KOLME KAUNISTA SUOMALAISTA TALVITAKKIA

Rintavan ihmisen talvitakkipähkäily-postaus sai yllättävän suuren suosion myös kommenttiboksissa. Aihe tuntuu olevan monille tuttu: jos var...

Rintavan ihmisen talvitakkipähkäily-postaus sai yllättävän suuren suosion myös kommenttiboksissa. Aihe tuntuu olevan monille tuttu: jos vartalonmallisi on tuhti joko ylhäältä tai alhaalta, tahi olet muuten vaan isokokoinen, ei talvitakin hankkiminen ole helppoa. Onneksi teillä tuntui olevan tieto hyppysissä ja saman ongelman kanssa painivat voivatkin nyt lukea ison määrän suosituksia postauksen kommenttiboksista. Kiitos kaikille!


Yksi eniten ehdotettu ratkaisu oli kajaanilaisen R-collectionin suomalaisille suunnitellut talvitakit. Täytyy sanoa suoraan, että olin unohtanut merkin aika hyvin vuosien saatossa, vaikka ala-aste ja yläaste ikäisenä päälläni ei muuta nähtykään kuin R-collectionia. Omistin niin anorakkia, pellavavaatteita, huppareita, t-paitoja ja siis kirjaimellisesti käytin pitkään vain ja ainoastaan R-collectionia. Kommenttiboksissa pyydettiin myös erikseen postausta, jos menen kokeilemaan R-collectionin takkeja ja maanantaina merkki vastasi kysyntään kutsumalla liikkeeseensä kokeilemaan takkeja. Kiitos kutsusta ja tässä olisi nyt niitä takkeja, mitkä mahtuvat meikäläisellekin. Myös suurin osa kuvien asusteista on R-collectionin.


r collection asusteet 4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen takki on itseänikin yllättäen oranssi villakangastakki, mikä oli malliltaan ihanan väljä ja tuntumaltaan pehmoinen. XL koko oli nappivalinta ja takkiin jäi vielä oversize-fiilistä, mikä ei yllättäen leventänytkään entisestään. Tähän takkiin sopi mielestäni ihanasti nuo R-collectionin luonnonvalkoiset asusteet, mitkä ovat villakashmirsekoitetta. Ja tuo väri on aivan ihana, en ikinä olisi ajatellut tykkääväni oranssista väristä takissa, mutta mutta...ihana se on.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

r collection viininpunainen takki2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen takki, mitä halusin kokeilla piti olla viininpunainen karvakaulustakki, koska viininpunainen on kutkutellut mielessä jo pitkään. R-collectionilta viininpunaisia takkeja löytyi niin naistenmallisina maihareina slimmimmällä mitoituksella kuin myös unisex-mallisena hieman suorempana. Naisten malli oli jotenkin ahtaan tuntoinen, koska tykkään kovasti väljyydestä ulkovaatteissa. Siksi nappasin XL-kokoisen (vanhan R-collection klassikon) Arctic-maiharin päälleni ja käärin hihoja hieman. Tuntui mukavalle heti päällä! Tässä takissa mallia voi muuttaa kiristysnyörein ja karvan saa hupusta halutessaan irti. Hupun vuori on ihanaa ruutukangasta ja takin koko olemus hyvin klassinen. Kaunis takki tämäkin!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokonaisuutensa puolesta ehkä oma lempparini on silti tämä viimeinen setti, missä musta XL-kokoinen unisex parkatakki yhdistyy murrettuihin keltaisiin R-collection asusteisiin. Ominaisuuksiltaankin takki oli suosikkini, sillä siinä on aquatx-käsittely, takahelman pystyi kääntämään nepparilla suoraksi, puuvillastrech tuntui mukavan joustavalle päällä ja irroitettava pilevuori tekee takista lähes ympärivuotisen. Mutta sitten taas, musta kangas keräsi keltaisesta huivista oikeastaan kaiken hahtuvan itseensä ja onko musta väri vähän tylsä? Miten olisi sama malli, mutta keltaisena? Omaa kokoani ei keltaisena valitettavasti Ateneuminkujan liikkeessä ollut, joten jäi kuvaamatta se väri.


