UUDEN VUODEN VIDEOTERVEHDYS!

Hihi, kuten ensimmäisessä videossani lupasin en julkaissut toista videota 2013, sillä sain tämän toisen videon valmiiksi 3 minuuttia yli puo...

Hihi, kuten ensimmäisessä videossani lupasin en julkaissut toista videota 2013, sillä sain tämän toisen videon valmiiksi 3 minuuttia yli puolen yön, eli siis vuonna 2014 :D Hieman edelleen hakee tuo kuvaaminen, en esimerkiksi osaa tarkentaa yksin kuvatessa itseeni joten kasvot on aika sumeat, mutta onpahan kuitenkin video! Sen myötä hyvää uutta vuotta vielä kerran kaikille :)


https://www.youtube.com/watch?v=RRuRgiUzZWU

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

48 kommenttia

 1. Aivan! <3 Pitääkin tehdä videoo taas....mulla on ollu pitkä tauko :/ Yhes välis postasin melkein viikottain jonku klipin ;) Pelkäsin et jengi väsähtää mun naamaan ;) Halit ja terkut ja hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana videa! Kyllä sä filmilläkin hyvältä näytät! Pitäis itekin tuota huulipunaa käyttää useammin, siltä osin kyllä otan haasteen vastaan! Ja yritän myös tuota yhteiskuva-sarjaa tälle vuodelle ja kunnianhimoisesti otan haasteeseen molemmat lapset mukaan!

  VastaaPoista
 3. Piristävä postaus! Jään innolla seuraamaan projektia :) Hyvää alkanutta vuotta sinullekin! Mun lupaukset on niitä tylsiä suklaansyöntiin liittyviä. Pitäis olla joku porukka missä kilpailumielessä suunnataan kohti terveempää ruokavaliota, kun nämä omat päätökset ei ikinä pidä. Seuraavaksi kokeilen hypnoosia sokerikierteen katkaisuun, omg. Kaikkeen sitä rahaansa syytää..mutta kun grouponilla aina sortuu hömpötyksiin..:D
  /Bianca**

  VastaaPoista
 4. Minä myös, innolla seuraan tätäkin projektia. Hyvin meni ensimmäinen videopostaus, näytät "luonnossa" niin energiseltä ja iloiselta :) Minulla on myös tämän vuoden haasteena opetella käyttämään videota. 2012 haasteena oli opetella ajamaan autoa ja 2013 syventyä järkkärin saloihin, molempiin paneuduin täysillä, joten nähtäväksi jää viekö tämäkin haaste mukanaan. Hyvää uutta vuotta sinulle ja Kaamokselle ☆

  VastaaPoista
 5. Oho, vau! Itse olen luvannut kokeilla tänä vuonna naurujoogaa ja yrittää siirtyä uudelle kymmenluvulle ilman suurta ikäkriisiä ;)...

  VastaaPoista
 6. Osasitpa "käyttäytyä" iloisesti, veikeästi jopa, videolla. Minulle ainakin sait hymyn huulille. Ihan niinkuin olisit aina tehnyt tällaisia. Itse yritin joulun alla tehdä käsityövideon, muttei siitä mitään tullut. Voisitko siis neuvoa kädestäpitäen, miten video tehdään ja saadaan blogiin?

  VastaaPoista
 7. Mies totesi , voi ei oo todellista, jumalauta.

  Vakavia juttuja joo:D Siis ookko sää tosissas tuossa :? Veto ? Kännisekoilu?

  Olen onnellinen täällä maalla :DD

  Pyydä ihmeessä malvan väristä huulipunaa ja hmm. huultenrajauskynän sävy...vaikeita asioita :DD
  Lepo vaan....
  Mä lahjoitan paljon rahaa hyväntekeväisyyteen ja joskus jotain ei ymmärrä. Ei toki tarvikkaan :D
  Kivoja videoita ja huulipunia sullea :D

  VastaaPoista
 8. Mariia Söderström1. tammikuuta 2014 klo 22.21

  oli jääny nimestä i pois :D

  VastaaPoista
 9. Huulipunalla on sielua kohottava vaikutus :D

  VastaaPoista
 10. oi, mäkin haluun tollaseen hypnoosiin :D :D kerro jos se toimii!

