HEKTISTÄ MENOA

Sain tänään kiperän kysymyksen: oletko ehtinyt lomailla? Tuotanuanniii, miten sen nyt ottaa...viimeiset kolme päivää on näyttänyt tältä: ...

Sain tänään kiperän kysymyksen: oletko ehtinyt lomailla? Tuotanuanniii, miten sen nyt ottaa...viimeiset kolme päivää on näyttänyt tältä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haltiala - Lintsi- Hämeenlinna. Siinä sivussa 2-vuotias yövieras äiteineen, yksi ilta Ikeassa niin että pääsimme ulos vasta 30 minuuttia sulkemisajan jälkeen, ruokaa mitä en todellakaan ole tehnyt itse ( vaan Weeruska, lähikiinalainen, Caminito, Ikea ja Riikka) sekä parit Hertan maailmat  ja Pikku Kakkoset päälle. Viikkoon on liittynyt jossain määrin myös herra Karpo, mistä kirjoitan ehdottomasti lisää, kunhan koneelle pidemmäksi aikaa kykenen.


Että ollaanhan me lomailtu, ainakin tavallaan. Nyt Mintun possen kanssa Hämeenlinnan junamatkasta selvinneenä olo on kuin jyrän alle jäänyt. Mä olin pitkään sitä mieltä, ettei älyleluja mun lapselle. Mutta kolme päiväunet vähiin jättänyttä lasta iltajunassa ja sanoisin että tablettimme ja Mintun Iphone oli suoranainen taivaanlahja. Arvuuttelimme muun muassa eläimiä, kuuntelimme erilaisia autojen ääniä sekä pelasimme kettupeliä (eli ainoaa järkipeliä minkä olen löytänyt = Kapun metsä) ajan tappamiseksi. Välillä noiden löytämieni pelien taso vaan hirvittää, joten olisiko teillä vinkkejä hyvistä 2-vuotiaalle sopivista lastenpeleistä androidille? Tablettia kun on huomattavasti helpompi kantaa matkoilla mukana, kuin esimerkiksi kassillista kirjoja ja pelejä (mitä suosimme kotona virtuaalileluja mieluummin).


Ja mitäs sitten, olisikohan The tall ships races huomisena ohjelmanumerona, ettei vallan hyydytä!


Edit: Tästä postauksesta tuli nyt myös viikon kuva-postaus, koska en ehtinyt saada muita yhteiskuvia viikolta!

24 kommenttia

 1. BabyBus! Pelejä on useampi kymmen ja erilaisia. Muistipeliä, etsi kahta samanlaista, pue sopivat vaatteet, rakenna palapeli, väritä, kokkaa, etsi oikea muoto.. paljon opettavaisia pelejä, ainakin meidän 2v ihan haltioissaan!

  VastaaPoista
 2. Jatkan vielä. Piti ihan tarkistaa, että tosiaan hausta löytyy baby bus, nimellä. Englanninkielisiä siis, yhteenkirjoitettuna vaan jonkun mongerruskielen versioita.

  VastaaPoista
 3. Ei saa laittaa noin hyviä herkkujen kuvia, kun kaupat ei oo auki keskellä yötä ;)

  VastaaPoista
 4. Kuvat näyttävät ihanalta, rentouttavalta lomalta, mutta jostain syystä noidenkin kuvien otto on tosiaan varmasti johtanut jyrän alle jääneeseen olotilaan :D

  VastaaPoista
 5. Hei hauska juttu, mulla on tiistailta lähes identtinen päkäpää kuva blogissa, varmaan sama pieni <3 :)

  http://palanuttasiirappia.blogspot.fi/2013/07/haltioituneena-haltialasta.html

  VastaaPoista
 6. Mahtavan lomaisia kuvia (vaikkei se taida virallisesti olla sana...) :D Täytyy myöntää kademieleni, täällä pohjoisemmassa kun ilmat on olleet +10 tasolla ja vesisadetta :/ Tekis mieli (ja jos ei iskias estäis niin tekisinkin niin) hypätä autoon ja ajaa mihin vaan lasten kanssa lämpimämmän ilman perässä!! Tosin ei tänään, tänään pojat on yökyläilemässä :D

  Ai niin, iiiiiisot kiitokset siitä Sportsdirect-vinkistä, meiltä lähti ekan paketin tultua heti toinen tilaus meneen :D

  VastaaPoista
 7. kiitti, meen heti illalla etsimään! kuulostaa juuri mahtavalle!