Kuvaamisesta kiitoksena mulle luvattiin joku takeista vielä talven kestävään testiin, mutta minkä mä valitsin? Ongelma muuttui muotoon: "sopivia talvitakkeja on liikaa", mutta yksi oli yli muiden. Arvaatteko mikä?


ps. R-collectionilla on myös facebook-sivut, joista tykkäämällä saa tiedot uusista tuotteista ja alennuksista helposti. Nytkin löytyisi esimerkiksi untuvaa spesiaalihinnoin!


rcollection takit


kuvat: Minttu/ Mami Go Go


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

58 kommenttia

  1. Tosi kivannäköisiä kaikki, mutta valkkaappa tuo oranssi :).

    VastaaPoista
  2. Onpa aika huikeita takkeja ja nuo asusteet on myös tosi kivoja! Ja malli tietysti oikein edustava! :) Vitsi, juuri eilen kiertelin kaupungilla talvitakkia katsastamassa, mutta ehkä pitää nämä R-collectionit käydä vielä sovittamassa ennen lopullista päätöstä. Mullakin on tätä ylä- ja alareppua kummasti äitiyden myötä kertynyt ja takkien ostaminen samalla huomattavasti vaikeutunut. Eli tämmöiset postaukset on tosi jees!

    VastaaPoista
  3. Tuo musta on kyllä tosi makee :)

    VastaaPoista
  4. Oranssi takki on tosi kaunis! Mutta tuo musta on myös kiva! Mutta nuo pipot, huivit ja tumput, todella ihanat. Sun aikaisemmassa postauksessa missä oli kuva jo näistä kuvauksista, ihailin noita keltaisia asusteita. Ja oli se huippu kuvakin susta. Itsekin olen vaalea ja mulla tylsä musta takki, enkä ole koskaan uskaltanut edes ajatella että keltainen sopisi noin hyvin vaalealle. Pitää mennä kyllä noihin tutustuun joko nettikauppaan tai ihan livenä hypisteleen!!

    VastaaPoista
  5. Viininpunainen?!? Huippu väri!
    kiitos r-Collection muistutuksesta!

    VastaaPoista
  6. Kivoja on ja ihanaa kun on about mun kokoinen mallikin! :) Mä olen varmaan tylsä, kun vaikka valkoinen ja oranssi ovatkin kiva yhdistelmä niin silti hienoin on tuo musta takki herkullisen keltaisilla asusteilla. Upee!

    VastaaPoista
  7. Viininpunainen.

    Kun oon kotoisin tuolta rockserin seuduilta (joo, meille se oli aina rockseri eikä r-collection), niin nuoruudessa tuli yliannostus anorakeista ja t-paidoista (no penteleet kun ei ees hajoa ikinä), mutta kaiholla muistelen tässä mun punaista klassikkoparkaa irtovuorella ja karvakauluksella, jossa vietin sekä yläasteen että lukion, jossain muutossa sit roudasin UFF:in laatikkoon (oi miksi?)...Mä luulen, että pitää tsekata tuo naisten parkamalli, unisex on mulle varmaan liian unisex ;) Mut joo, työmatkapyöräilyyn mulla on pari r-collectionin takkia ja ne on tosi hyvät. Hengittää ja pitää tarpeeksi vettä ulkona (niin että 5km matkan kestää kaatosateessakin ilman kastumista).

    VastaaPoista
  8. Jos olit sporttista takkia hakemassa, niin musta on paras siinä kategoriassa. Ilman sitä kriteeriä on kyllä vaikea valita! :D Tosi nätit kuvat ja hyvät takit.

    Mulla on ollut aquatx-käsitelty takki pari syksyä ja kevään. Takin väri on kahden pikkulapsen äidille aina yhtä sopiva luonnonvalkoinen, yllättävän hyvänä takki on kuitenkin säilynyt. Hylkisiköhän aquatx myös vähän likaa? Mene ja tiedä.

    Tsemppiä vaikeaan valintaan! R-collectionilla on paljon ihania juttuja, itsekin olen sen nyt löytänyt uudestaan (abi-verkkarit on edelleen tallessa ja mökillä käytössä, toim.huom.)

