi hyvä, ettei vesipuistoa ja wellness-puolta ole sekoitettu toisiinsa. Joskus olisi kiva mennä ihan vain kaverin kanssa saunomaan erilaisiin saunoihin, istumaan poreissa ja mineraalivesialtaassa ihan rauhassa. Onko teistä kukaan muuten käynyt tuolla spa& wellnessin puolella, osaatteko kertoa onko se millainen paikka?


kaamos ihmettelee


flamigo viihde


halti reppu


vasy lapsi


Ja haluan nyt loppuun alleviivata, että kolmen tunnin jälkeen lapsi EI OLLUT VÄSYNYT. Kysyin ja vastaus oli, että ei ole. Ihan muuten vain pisti makuulleen keskelle Flamingoa ja nukahti heti rattaisiin istuttuaan. Mutta ei siis väsystä, ei.


ps. Jos muuten tarvitsette reissuillenne loistavaa isoa reppua, Haltin Splash 30-reppu on ihan huippu mikäli mukananne on kamera, tietokone tai oikeastaan mikä vain elektroniikkavehje mikä ei saa kastua. Olen vuoden sisällä pelastunut monet kerrat hiusten halkomiselta, kun olen kantanut kamojani saumoistaan vesitiiviiksi hitsatulla repulla tavallisen sijaan. Ehkä hieman liioittelua kylpuläreissulla, mutta sadesää on aina arvaamaton. Ja Helsingissä nähtävästi sataa nykyään aina.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

25 kommenttia

  1. Me ollaan mieheni kanssa oltu siellä wellness puolella pari kertaa.
    On kyllä tosi ihana paikka! Ollaan oltu viikolla aamupäivällä, joten siellä on ollut tooodella rauhallista ja rentouttavaa! :)

    Meidän tytöt pääsee ensi viikonloppuna kylpylälomalle isovanhempien kanssa! 3v kun sai joululahjaksi LegoFriendsejä, mistä sitten rakenneltiin hieno kylpylä. Ilmoitti sen jälkeen mamille, että hän haluaisi myös kylpylään. Ja mamihan hänet sitten kylpylään vie! <3

    VastaaPoista
  2. Noni, mä taidan kyllä tässä joku viikonloppu ottaa äkkilähdön Vantaalle ja ILMAN lapsia!

    VastaaPoista
  3. Flamingo on myös meidän lähimatkailukohdelistalla. Toistaiseksi Mäkelänrinne on riittänyt, mutta ehkä mä kohta olen kerännyt tarpeeksi rohkeutta tuonnekin. :)

    VastaaPoista
  4. Mainio lähialuematka! :) Ja vaikkei hotelliyössä muuten niin olisi glamouria, niin tunteepahan ainakin käyneensä jossakin kun on hetken pois omista nurkista.

    VastaaPoista
  5. Me olemme olleet kerran wellness puolella miehen kanssa. Keskellä viikkoa, eikä meidän lisäksi ollut juuri ketään. Altaat ja saunat olivat ihania ja yleistunnelma myös. Ainoa miinus oli ruoka- ja juomapuoli. Halusimme syödä jotain suolaista ja kilistellä kuohuvalla kuten kunnon spassa kuuluukin. Sämpylät olivat pehmeitä muoviin pakattuja ja kuohari tarjottiin muovituopissa... Grr.

    VastaaPoista
  6. Mä olen käynyt usein mieheni kanssa siellä wellness-puolella. Se on tosi ihana treffipaikka. Musta tuntuis oudolta lillua kavereiden kanssa tekemättä juuri mitään, mutta miehen kanssa siellä on mukava lillua sylikkäin. Aika usein kun ollaan käyty, siellä on myös ollut enimmäkseen pariskuntia, ja lisänä muutama tyttöporukka. Myös aurinkohuone oli tosi rentouttava. Meidän hääpäivä on tammikuussa, joten se on ollut meille sopivan lämmin paikka mennä viettämään sitä - ens viikolla taas ois tarkoitus.

    VastaaPoista
  7. Hih, ihana Kaamos :). Kuulostaa niin tutulta, että ei väsytä, mutta uni yllättää tyyliin kesken lauseen.