  VastaaPoista
 11. Tää oli ehkä vuoden väsynein päivä, en ymmärrä mistäenergian bongaat. Edellinen yö meni tosi huonosti ja muutenkin oli hieman hankaluuksia päivällä, mutta tästähän on hyvä lähteä liikkeelle!

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti naurujoogataidoista on apua synttäripäivän lähestyessä ;) Ois muuten kiinnostavaa lukea tosta joogasta!

  VastaaPoista
 13. Mä en kyllä osaa neuvoa muuta kuin, että kuvaa pätkä ja laita se johonkin käsittelyohjelmaan muokattavaksi, käytin itse ekaa kertaa imovieta ja se oli aika helppo.

  VastaaPoista
 14. Mieluummin olen tosissani huulipunieni kanssa kuin lähettelisin tällaisia viestejä kenellekään. Miten muuten tuo hyväntekeväisyys liittyi mihinkään? Ei raksuta nyt, laitatsä huulipunarahat amnestylle vai miten?

  Kuten sanoin, on huulipunan käyttö jäänyt mulla monen muun tyttöjen jutun lisäksi pois viime vuosina ja joo, musta on tosi kiva hömpöttää välillä eikä ottaa maailmaa ja varsinkaan itseäni kovin vakavasti. Kannattaa sunkin kokeilla.

  VastaaPoista
 15. Joo, yhteenväliin ihan säännöllisesti....en tiedä miksi tää tauko....kait vain saamattomuutta :/ No pitää skarpata ;)

  VastaaPoista
 16. Hauska ja piristävä postaus. Onnea teidän vuoteen 2014. Täällä uudenvuoden lupauksia ei varsinaisesti ole tehty, mutta tavoitteena on alkaneena vuonna käydä enemmän teatterissa, harrastaa lähimatkailua, pitää illanistujaisia, syödä ulkona ja käydä elokuvissa. Pieniä juttuja mutta juuri sellaisia joista nautin :)

  VastaaPoista
 17. Voi ihana uudenvuodenpostaus, joka sai hyvälle mielelle :) Omia uv:n lupauksiani olivat rahankäytön ajattelu, karkkilakko (tällä hetkellä fb:n tykkäys"postauksessa" sain 30 tykkäystä, eli tämän kuun loppuun, mutta haluaisin ylittää itseni ja jatkaa ainakin pari kuukautta, olen todellinen herkkuperse, joten ei ehkä kaikille, mutta minulle tämä takaa todellisen itsensä ylittämisen jos onnistun :) Mahtvaa uuttavuotta vielä sinulle ja suloisele Kaamos-pojalle, olet yksi lempiblokkaajistani :)

  VastaaPoista
 18. Kaipaisin myös blogiin jotain uutta, ehkä se ois sitten nämä videot? :D

  VastaaPoista
 19. Esiintymisesi oli luontevaa ja rentoa.
  Tulen seuraamaan postauksiasi jatkossakin. Mielenkiinnolla jään odottamaan sitä tulevaa työkuviotasi, josta aiemmin mainitsit.
  Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 20. Juuri tuollaisia pieniä helppoja iloa tuovia juttuja pitäisikin lisätä! Eihän se oo mitään jos uutena vuotena lupaa lopettaa kaikki herkut ja aloittaa urheilun 6/vko...

  VastaaPoista
 21. Käynpäs lukaisemassa illalla kun saan lapsen nukkumaan :)

  VastaaPoista
 22. Kiitos Janna!