    VastaaPoista
  9. Mulla taitaa löytyä tuo kolmas parkatakki, vihreänä. 4v käytössä ei ole mennyt mihinkään, ja on tosiaan lähes ympärivuotinen vaikkei sitä kyllä kesällä tule käytettyä..

    Lapsuus meni myös mulla r-collectionin anorakeissa ja muissa kuteissa, hassua ettei sitä merkkiä tule muistaneeksi kun miettii jotain perusvaatetarvetta. Sieltähän niitä löytyy, ovat aika laadukkaita eivätkä edes yhtään kalliita.

    VastaaPoista
  10. R-Collection rules! Ihania kaikki. Laitoin yhden oman R-Collectionin takkini kiertoon kun se oli jäänyt niin isoksi ja hitsi, se ois varmaan taas ihan sopiva... Toinen on ollut käytössä jo 13 vuotta.

    VastaaPoista
  11. Voi ihania <3 Toi viimenen setti on mun suosikki....vaikka kiva on viininpunainenkin <3 Mä oon niin lämmenny viininpunaselle. Ja oi miten kivat pipo ja hanskat <3

    VastaaPoista
  12. Muistan ala- ja yläasteajoilta ne anorakit! Niitä tilailtiin kavereiden kanssa kimpassa jostain paperikuvastosta, kun ei tietty nettiäkään silloin ollut :D
    Tosi kivan näköisiä nuo takit, varsinkin tuo viininpunainen! :)

    VastaaPoista
  13. Ääk! Juuri etsin sopivan muhkeaa suoralinjaista takkia kaveriksi uusille massiivisille talvipopoilleni! Nuo kaksi alinta on rakkautta!!! Sinä senkin, minkät teit! :D
    Harmi,että matkabudjetti ei pysty ihan noin paljoa juuri nyt joustamaan.

    VastaaPoista
  14. Tuo oranssi oli tosi upea sun päälläsi. Mutta Se musta on varmasti ulkoilua lapsen kanssa ajatellen käytännöllisin.
    Pitää lähteä testailemaan itsekin noita takkeja.

    VastaaPoista
  15. Oi, kiitti näistä kuvista! Eipä ole tullut aikoihin käytyä Rocserilla, eikä varsinkaan takkiasiat ole tullut mieleen siitä liikkeestä. Pitänee käydä sovittelemassa. Oman vartalon ongelma on se, että olen lyhyt ja leveä, eli selkäosat ei istu yleensä ikinä kohdilleen...

    VastaaPoista
  16. Nyt ei voi muuta sanoa kuin vau! Onneksi olen talven poissa Suomesta, muuten tulisi vastustamaton himo rynniä sovittelemaan viininpunaisia talvitakkeja, vaikka noita sopivia takkeja löytäisi omastakin kaapista.

    Tuo oranssi villakangas valkoisilla asusteilla näyttää sinulla aivan törkeän hyvältä! Itselläni on talvitakeissa hiukan päinvastainen ongelma: Pienirintaisena näytän etenkin oversize-tapauksissa täysin muodottomalta laatikolta. :D

    VastaaPoista
  17. Minulle tuli jo edellistä postausta lukiessa mieleen, että toiveissasi oli yhteistyö. :) Eilen luin blogimainonnasta niin sen myötä heräsi kysymyksiä vähän asian vierestä. Mitä tarkoittaa, että saa takin testiin? Palautatko sen sitten keväällä? Onko testituotteet tuloa, joka pitää ilmoittaa verottajalle? Ja onko nuo sinun linkit mainoslinkkejä vai tavallisia linkkejä?

    Ja takeista. Musta on vähän tylsä, mutta toisaalta ajaton ja käy kaiken kanssa. Villakangastakki ei ainakaan minulle sovi aina ulkoilukäyttöön, koska kovilla pakkasilla minulle tulee niissä kylmä! Värinä tuo sopisi sinulle todella hyvin. Viininpunainen on myös nätti (ilman karvaa).