  VastaaPoista
 8. noo, tuota caminitoa ei saa kyllä lähikaupasta muutenkaan, harmi vain ;)

  VastaaPoista
 9. Lähinnä se on kun viikolle kasaa paljon asioita, alkaa jo väsy tulemaan loppuvaiheessa.

  VastaaPoista
 10. meilläkin on tänään satanut, välillä paljonkin ja sit ykskaks paistanut. Oon ihmetellyt muiden blogien välikausiasukuvia, mut nyt selvis syy.

  Ja sullakin on nyt kai sellanen tiimimuki? :D Siihen mahtuu 4 kuppia mokkamasteria!

  VastaaPoista
 11. Hyvä, että menoa ja meininkiä riittää. Mekin ollaan kuluneen reilun viikon aikana käyty Muumimaailmassa ja kyläilemässä Turussa, jonka jälkeen poika sairasti vesirokon. Tällä viikolla käyty mummolassa päiväreissulla, eilen Tall Ships Racessa ja Pikku Papun konsertissa. (Sinne kannattaa muuten ehdottomasti suunnata huomenna klo 12, se on taas Sinbryhoffin puistossa lavalla). Tänään käytiin Lintsillä, poika oli innoissaan. Tai on siis ollut noista kaikista, paitsi ei ehkä niin siitä vesirokosta.

  VastaaPoista
 12. Meillä poju on menossa huomenna papan kans tool shipsejä katsomaan, mutta emme taida jaksaa aamusta eli päivästä papuilemaan, nukutaan pitkäään ja mulla on huomenna siivouspäivä. Mut sitä levyä voisi kuunnella, kummitäti antoi papukirjan ja levyn joululahjaksi :)

  VastaaPoista
 13. hihi, ja lapsellani siis täysin sama lookki kuin itselläni aina: ylikasvanut etari ja liian lyhyt ponnari :D

  VastaaPoista
 14. Meidän kaksivuotias tykkää Toca bocan kampaamopelistä, tri Pandan eläinsairaalasta, Legon duplopeleistä. Legot taitaa olla ilmaisia. Maksullisista hyviä on kaikki Filimunduksen pelit (Peppi, Viiru ja Pesonen), mutta sopivat enemmän vähän isommille. Muumipelit on meillä myös suosittuja.
  Itse tykkään ruotsalaisesta Pappas appar -blogista, josta voi lukea arvioita peleistä, sen kautta löytynyt monta suosikkia.

  VastaaPoista
 15. No nyt tulikin hyviä vinkkejä. Meille vasta hankittiin tabletti juurikin matkaviihdykkeksi, mutta toissapäiväinen kymmenen tunnin bussirupeama jouduttiin kyllä menemään melkein ilman kun vuoristoteillä olisi muuten tullut vielä pahempi olo.

  VastaaPoista
 16. lidlin paistopisteet = <3

  VastaaPoista
 17. Hah, näin teidät bussissa viikko sittern, kun olitte menossa ilmeisesti jonnekkin maatilalle (en tietenkäänsalakuunnellut, kun sut tunnistin), ja kysyit K:lta, että mitä se haluaa maatilalla nähdä. Jos muistan oikein, niin K:lla oli ihan sairaan söpö ponnari : )

  VastaaPoista
 18. juu, varmasti oltiin just tonne menossa. Näikkö täällä idässä kenties? Muistaakseni lapsi vastasi et se haluu nähdä metron ja bussin :D

  VastaaPoista
 19. Joo, idässäpä idässä : )

  VastaaPoista
 20. [...] viikolla virallista viikon kuva-postausta ei tullut ollenkaan, mutta yhteiskuva kyllä löytyy täältä. Unohdin täysin erillisen postauksen, enkä ala sitä nyt laatimaan, onneksi kuva sentään on [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images