MEIKKIPUSSIIN TIRKISTELYÄ

Löysin kuvatiedostoistani kuvia Lego-reissultani Tanskaan. Pitääkin ottaa Legoreissu vielä postattavaksi, mutta nyt ajattelin kirjoittaa nii...

Löysin kuvatiedostoistani kuvia Lego-reissultani Tanskaan. Pitääkin ottaa Legoreissu vielä postattavaksi, mutta nyt ajattelin kirjoittaa niinkin tärkeästä aiheesta kuin matkameikit ;)


Musta on itsestä ihana lukea kaikenlaisia meikkipussi/käsilaukku/peilikaappipostauksia, missä pääsee vähän tirkistelemään muiden ihmisten aarrekätköihin. Eikä tämäkään postaus ole tehty siksi, että luulen teidän miettineen jo pitkään luomivärini sävyä, vaan ihan vain jakamisen ilosta. Sitä paitsi matkalle tulee yleensä otettua mukaan vain välttämättömin, joten yleensä ne tuotteet on parhaasta päästä kosmetiikkavarantoja.


meikkipussi

Aloitetaan meikkipohjasta, mihin mulla ei valitettavasti ole mitään luottotuotetta. Viime aikoina olen käyttänyt Misshan BB-voidetta, mikä on kyllä paras BB mitä tiedän. Tosin tietämykseni on kovin rajallinen. Välillä sekoitan BB:n sekaan Misshan ryppyfilleriä vähän muodon vuoksi, oikeasti en tarvitse sitä. Valokynääkin kannan uskollisesti mukana mutten muista käyttää, Nivean meikkituotteethan poistuivat vuosi sitten Suomen markkinoilta, joten ihan uusi tuo valokynä ei ole. Poskiin väriä tuo tämän hetkisen lempparisarjani Glo Mineralsin poskipuna (saatu), missä on hyvä väri ja se on helppo levittää.


Silmämeikissä olen aika on-off tyyppi. Joko sitä ei ole tai sitten on liikaa ;) Useimmiten käytän joko maltillisempaa Lumene Natural Coden luomiväritrioa tai sitten isken tummanpuhuvaa luumua Lumenen perusnapista. Silmät rajaan aina Dr Hauschkan kynällä,missä on hyvä koostumus ja ripsari on ollut varmaan 6 vuotta Beauty Tubes L'orealilta.


Huulissa käytän lähes aina Burt's Beesin huulivoiteita joko värillä tai ilman. Tällä hetkellä huulipunissa suosin vaaleita tyttömäisiä ja kepeitä sävyjä, vaalea vanha roosa on yksi suosikkini ja sitä löytyy niin Lumenen huulilakkana kuin Glo Mineralsin huulikiiltona (saatu). Kynsissä taas mennään oranssilla bilehileellä, alle Butter Londonin vaaleaa oranssia ja päälle Isadoran sugar crush (ihanaa!) hilelakkaa. Ja kynsinauhoja hoidan iltaisin Burt's Beesin kunsinauhavoiteella.


Siveltiminä on ollut jo pitkään synteettiset Ecotoolsin pensselit, joista tykkään hinta/laatusuhteeltaan kovasti.


Meikkipussini on siis iloinen sekamelska ekologisempaa ja markettipuolen kosmetiikkaa. Näistä tuotteista en vaihda pois-kategoriaan rankkaan Dr Hausckan meikkikynän, Glo Mineralsin Papaya-poskipunan, Burt's beesin huulirasvat, ja valitettavasti myös L'orealin Beauty tubes ripsarin. Se toimii ihan fantastisesti muuten, mutta olen onnistunut rikkomaan muistaakseni joka ikisen ripsarihylsyn jossain vaiheessa käyttöä, joten vaihtaisin mielelläni kestävämpään hylsyyn jos vain löytäisin yhtä hyvän ripsarin muuten.


Jos teillä on ripsarivinkkejä, samoja suosikkituotteita tai muuta meikkijuttua sydämellä, niin nyt olisi hyvä aika kommentoida. Meikkipostauksien määrä kun tässä blogissa on aika vakio: yksi per vuosi, joten nautitaan nyt tästä :D


Enemmän meikki- ja kauneusjutuista kiinnostuneille suosittelen Kaikki kauneudesta-sivustoa, mitä mm. kaverini Aino sekä entinen kosmetiikkatoimittaja (nykyinen lasten ekokosmetiikkasarjan kehittäjä) Jonna kirjoittavat. Siellä kuvien laatu sekä tekstin taso ovat hieman eri luokkaa mitä tässä mun meikkipussipostauksessa! Myös Bellasta löytyvä Viilankantolupa on vuodessa noussut yhdeksi Suomen laadukkaimmista kosmetiikkablogeista, joten Petrankin blogiin kannattaa kurkata.