    Onko nuo moonbootsit (vai mitkä lie?) hyvät jalkaan ja onko niillä hyvä kävellä? Mulla ei ollut niitä silloin kultaisella 80- luvullakaan ja taitaa jäädä nytkin ostamatta. :D

    VastaaPoista
  18. Moi, vastaankin sulle ekana kun hyviä kysymyksiä esitit ja aihe on omasta mielestäni tärkeä:)

    Mulla on käytännössä mahdotonta blogata mistään asiasta kysellen lukijoilta mielipiteitä niin, etteikö kenellekään tulisi mieleen että olen vain ilmaisen tavaran perässä. Mietihän, olen tässä ajatellut kirjoittaa todella huonosta ihosta, mutta sehän tulkittaisiin sitten kauneushoitolaruikutukseksi ja tahdon samalla superkalliita voiteita, eikö niin? ;) Todellisuudessa tarvin eniten kuitenkin apua, niin takkiasioissa, finniasioissa kuin vaikka sinä moon boots asioissa, kysyvä ei tieltään eksy.

    Testitakki tarkoittaa tietenkin sitä, että voin jatkossakin kertoa toimiko valitsemani takki. Esimerkiksi aquatx-pinta on varmasti monille aika vieras juttu. Takkia en tietenkään palauta keväällä, kuten en palauta kosmetiikkaa, kirjoja tai mitään blogiani varten tullutta tavaraa (mistä suurimman osan kierrätän eteenpäin, jos en tarvitse). Suomen verotuslainsäädäntö on varmasti suurimmalle ammattibloggaajista tuttu, niin myös minulle. Bloggaajilla on tietyt "lahjus"rajat rahallisena arvona selvillä ja pidän näistä kirjaa.

    Sitten linkit ;) Mitä tarkoitat mainoslinkeillä? Mielestäni nämä ovat mainoslinkkejä, kun kyseessä kuitenkin on mainoksen kaltainen postaus, minua pyydettiin tekemään juttu ja sillä tietenkin haluttiin näkyvyyttä merkille. Jos kuitenkin tarkoitat saanko minä rahaa näiden linkkien kautta joko klikkauksista tai ostoista, niin en. En käytä minkäänlaisia affiliate-palveluita eli kaikki linkit ovat linkkejä ilman että hyötyisin niistä taloudellisesti.

    Blogimainonnasta puhuessa haluaisin itse muistuttaa, ettei tämän kaltaisia juttuja tehdä hetkessä. Jos miettii vähääkään tuntipalkkaa sille, että on kuvaaja ja malli, valitaan vaatteet, otetaan kuvat, ajetaan kotiin ja käsitellään kuvat sekä kirjoitetaan teksti, ei 200 euron arvoinen takki korvauksena ole millään tavalla linjassa 2 ihmisen työn kanssa. Tässä tullaan siihen, että valikoin todella tarkasti mille merkeille teen käytännössä ilmaiseksi tämän kaltaisia juttuja, jo pelkkä mainosarvo blogissani on ainakin 10 kertaa arvokkaampi, ilman laskettua työpanosta. Eli vaikka takki oli ostoslistalla, helpompi mun olisi ollut ostaa se kuin tehdä tämä postaus, minkä halusin tehdä.

    Sitten takkeihin...huh! Tilasin mustan takin, koska käytännöllisyys ja koska pituus. Villakangastakki olisi ollut ihana mutta liian kylmä tarkoituksiini.

    Ja moon bootsit, ne on jalassa vähän kuin uggit. Lompsin niillä kauppaan ja naapuriin, lämpimät kuin mitkä, mutta ei tukevimmat kengät todellakaan! Mutta mukavat jalassa, yleensä talvella käytän kuitenkin soreleita tai lacrossen tukevampia talvikenkiä.

    VastaaPoista
  19. Kiitos, mustakin oli kiva tehdä postaus mistä tiesin olevan konkreettista iloa lukijoille, pääsee hieman kärrylle noista malleista paremmin kun on tällaisen plussapallon päällä :)

    VastaaPoista
  20. Mäkään en ollut ikinä ajatellut keltaisen sopivan, ainakaan jos takoitus ei ole pukeutua batmaniksi :D Otin noi liikkeestä huvikseen mukaan ja ne passasi kuin nakutettu!

    VastaaPoista
  21. Ole hyvä, mullekin tää reissu tuli tosi hyvänä muistutuksena.