  Mä oon kerran ollut PUOLI VUOTTA karkkilakossa. Lopulta se ei ollut edes vaikeaa. Joillakin muuten auttaa makeanhimoon magnesium, kannattaa kokeilla. Ei se herkuttelua kokonaan lopeta, mutta se voi olla avuksi jos kehosssa on ennestään puutetta magnesiumista :)

  VastaaPoista
 23. Mä katsoin tossa, et suosituimmilla suomalaisilla vloggaajilla on + 80 000 TILAAJAA youtubessa ja tulin tulokseen että ihan hyvä kokeilla ittekkin :D Että ehkä ne videot voi olla ihan hausa juttu muidenkin kun mun mielestä :P

  VastaaPoista
 24. Kiitos:) Työt ovat alkaneet ihan hyvin jo päälle kuukausi sitten, ehkä joskus enemmän aiheesta!

  VastaaPoista
 25. Hih, ihanan kepeä videopostaus! :) Videoita ei varmasti oo helppo tehdä. Tai siis kun mietin omasta näkökulmasta, niin menisin ihan lukkoon ja sekoilisin sanoissa ja kaikkea. Siulla sujui luontevasti! :)

  VastaaPoista
 26. Niin, ja hyvää uutta vuotta 2014! :) Kivoja lupauksia olit laitanut. Itse en lupaa mitään, pidän enemmän tavoitteista. :)

  VastaaPoista
 27. Haa! Nyt tiedän kenelle kippaan ne kaikki huuliasiat mitä täällä lojuu käyttämättöminä ympäriinsä!

  VastaaPoista
 28. Ja voihan kääk miun kirjotusvirheitä, sormet on ajatusta nopeemmat :D

  Ja kiitos vinkistä, täytyypä käydäkin ostamassa magnesiumia! Pakko vähän vielä provosoitua ja kommentoida miunkin tuota "Mariian", mikälie kommenttia, että minusta tuo huulipunajuttu on ihana idea! Miksei ne ilon pilkahdukset tosiaan voisi tulla arkeen noinkin pienistä jutuista, voisin itsekin matkia ja kokeilla samaa :) -Janna

  VastaaPoista
 29. magnesiumia kannattaa kokeilla, ei se ota jos ei annakaan.

  Ja tuohon kommenttiin vaan sen verran, että noita nyt välillä tulee. onhan se aika ymmärrettävää että monet sekoittaa perheblogien kommenttiboksit päänaukomiseen tarkoitetuksi paikaksi kun suurimmat perhelehdet, etenkin vauva, tuntuu hyväksyvän tuollaiset kommentit sivuillaan ja koko sen saitin suosio perustuu vammailulle. pitäisi itsekin pitää vaan nollatoleranssi tollasissa, vaikka aika harvoin nykyään tulee mitään tollasta provoilua.

  VastaaPoista
 30. Ainakin aluksi ongelmaa tuotti suurimmaksi osaksi se, että mun ääni on ollut poissa lähes viikon ja pitkään puhuminen käy kipeää ja siksi puhuminen on aika työlästä ja hieman hidastakin. Mutta opetellaan nyt tää taito edes joten kuten :)

  VastaaPoista
 31. Kyllä kiitos, niistä voi olla iso apu kun pääsen vauhtiin :)

  VastaaPoista
 32. Olet kyllä tosi luonteva videolla, että kyllä näit jatkossakin mielellään katsoo. Ota poika mukaan videolle joskus. :)

  VastaaPoista
 33. Juu, ihan varmasti tulee mukaan jossain vaiheessa. ekan videon tekeminen oli vain sellainen ponnistus etten halunnut siihen lasta, jolle olisin alkanut vaan puhumaan ja säheltämään :)

  VastaaPoista
 34. Jee, lisää vaan videoita! Kyllä se siitä lähtee, nostan hattua rohkeudesta! :) Mulla on muutama vakkarityyppi, joiden videoita seuraan youtubessa, mutta ei vielä yhtään suomalaista. Olis ihan kiva kuulla höpöttelyä joskus "omallakin" kielellä.