Loistavaa viikonlopun odotusta!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

  1. Minustakin on tosi kiva lukea toisten kauneuteen liittyviä postauksia - juuri niitä aarrekätköjä ja lempparituotteita! Olen itsekin ajatellut tekeväni samanlaisen postauksen, joten jos nyt sinun innoittamana sen saisi oikeasti tehtyä!

    Täytyykin tutustua sinun suosittelemiisi tuotteisiin. ;-)

    VastaaPoista
  2. Tee ihmeessä! Nää onkin parasta antia tällaisille vakoilijaluonteille :) Näistä ekana suosittelen kyllä Glo Mineralsin poskipunaa, niinkuin tossa lukeekin. Ihan paras levittymään ja ihana väri myös poskissa.

    VastaaPoista
  3. Ihana, meikkiboxini on aikalailla yhtä aneeminen mitä tämä kuva ;) Muutama hyvä tuote ja thäts it, suosin muutenkin luonnollista lookkia.

    Omat ripset kyllä vaikuttaa paljon siihen millanen ripsari on hyvä. Mulla on tuuheat ja mustat ripset, joten en vaadi paljoa ripsarilta. Tuo vähän extratuuheutta ja pitää taivutettuina, se avartaa tosi paljon katsetta. Tällä hetkellä lumenen sininen, sitä ennen livboxista saatu clarinsin (joka oli loistava!). Nuorena käytin sitä pinkkivihreessä purkissa olevaa, maybelinen?

    Meikeissä less is more. En haluais olla niitä typyjä joista tulee meikkien putsauksen jälkeen fiilis "toltako toi näyttää oikeesti?!" -maano meikkaa hyvä esimerkki. Kaunis ja mukavan oloinen tyttö, mutta hyvin näkee eron meikattuun ja meikkaamattomaan. Youtube, jos et tiedä :)

    VastaaPoista
  4. Aneeminenmeikkipussi :D :D Mä oon aneeminen oikeesti muutenkin!

    Mun on pakko mennä katsomaan toi Maano meikkaa heti päiväuniaikaan. Tiedän kyllä sen luokan meikkaukset ettei erottaisi samaksi ilman meikkiä.

    Mun ripset on vaaleat, ehkä paksut muttei erityisen tuuheat. Toi beauty tubes tuo ne paremmin esille ja se lähtee 38 asteessa liuskoina pois, ei siis varise poskille tai silmänalusiin. SIksi suosikki, Kanebo voisi olla toinen vaihtoehto mutta musta sillä ei tuu niin hyvät ripset muuten.

    VastaaPoista
  5. Noita Burt's Beeseja tekisi mieli kokeilla, huulipunia en osaa käyttää mutta voiteet joko sellaisenaan tai sävyttävät kiinnostavat. Kunhan ne samalla kosteuttavat kunnolla:) Luomiväreissä tuo ihan sama Lumenen ruskea trio on ollut käytössä hartaasti, en jostain kumman syystä osaa laittaa muuta. Tai siis, merkki vaihtuu, sävyt säilyvät. Pitäisi päästä johonkin räväkkään meikkikoulutukseen!

    Mutta, muutama luottotuote riittää. Meikkipussissa ei tarvitse olla happanemassa hirveää määrää tuotteita mielestäni!

    VastaaPoista
  6. Hei Benecosin ripsari on mun mielestä hyvä, ja halpa kans. Eikä vähiten, se on luonnonkosmetiikkaa. :) Minä olen niitä tyttöjä, jotka voisivat hipelöidä meikkejä ja purnukoita päivät päikseen, ja blogissa tätä himoa saankin aika ajoin toteuttaa. Innostuin itse luonnonkosmetiikasta tutkittuani mitä kaikkea täysin turhaa, ja arveluttavaakin synteettisestä kosmetiikasta löytyy. Päätin sitten tehdä omassa elämässä ja meikkipussissa kemikaalikuormavähennyksen, ja uudet tuotteet ovat olleetkin luonnonkosmetiikkaa, joita esittelen siis omalla tontillanikin ahkerasti - Mini Rodinien ohella. HAH!