    VastaaPoista
  22. Sähän oot sata kertaa pienempi! (ainakin mun mielikuvissa oot ihan missimittainen...). Ja kyllä, musta takki tulee, asusteet ehkä pitää ostaa itse ;)

    VastaaPoista
  23. mekin itseasiassa puhuteltiin merkkiä Rockseriksi ennen!

    VastaaPoista
  24. Mä luulen et se hylkii likaakin, aquatx nimittäin. Se selvinnee kun otan asiasta selvää jossain vaiheessa meilillä. Ja musta tosiaan tulee!

    VastaaPoista
  25. Niinpä! Ja siellä oli naisille villaa ja silkkiä tosi edukkaasti. Aivan ihana et itsekin muisti tän merkin nyt!

    VastaaPoista
  26. Kiitti! Sain Mintun onneksi kuvaamaan ja hieman tekoluntakin mukaan :P

    VastaaPoista
  27. Näisä suomiklassikoita ei kannata laittaa kiertoon vasta kun ne meinaa maatua päälle, kun aina tulee ikävä.

    VastaaPoista
  28. Noi asusteet oli ihan superpehmeitä, harmi kun musta takki keräsi tosiaan nukkaa aika lailla huivista ja siksi en taida yhdistää uutta mustaa takkia noihin.

    VastaaPoista
  29. Ne anorakit on niin seuraava "fjällräven kånken"!

    VastaaPoista
  30. Voi, noi olisi sopinut juuri sun uusiin kenkiin (mikäli tarkoitat niitä jotka vilahti jo blogissa!)

    VastaaPoista
  31. Musta tulee itselle. Käy ihmeessä kaupalla, valikoimassahan oli paljon enemmän mitä nämä 3 valintaani.

    VastaaPoista
  32. Hei, tuossa arctic-parkassa oli lyhyempi selkä mitä mustassa takissa, olisiko se hyvä?

    VastaaPoista
  33. No toi viininpunainen oli todella todella herkullinen, mutta itselleni hihat liian pitkät ja sit ajattelin että musta olisi käytännöllisempi. Viininpunasta olisi 2 eri mallina, mutta onneksi et oo näillä main!

    VastaaPoista
  34. Täytyy käydä sovittamassa heti kun ennättää kaupunkiin asti! :)

    VastaaPoista
  35. KIITOS KIITOS KIITOS!! Ihan mahtavaa, että jaksoit tehdä näin laajan sovittelupostauksen (ja mitkä kuvat, wau!). Näistä saa tosi hyvin selville mallit takaa ja edestä ja suurinpiirtein saman kokoisena arvostan työpanostasi 100%! Nyt tiedän mihin suuntaan takkikaupoille ja hienoa, että se merkki on suomalainen. KIITOS!

    VastaaPoista
  36. Hih, kiitos itsellesi kommentista! Tarkoitus alunperin oli mennä ihan vain kokeilemaan ja kuvata takkeja liikkeessä, mutta järjestin itselleni hieman enemmän aikaa ja takeista saa nyt paljon enemmän irti kuvienkin kautta. Hyvä, että kelpaa!

    VastaaPoista
  37. Kävisin heti ostamassa tuon mustan itselleni, jos tilläni olisi 209€ ylimääräistä rahaa <3

    VastaaPoista
  38. Musta oli omiinkin tarkoituksiin se paras, kun ulkoilutakkia etsin :)

    VastaaPoista
  39. Ahhaha: missi, koon 46 missi. Saatat olla vielä missimpi. ;)

    VastaaPoista
  40. A i v a n mahtavaa, kiitos!! Nyt mullakin meni vaikeeksi... bongasin nimittäin ihan vaan Cittari reissulla takin joka mahtui kuin mahtuikin peba-osastolta!! Ja hintakin oli vaan 79e ja mulla on 10e alelipuke... mutta mutta... se oli musta (olin halunnut väriä) ja siinä oli kultainen vetoketju (eiiiiii!!!). Mutta se hinta :) Näistä tuo viininpunainen olisi niin mun värinen ja ihana.... joten kaiken uhallakin mun on mentävä ainakin sovittamaan!! :D Ja sit murehdin et onko se se hinta vai kenties se, et toinen on (sovittamattakin) selvästi mun väriä ja tyyliä.... argh...