  VastaaPoista
 35. Olipa kiva nähdä sua ns livenä. Samaa mieltä, huulipuna rules. Mä olen ollut patoutunut alennusshoppaaja, en ostanut ennen joulua kuin 4 lahjaa joulukuussa, kaikki muut, yli 30 olivat kaapissa.
  Joten uuden vuoden lupaus oli 1 ostos per kk ja jos saan 20 laitettua eteenpäin esim kirppareilla, voin ostaa yhden tilalle. Kosmetiikkaa on kerääntynyt myös niin paljon että 20 tyhjän purkin jälkeen voin ostaa yhden uuden.
  Ikävä kyllä eilen, 2.1 sorruin Kunnaksen alekirjaan, eli tammikuun ostokset ovat nyt tässä.
  Saa nähdä miten tämä käytännössä onnistuu, kovasti toivon onnistuvani.

  Tänään, kun on vapaapäivä, mä korjasin 2 pussilakanan ja 2 housut. Ompelulankaa ja ompelukone on. Ja aikaa. On niin voittajafiilis !

  VastaaPoista
 36. mä oon vähän kattellut nyt noita suomi-vloggaajia ja nekin on kivoja :) Varsinkin eeddspeaks eetu

  VastaaPoista
 37. Mä sorruin tänään puupalapeliin ja yhteen luontokirjaan kun olivat niin hyvässä alessa. Ja pojalle oon nyt hankkinut vaatetta kyl alesta.

  Tuo liveys voi tulla hieman luonnollisemmaksi koska mulla on tosiaan ollut melkein 2 viikkoa ääni joko kokonaan tai osittain pois, puhuminen teki vielä tuolloin kuvausaikaan kipeää joten oli vähän hankala puhua.

  VastaaPoista
 38. Hyvää uutta vuotta! Olipa luonteva video! Mikä huulipuna sulla on muuten videolla?

  VastaaPoista
 39. Se on Burts beesin huulikiilto sävyä Evening glow :) Löytyy vaikka stokkalta!

  VastaaPoista
 40. Hei happy new year! Mä kommentoin näitä aina vähän jälkijunassa, mutta better late than nevä.

  Huulipuna pelastaa paljon, jos joku muuta väittää, on väärässä. Itsellä Benecosin Just Red, joka riittää itsekseen, ei tarvitse silmiinkään mitään, kun on jo ihan glamoureissa. Ja kuka on muka sitä mieltä, että huulipuna on turhaa? Jos joku ei ollutkaan tätä mieltä, niin hyvä sekin. :)

  VastaaPoista
 41. Ai harmi, no mut sitä ei videosta huomannut. Itse olen aina ihan koomassa keskiyöllä, joten minun silmääni näytit energiseltä :)

  VastaaPoista
 42. sortumisia:
  02.01 Kunnaksen kirja ( juuri tätä meillä ei ollut vielä...)
  04.01 Body shopilta kausituoksuisen vartalovoin. Jos et ole kokeillut, älä tee sitä. Ne ovat vaarallisen koukuttavia. Ja aloin etsimään Ratian saaristolaisarkkua toden teolla. Sain tosin Minipoppooseen vietyä järkyttävän ison kasan vaatteita, mutta ei ole pelkoa että he 60 kpl multa ostaa.

  ihmismieli on heikko

  VastaaPoista
 43. Ehdinkin vasta nyt katsomaan tän sun videon :D Jee, mulle kelpaa kyllä videopostauksetkin :)!

  VastaaPoista
 44. Meidän tämän vuoden projektina on yhteiskuva joka viikolta. :)
  http://oisiskonimun.blogspot.fi/2014/01/152.html

  VastaaPoista
 45. Olet oikeasti tosi luonteva videolla. Rohkea ja kiva idea alkaa videobloggailla.

  Oma uv-lupaus on positiivisten ja kivojen asioiden huomaaminen. Olen miettinyt myös blogin (yrityksen alle, mutta myös omia juttuja) aloittamista, mutta rohkeutta puuttuu...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images