KIOSKILLA

Paita ja hame: Lindex, kengät: Ethletic, kassi: BOBO CHOSES. Lähikioskin seinässä on niin iso Jaffa-mainos, että joka ainoa kerta ohi kävel...

jaffa palma1kioskilook nauhat

ethletic tennarit

Paita ja hame: Lindex, kengät: Ethletic, kassi: BOBO CHOSES.


Lähikioskin seinässä on niin iso Jaffa-mainos, että joka ainoa kerta ohi kävellessä alan himoitsemaan Jaffa Palmaa. Vanhenemiseen kuuluu, että kaikki vanhat maut tuntuvat maistuvan niin paljon paremmalle mitä nykyajan hömpötykset. Juon siis limsani Jaffa Palmana, karkkini Omarina ja huolestuttavan paljon on alkanut himottamaan myös ranskanleipää lauantaimakkaralla kera kylmän kaakaon.


***


Hiukset ovat kasvaneet siihen joka kesäiseen, josko menisi kampausmalliksi syksyllä-pituuteen, eli yltävät hädintuskin kiinni. Etuhiuksien osalta jatkuu vuodesta toiseen sama leikkaanko vai kasvatanko, eli kasvatan ja leikkaan kun hermo menee-linja ja värikin on aina vain se nyt lopetan blondauksen-juurikasvu, mikä häipynee ennen pitkää, kun päätän taas olla reilusti vetyperoksidiblondi. MUTTA: nyt vakaasti olen päättänyt, etten syksyllä mene kampausmalliksi, vaan kituutan tämän maailman paksuimman ja hirveimmän reuhkani kanssa niin pitkälle kuin mahdollista ja ehkä ensi kesänä mulla olisi kutakuinkin pitkät kutrit, okei vastoin tahtoani rastamaiset pitkät kutrit, mutta pitkät kuitenkin.


***


Ethleticin tennarit ovat kestäneet kolme kesää ja edelleen vain ehjät. Tälle kesälle ei jalkavamman takia ole paljon tullut käveltyä lätyskäpohjatennareilla, mutta säästyypähän seuraavaksi kesäksi. Ensi kesä on neljäs kesä samoilla tennareilla, miettikääs sitä!

19 kommenttia

  1. Voi et on kaunis asu "Rialla" päällä!! Oletko kesän aikana hoikistunu??

    VastaaPoista
  2. Sä oot aina niin freshin näkönen kuvissa! Kaunis nainen..ja tyylikäs! :)

    VastaaPoista
  3. Mikä toi tommonen hame on! Vitsi miten hyvältä se näyttää!

    VastaaPoista
  4. :D Tämä Ria ei oo hoikistunut, ainakaan tietääkseni! Mutta on voinut hieman turvotus poistua kun voin taas kävellä :) Ja trikoohame hoikentaa, tänään olin taas oma vanha tuttu pallo valkoisessa pitsipaidassa ;)

    VastaaPoista
  5. Nää tuli just viime viikolla Lindexiin, oli pakko hakea oma kun niin ihastun jo mainoksen kuvaan http://www.lindex.com/fi/naiset/easy-jersey/7033773/Hame/?styleId=50207128 ja on ihana päällä, suositteluni!

    VastaaPoista
  6. Mulla on kolmatta vuotta H&M:n lastenosastolta ostetut 7,90e maksaneet tennarit ja ne on todella hyväkuntoiset edelleen :D Vaikka tosin mullakin on edelleen tää iskiasvaivaaaa!! Menee hermo. Tiedän kun oon lukenut blogiasi että tiedät. Ehditkös sä käydä millään niksauttajalla vai oliks se vaan et hieronnassa...? Pitääpä lukea taaksepäin ;) mut jos et käynyt niksauttaan niin oliko joku syy? Itse pelkään kauheesti et mitä jos menee vaan pahemmaksi..

    VastaaPoista
  7. Sexy mama! ;D Aah, ranskanleipä! Muistuu köyhät lukiovuodet mieleen, jolloin tarjouksessa 10 markalla sai vaikka kuinka monta leipää! Sitä sitten puputettiin kämppikseltä "lainatun" paksun margariinikerroksen kanssa. Ja jostain syystä painoin 30 kg nykyistä vähemmän, vaikken liikkunut yhtään mihinkään! Hmm, pitäisiköhän kokeilla ranskis-dieettiä! :D

    VastaaPoista
  8. kävin muutamilla niksauttajilla ja shiatsussa, ei auttanut vaan aina vaan paheni. Mulla siis auttoi vain ja ainoastaan lepo, sekä nyt noi foot balance-pohjalliset ja paljasjalkakengät. Zalandolla oli muuten alessa 47 eur merrellin samaa kenkämallia mikä mulla on, ovh 120 eur, käys tsekkaan!