    VastaaPoista
  41. Siihen oli syynsä miksi mä alunperinkin etsin jotain kalliimpaa laatumerkkiä. Nimittäin mulla on ollut aika monta ihan kiva ja halpa mallista takkia, juuri tuota 79 hintaluokkaa. Viime vuonna ostin ensin yhden, siitä meni vetoketju rikki ja sitten ostin toisen, mikä ei vaan tunnu hyvälle päällä. Kun tarkoitus on pitää takkia kauan, satsaisin mä siihen kivemman näköiseen malliin ja etenkin laatuun. Tässä kommenttiboksissa puhutaan kuinka R-colelctionin takit on kestänyt 13 vuotta ja edelleen toimii, hinta/ vuosi on aika pieni? Olisin itse voinut maksaa takista max. 350 euroa, jos se etsiminen ei olisi ollut niin hiton hankalaa ja stokkalla ostoksilla käydessäni tulos oli nolla. Lapsen talvivaatteisiinhan sitä rahaa voi laittaa menemään kyllä, mutta miksi sitä aina itse jää kakkoseksi.

    VastaaPoista
  42. No niinpä! Joskus pitäisi kyllä satsata noihin omiinkin talvivaatteisiin ;) Lapsilla on talveksi Reimaa, Ticketiä ja Eccoa, mulla on H&M:n toppatakki ja pari vuotta vanhat Cittarin toppakengät :D

    VastaaPoista
  43. mulla oli toi kertomani takkiongelma alkutalven ja joskus helmikuussa tilasin sitten 20 eurolla ellokselta takin kun ärsyynnyin noihin aiemmin mainittuihin. Eikä sekää oo hyvä. Kengissä taas oon aina satsannut ja oikeestaan koskaan ei oo tarvinnut pettyä. Ja nyt en kyllä aio enää ikinä hankkia itselleni huonompaa mitä lapselle, koska mä käytän vaatteita monta talvea, lapsi max. yhden.

    VastaaPoista
  44. Kiitos selventävästä vastauksesta!

    Luen blogiasi säännöllisesti ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun minulle tuli mieleen yhteistyötoiveet; ehkä siksi kun satuin lukemaan siitä blogimainonnasta. :) Eikä siinä sinällään mitään pahaa ole, jos blogi muuten pysyy mielenkiintoisena. Olen samaa mieltä, että sinä valitset yhteistyökumppanisi hyvin eli ne sopivat blogisi aihepiiriin loistavasti ja ovat sellaisia, että voisit kirjoittaa niistä muutenkin. Tämä talvitakkipostauskin on hyvin ajankohtainen, joten tarkoitus ei ollut mitenkään narista asiasta tai ilmaisesta takista! Ymmärrän täysin postauksiin käytetyn ajan, koska tekstisi on laadukasta, kuvat hyviä jne. joten hetkessä ei tällaista postausta kirjoita!

    Oletin kyllä, että yhteistyöhön liittyy aina korvaus itse tuotteiden lisäksi, mutta se lienee tapauskohtaista ja niistä nyt ei todellakaan tarvitse lukijoille kertoa, koska palkka-asiat on jokaisen henkilökohtainen asia. Sinun blogilla on tosiaan on melkoinen mainosarvo, jos miettii vaikkapa niitä farkkuja, joista joskus kirjoitit. :)

    Mainoslinkeillä tarkoitin juuri noita affiliate- linkkejä. :) Kaikki ei merkitse niitä erikseen. Tavalliset mainoslinkit ovat lukijaystävällisiä ja mukavaa, jos niitä jaksaa viljellä - varsinkin suoraan tiettyyn tuotteeseen johtavaa eikä vain valmistajan sivuille.