    VastaaPoista
  7. Kannatta kylläkokeilla Burt's beesin värjääviä rasvoja, ne on tosi kosteuttavia ja ihania, ei happane pussiin :)

    VastaaPoista
  8. EN oo vielä ehtinyt sun blogiin asti, meenkin heti kun saan vähän enemmän aikaa.

    VastaaPoista
  9. Benecos ei oo mulle tuttu ollenkaan, tekisi mieli lähtee heti ruohonjuureen ostoksille.Kävin lukasemassa sun juttuja pitkästä aikaa, nyt on ollut niin kiire elossa ettei oo ehtinyt blogeja lukemaan kunnolla.Mutta kiinnostus kyl heräsi, ja itte tykkään kansMiia Höytö kosmetiikasta paljon.

    VastaaPoista
  10. Jee, hyvä, mahtavaa, että kiinnostuit! Benecosia saa myös Sokkarilta, ja verkkokaupoista mm. ecodealista... Kaikki tuotteet siinä kympin kantturoissa tai alle (!), ja itse olen tykännyt todella luomiväreistä, ripsarista, kynsilakassa (ei läheskään kaikkia myrkkyjä mitä peruslakoissa). Ei tod. tartu mitään rimmeleitä mukaan, kun hintakin on näissä kohdillaan.

    Mia Höytö <3 one of a kind. Mäkin olen tosi ihastunut näihin. Supisupina, mulla olis just nyt -20% alekoodi Mia Höydön verkkokauppaan. Vartalovoide Silkki on ihan aaaaaaaahhh! :)

    VastaaPoista
  11. Viime kesänä mä kokeilin ekaa kertaa elämässäni Yves Rocherin ripsaria, ja se oli positiivinen yllätys! Pinkissä pullossa oleva Pump 'n plump lähtee pois lämpimällä vedellä aika hyvin, ja sillä saa tuuheutta. Nyt mulla on YR:n sinipulloinen 360 astetta -ripsari, josta tykkään vielä enemmän, koska sen muoviharjalla saa hyvin erotellut ripset, ja toi ripsari mun mielestä kestää vähän paremmin kuin se Pump 'n plump. En kyllä tiedä, lähteekö vedellä, kun itse tykkään poistaa ripsarit aina Aqualan L:llä (koska vesipesussa vedellä lähtevät ripsaritkin jämähtäisivät silmänalusiin jotka öljyyntyy päivän mittaan). YR:n ripsarit on ihan kohtuuhintaisia (muistaakseni yleensä päälle kympin), kannattaa vilkaista myymälässä tai nettikaupassa :)

    Aiemmin mulla oli käytössä Lumenen Blueberry Burl, mutta en kyllä enää palaa käyttämään Lumenen ripsareita, niissä on jotain hämärää... Esim. tota Blueberry Curlia en voi laittaa alaripsiin ollenkaan, koska mulla menee alaluomen alapuolella olevan juonteen iho RIKKI. Yhdessä päivässä! Ja tätä ongelmaa ei ollut, kun käytin Maybellinea (en muista oliko Sensain 38:nkaan kanssa), eikä oo ollut taas nyt kun oon siirtynyt Yves Rocheriin...

    Mä kanssa oon pannut merkille, että Sokokselle on tullut myyntiin Benecosin meikkejä. Jäi vain nätin väriset luomivärit sittenkin ostamatta, kun kokeilin kaupassa kämmenselälle ja sit kun kotona laitoin käden vesihanan alle, luomiväri huuhtoutui heti pois... Voi kai se pysyä paremmin silmäluomella, jonne ei kerry vettä vaan öljyä, mutta toi instant vedellä huuhtoutuvuus ei ollut mun silmissä kovin luottamusta herättävää.

    VastaaPoista
  12. Pitäisi itsekin tehdä tällainen meikkipussipostaus (on ollut suunnitteilla jo varmaan vuoden, mutta jäänyt jostain syystä toteuttamatta), näitä on aina kiva lukea! :)

    Niin ja psst, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa noin muutenkin kuin meikkien puolesta, niin blogissani on menossa arvonta jossa voi voittaa luonnonkosmetiikkalahjakortin. (Eikä velvoita yhtikäs mihinkään mitenkään!) :) http://goingtorain.blogspot.fi/2013/10/testissa-planeta-organica-kosmetiikkaa.html

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images