    VastaaPoista
  9. opiskeluaikadieettiini kuului perunamuusijauhe, marinoitu liha uitettuna kermaan ja joku hirvee fetasäilyke. Oli niin ihanaa muka :D

    VastaaPoista
  10. Tuo hame on kovin ihana ja sopii kyllä loistavasti sinulle!

    VastaaPoista
  11. Reittä näkyy, huulipunaa....wau. Millonkohan mä uskaltaisin?!

    VastaaPoista
  12. Moikka! Olis kysymys sportsdirectin skeittilaudoista! Onkohan semmonen mini board liian pieni 9-vuotiaalle? Oliko siinä mitään painorajaa? Siellä oli myös hieman isompia Junior lautoja, niin oiskohan semmonen sopivampi..

    VastaaPoista
  13. Yllättäen Lindexin sivuilla ilmoitetaan, että toi hame on jo loppuunmyyty. En kyllä ihmettele :) Mutta hieno on toi paitakin, tykkään liehukkeista!

    Sulle sopii otsatukka nutturan kanssa ja ilman kyllä ihan äärihyvin. Mulla on kanssa muutamana viime vuotena ollut toisinaan otsis vai ei -vaihe, joka on päättynyt vasta kun oon leikannut sen otsiksen ja sit pian kyllästynyt ja aloittanut hitaan kasvatusprojektin (sama hiusten pituuden suhteen ihan kaikkinensa). Viimeisimmän otsisleikkauskerran jälkeen totesin, että mulle ei sovi otsis kuin raskausaikana, koska silloin päänahka kuivahti ja iho rauhoittui sen verran, että otsatukkakaan ei ollut heti rasvaisen näköinen. Toivottavasti muistan tämän nyt vähän pidempään - ja sen miten perseestä otsatukan kasvattaminen on :D

    Mutta noista sun hiuksista. Muistan kun oot aiemminkin maininnut, että sun hiukset vaativat silikonia sisältävää shampoota että ne talttuisivat edes jotenkin. Niin tuli mieleen että mitä shampoota ja hoitoainetta käytät?

    Mä ostin hiljattain Aussien kiiltoshampoon ja -hoitoaineen joissa on silikonia, koska päätin kokeilla silikonia sisältäviä ei-niin markettituotteita piiitkän silikonittoman kauden jälkeen. Mun hentoisille hiuksille olisi tietenkin pitänyt ostaa volyymituotteet, mutta noi ginsengiä sisältävät kiiltotuotteet vain tuoksuvat niin ihanalle, että tuoksun takia ostin ne! Ja virhehän se oli shampoon osalta. Hiuksiin tulee kyllä upea kiilto, mutta silikoni tekee mun hentoisista hiuksista niin raskaat että ne saatana liiskaantuu päätä myöten niin, että edessä on pakollinen ponnaripäivä jos pesen hiukset sillä.

    Mutta sitä mä vaan mietin että toiskohan tommonen shampoo sulle mitään apuja hiusten suhteen? Jos se kerta silottaa ja liiskaa, ja antaa kauniin kiillon... :D

    VastaaPoista
  14. no mä käytän milloin mitäkin, nyt taitaa olla joku AITOJA TIMANTTIHIUKKASIA sisältävä hoitsikka. Hmmm, sekin kohta loppuu, pitäsköhän mun ostaa tota aussieta. Tai pitäskö mun tulla ostaan sulta sun aussiet pois?

    VastaaPoista
  15. moi, sori kun vastaus kesti! Luulen et se microlauta on liian pieni, osta vaan suosiolla se juniorilauta!

    VastaaPoista
  16. Aussien hoitsikkaa mä käytän (nuuhkin sitä jokaisella käyttökerralla onnellisena :D), mutta shampoo kyllä liikenisi, koska se jäis mulla käyttämättömäksi. Ja se shampoohan siis sisältää ginsengin lisäksi AITOA HELMIJAUHETTA!

    Laita vaikka suoraan s-postia jos oot siitä shampoosta kiinnostunut, niin sovitaan toimitustavasta ja hinnasta :)

    VastaaPoista
  17. Eiku hitto, siis hoitsikkaa käytät! En mä shampoota tarvi. Mut kiitti vinkistä, ostan hoitsikan ite!

    VastaaPoista
  18. Sun hiustyypille löytyy Aussielta ehkä joku vielä paremmin sopivakin, esmes antfrizz tai joku sen tyyppinen mikä olikaan nimeltään, mut mä tosiaan valitsin oman shampooni & hoitsikkani loppujen lopuks tuoksun perusteella :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images