    Testitakista kysyin siksi, että ainakin joitakin tuotteita (kamerat, puhelimet, läppärit jne.) palautetaan testijakson jälkeen ja olisi ollut vähän hassua palauttaa vaate varsinkin jos se olisi ollut mieluinen ja samaa mallia ja kokoa ei sitten enää olisi saatavilla! Kyllähän vaatteita muuten voikin testata ja etenkin kalliimmasta takista toivoo sitä, että se kestää ja pysyy hyvänä. :)

    VastaaPoista
  45. Minulla on tuo valitsemasi musta takki, mutta ilman irroitettavaa vuorta. (Värinä Army Green, johon ei kyllä nukka tartu) Täällä Pohjoisessa on jo pakkasta, mutta hyvin tarkenee vielä ilman vuorta, koska tuuli ei mene läpi. Takki on jo muutaman vuoden vanha, mutta täysin uudenveroinen! Vetoketju ei ole temppuillut kertaakaan, väri ei ole haalistunut ja vedenpitävyys on yllättävän hyvä. Itse allekirjoittaisin kyllä, että aquatx hylkii myös likaa! Tuntuu, että takissa ei ole koskaan tahran tahraa vaikka kuinka rämpisi.
    Myös mummoni satsasi tänä syksynä uuteen anorakkiin, entinen palvellut jo 15v. Eikä muuten ole rikki vieläkään, mutta väri kuulemma kyllästytti..

    Laatuun todellakin kannattaa panostaa eritoten takeissa ja kengissä - ja sitä rockserilta saa! :)

    Tunnelmallista syksyä ja kiitos taas kivasta postauksesta!

    VastaaPoista
  46. Mut mitä sitten tehdään, kun koko on 54 ja rinnanympärys noin 130cm. Eipä löydy paljon vaihtoehtoja! Tähän mennessä olen takkini löytänyt Virosta (taitaa siellä olla tuhteja emäntiä enemmän). Niissä vaan on ongelmia ainakin huonon laadun vuoksi. Tai ainakin vetoketjut menee hyvin pian rikki.

    VastaaPoista
  47. Käyttääkö R-collection takeissaan aitoa turkista? Laskee kyllä firman pisteitä aika paljon...:/

    VastaaPoista
  48. No sepä, että minä mahduin noihin, mua isompi ei :( Mutta ehkä asiasta kirjoittamalla saisi myös joskus muutosta tilanteeseen.

    VastaaPoista
  49. Jep, ihan sitä samaa lammasta mitä syön eli omalta kohdaltani en voi tuomita. Samaa elukkaa löytyy myös kengistäni, samoin laukuistani.

    VastaaPoista
  50. Nyt on haaste tehty. Aivan ihania takkeja ja itsekin on pitänyt käydä katsastamassa tuo kauppa ja haaveissa olisi anorakki. Kiitos muistutuksesta ja taidampa joku päivä käydä siellä. Ja mikä parasta, ne on suomalaisia ;)
    Miehelläni verkkarit sieltä, olleet käytössä jo vuosia ja laadukkaat ovat.
    Nyt siis tiedät myös, että miehelläni on verkkarit ;) JES!

    VastaaPoista
  51. Kannattaa käydä kyllä, siellä on naistenvaatepuolellakin paljon kauniita, klassisia ja hyvää materiaalia olevia vaatteita ilman minkäänlaista hintalapun merkkilisää! Oon vanhvasti sitä mieltä, et toi R-collectionin anorakki on seuraava klassikkotrendi, vähän niinku Fjällräven Kånken :)

    Ja mullakin on verkkarit, tosin siitä nyt ei ylläty kukaan :D

    VastaaPoista
  52. Täytyy tosissaan käydä ja anorakki on seuraava kohteeni ;)

    ja niin onhan mullakin verkkarit ja jos kerron, että ne on Popin raidalliset, niin sekään tuskin yllättää ;)

    Nyt eilisen Solsidanin pariin ja iltaa sinnekin!

    VastaaPoista
  53. […] siis Mintun kanssa kuvaamassa R-collectionin takkeja tuomiokirkon rappusten yläpäässä, kun takaa alkoi kuulua: sori, me nyt mennään tästä. Sori. […]

    VastaaPoista
  54. Ostan aina luonnonkuituisia takkeja, tai ainakin sellaisen, jossa sisävuori on luonnonkuitua. Niitä on tosi vaikea löytää. Aito silkkivuori ei paljon hintaa lisäisi, koska sen ei tarvitse olla mitään hienointa silkkiä. Puuvillavuorikin olisi hyvä, jos olisi edes selkäosassa, ja hihat vaikka keinoainetta, niin takin saisi helposti päälle, mutta selkää ei hiottaisi. Voi kun näitä olisi enemmän...

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images