    Mä jotenkin kammoan kylpylöitä, olen kuullut/lukenut liikaa kaikkia ällöjuttuja. Saatiin viime vuonna nauttia miehen kanssa kahdenkeskisestä ajasta kylpylässä ja mun piti melkein feidata koko kylpylä :D. Mutta skarppasin ja ei se ehkä ihan niin paha ollut.. Mutta onneksi kylpylöissä voi tehdä muutakin :).

    VastaaPoista
  8. Oi, tulee varmaan kiva loma 3veelle :)

    Mua alkoi nyt houkuttaan toi wellnesspuoli, pakko testata keväällä viimeistään!

    VastaaPoista
  9. ei tonne rohkeutta tarvi, mukava paikka :)

    VastaaPoista
  10. sepä siinä, omista nurkista oleminen tekee aina hyvää.

    VastaaPoista
  11. Hieman vie kyllä tunnelmaa tollanen huoltsikkaruoka, mutta muuten kuulostaa mainiolle!

    VastaaPoista
  12. Juu ihan varmasti!
    Ja 2v. pikkusisko menee myös mukaan. :)

    VastaaPoista
  13. No meillä on sitten varmaan hyvin erilaiset kaveripiirit, näkisin itseni kyllä lillumassa tyttökavereiden kanssa tekemättä mitään. Voihan kavereillakin olla honeymooneja välillä ;)

    VastaaPoista
  14. Mä kans mietin hetken ällöjuttuja mutta tulin tulokseen ettei haittaa mitään, vesi on ihanaa ja liukumäet hauskoja, lilluminen jees. Kyllähän sitä kesälläkin ties missä koirankakkajärvissä ui :D

    VastaaPoista
  15. Voihan se olla että tarjoilupuoli on kehittynyt. Toisaalta ymmärrän kyllä että paljaita jalkoja = lasia, mutta kun sieltä anniskelualueelta ei saanut viedä laseja muualle.

    VastaaPoista
  16. Heiiii, tuli ihan puskista (ehhehe) mieleen, löysitkö koskaan hyvää kotisokerointi ohjetta? Jos, niin miten onnistui/ei onnistunut?

    VastaaPoista
  17. En mä tehnyt sitä, kun voitin jostain arvonnasta vahaussettiä ties minkälaista. Kävi muuten sama mielessä pari viikkoo sitten kun kävin sokeroinnissa että jalkoja voisi kyllä yrittää sokeroida itse omilla mössöillä.

    VastaaPoista
  18. Oltiin viime keväänä miehen ja ystäväpariskunnan kanssa juuri tuolla Wellness-puolella ja samaan tapaan kuin muissakin kommenteissa ravintolan puoli jäi miinukselle. Oltais haluttu kaverini kanssa jotkut ihanat hedelmäjuomat tai smoothiet wellness-hengessä ja saatiinhan me ne, mutta suoraan pakasteesta joku Rainbown valmissmoothiesekoitus, joka vaan kipattiin meidän silmien alla blenderiin ja surautettiin tasaiseksi. Ja jälleen kerran: muovituopista!
    Noilla hinnoilla pitäis kyllä vähän enemmän satsata siihenkin puoleen ja etenkin juuri siihen hyvinvointipuoleen (kuten kylpylän nimi ja turkkilaishenkisen kylpylän tunnelmakin jo antais olettaa).
    Altaat ja saunat oli ihania kyllä!
    Olisin ehkä kaivannut vielä jotain hieman viileämpää allasta, sillä mua alkoi silloin raskauden viime metreillä lähes pyörryttää se huippulämpimästä altaasta saunaan ja takaisin altaaseen- meininki. Poreallasta ei muuten ollut!

    Suosittelen silti ;) oli se aika mukavaa!

    VastaaPoista
  19. Ois kyllä ihanaa lähtee tommoselle pojan kaa! Harmi vaan kun ei oo mitään eri hintoja yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.. :/

    VastaaPoista
  20. miten ois vanhankoulun lähimatkailu, jään yli Vartiosaareen eväät ja fibastelua, siellä voi edelleen tunteä ne viikingit jotka hillu sielä joskus nakkisotien aikaan..

    ..jos oisi jäät

    VastaaPoista
  21. No toi ravintolan puoli kyllä kuulostaa aika köpölle :/ Mutta muuten ihanalle kaikki :) Pakkohan se on testata!

    VastaaPoista
  22. No niin, useinhan ne perheliput on juurikin useammalle mutta toisaalta jos saisit ystävän ja lapsen mukaan olisi varmasti tuplasti mukavampaa :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images