TAIDETORSTAI (52 VIIKKOA: 39/52)

Tämä päivä meni harvinaisen kylttyreilleissä merkeissä. Painelimme puoliltapäivin Suvilahden Make Your Mark-galleriaan katsomaan kansainv...

suvilahti dr martens suvilahti


makeyourmark galleria makeyourmark


makeyourmark aikataulu


suvilahti asfaltti


roi vaara kultainen kadenpuristus


kiasma 15 nayttely


Tämä päivä meni harvinaisen kylttyreilleissä merkeissä. Painelimme puoliltapäivin Suvilahden Make Your Mark-galleriaan katsomaan kansainvälisesti tunnetuimman suomalaisen graffititaiteilijan, EGSin näyttelyä. Suvilahdesta otin sporan keskustaan pojan jäädessä isänsä luo Sörnäisiin. Vietin muutaman tunnin kuninkaallisissa merkeissä ensi-iltaan tulevan Diana-elokuvan pressinäytöksessä ja sieltä kipitin Kiasman 15-vuotis juhlanäyttelyn , Kiasma hitsin avajaisiin, missä lapsi isineen jo odotteli korkeiden pommaclasien kanssa. Ennen kuoharipöytää vielä kättelin Roi Vaaran Kultainen kädenpuristus performanssissaan, eli kaiken laista tuli koettua ennen kotiin paluuta.


Viikonloppuna Kiasma tarjoaa muuten ilmaisen sisäänpääsyn lauantaina ja sunnuntaina siellä vietetään perhepäivää. Perhelippu maksaa 10 euroa ja nettisivujen mukaan Kiasma täyttyy väriteemaisista taidepajoista, joista löytyy yhteistä tekemistä koko perheelle. Pajat on suunnattu ikäryhmittäin 0-3-vuotiaille, 3-6-vuotiaille ja yli 6-vuotiaille. Ohjelmassa on myös lasten arkkitehtuurikierroksia ja animaatioesityksiä Kiasma-teatterissa.


Itse en ehtinyt kilistelyn jälkeen enää kierrokselle näyttelyyn, kun taidekaverini piti viedä kotiin ajoissa. Lapsi sen sijaan oli isänsä kanssa kiertänyt näyttelyn mun leffaillessa ja oli kuulemma tykännyt näyttelystä paljon, mutta tylsääkin oli mukaan mahtunut. Pitää mennä joku päivä ihan asiakseen katsomaan tuo näyttely itsekin,mutta taidan passata viikonlopun osalta. En oikein pidä liiasta ryysiksestä, kun se vie kuitenkin huomiota pois siitä mitä on tultu katsomaan.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images