MYRTSI-ASU

Vielä viimeiset Myyrmannin muotipäivä kirjoitukset ja sitten loppuu! Lupailemani päivän asu vielä vihon viimeiseksi. Sain valita Myyrmannin ...

streetstyle_myyrmanni

Vielä viimeiset Myyrmannin muotipäivä kirjoitukset ja sitten loppuu! Lupailemani päivän asu vielä vihon viimeiseksi. Sain valita Myyrmannin KappAhlista päivän kuteet ja vähän itseänikin yllättäen valitsin simppeliä ja yksinkertaista harmaana ja deniminä. Tuntui vain turvallisemmalta valita jotain arkista ja joustavaa, kuin tälläytyä viimeisen päälle hienoksi. Harmaa yläosa olikin loistovalinta, se oli ihanan pehmeä, yksinkertainen mutta vetoketjuyksityiskohtien takia kiinnostava vaate. Jää varmasti käyttöön, varsinkin kun paitaa pystyy asustamaan näppärästi hieman fiinimmäksi. (Hopeaa ja puuta oleva ristikoru myös KappAhlista, raitatrikookoru Marimekkoa)


Mutta nämä housut...niin paljon kuin olenkin ylistänut KappAhlin Magic-housuja ja niiden slimmaavaa vaikutusta, Magic-legginssit (jotka jostain syystä löytyvät netistä slim tights-nimellä) eivät selkeästikään olleet mun kropalle tehdyt. Koko 44 oli juuri sopiva, hieman kireähkö, mutta tiedätte mitä pesu stretch-farkuille tekee joten ymmärrätte koon. Ja toisinkuin kaikki  neljät eriväriset Magicin farkkuni, tämä leggins-malli ei pysynyt sitten millään pullataikinamahani päällä, vaan valahti kokoajan lantiolle rullalle. Ääh, mikään ei ole kamalampaa kuin rullautuva vyötärö! Tai on, rullautuva vyötärö ja Maria Veitolan haastettelussa oleminen catwalkilla yhtäaikaa oli kamalampaa ;) Mutta teen nyt vielä testin ja pesen noista kokoa suuremmat ja kokeilen josko pysyisi ylhäällä, mutta pelkään pahinta, legginsseissä kun ei ole vyönlekkejäkään ylös köyttämistä varten. Timmimmälle kropalle varmasti hyvät mutta tällaiselle omppuvartaloiselle ei kyllä. Takaisin siis vanhoihin magiceihin.


Kuva on ladattu facebookista Myyrmanni Streetstyle-kilpailusta. Siellä voi käydä äänestämässä Myyrmannin koleinta kissaa tai kundia ja voittaa 100 euron lahjakortin Myyrmanniin.

20 kommenttia

  1. Kyllä sä oot kaunis! Ja aivan ihanat etuhiukset, kumpa sais tuollaiset itsekkin! Mulla vaan on otsalla pyörre joka jakaa otsiksen aina kahtia, enkä jaksa taistella sen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Mitä tähän nyt sanois? Meikillä saa ja hevosella pääsee? ;) En osaa yhtään suhtautua kauneuskehuihin, mutta kiitos silti. Sait hymyn kasvoilleni :)

    Tuo otsis oli niin extempore-juttu. Olin Myyrmannissa ihan muuten vain ja kun oli aikaa, tilasin sitten kampaaja-ajan kun melkein heti sain. En ollut aikoihin saanut itse valita täysin tukkatyyliäni kun yleensä käyn niissä ilmaisissa hiusmallijutuissa vaan, nyt pyysin pyöreää etutukkaa ja vaikka siinä pieni laittaminen onkin, on se kyllä kiva itsestäkin. Nyt vain pitäis sitten malttaa mennä kampaajalle säännöllisesti se leikkaamaan. Saas nähdä. Oon niiiiiin laiska laittautumaan, ihonhoito ja sellainen on kivaa, mutta jo hiusten föönaaminen on niin vaikiaa muka. Ittekki aina yllätyn välillä, et hei, musta saa ihmismäisen aika vähällä vaivalla mut sitten en jaksa sitä vähääkään vaivaa :D

    VastaaPoista
  3. Ei sun oikeastaan tarvii sanoa mitään :) Me suomalaiset ollaan niin vaatimatonta kansaa ettei osata ottaa kehuja, eikä kyllä oikein antaakkaan :) Mun suomenruotsalainen mieheni on viimeiset vuodet koittanu mua opettaa ottamaan kehuja vastaan, vähitellen oon jo pikkasen oppinu ja samalla oon myös oppinu sanomaan jos tuntuu et on tarve sanoa, siis kehua :) Ja hienoa että saoin hymyn kasvoillesi, siihen se sopii hyvin :)

    Mä en vaan saa otsista pysymään vaikka vääntäisin ja föönaisin sitä miten, puol tuntia ja taas siinä on rako. Mä kävin aikoinani Myyrmannissa kampaajalla (Jansku tais olla sen nimi) joka sai aina vapaatkädet tehdä mun sllloisille lyhyille hiuksille mitä tahtoo, enkä kertaakaan joutunu katumaan :) Nyt en kyl yhtä vapaita käsiä antais kun koitan kuitenkin kasvatella näitä (jonakin vuonna toteutuvia häitä varten ;). En mäkään jaksa laittautua, en ees sitä ihoa hoitaa.. Aamulla harjalla muutama veto, tököttiä päähän ja ponnari. Sitten liinalla naama puhtaaks ja rasvaa päälle, jos oikein innostun niin taivutan ripset. Niin ja pesen tietty hampaat :) Pitäs kai leikata taas lyhyet hiukset niin olis pakko laittaa edes ne joka aamu :D

    Eihän se laittautuminen itseasiassa kauheesti veis aikaa, mut kuka sitä aamulla jaksaa ja ketä varten. No onhan mulla tietty toi mies joka arvostais, mut jotenkin ei tuu ku kuitenkin tuolla pihalla kaikki ripsarit valuu poskelle ja hiuksetkin tuulessa menee sekaisin :) Onneks me ollaan molemmat, sä ja mä, tälläisiä luonnonkauniita ;)

    VastaaPoista
  4. Mulla on useammatkin farkkulegginssit ja mitä näitä kaikenmaailman tregginssejä onkaan ja olen joutunut kaikkiin ompelemaan vyölenkit koska ne rullautuu :( Mutta siis että pienellä vaivalla saa käyttökelpoiset jos ompelee jotkit vyölenkin tapaiset. Ite ompelin kanttinauhaa vaan koska eihän ne toivon mukaan sieltä näy :)

    VastaaPoista
  5. Ja musta kaikki luonnonkauniit tarvis suomenruotsalaisen miehen kehumaan niitä! mistä mulle sellainen? ;)

    VastaaPoista
  6. joo, vois olla hyvä idea. Toisaalta tahtoisin ehkä sellasen masutuubin noihin et sais nostaa korviin housut heti :D Pitää tuunata, tulee varmaan tosi nätit sitten ku tuunaan...

    VastaaPoista
  7. Netistähän noita löytyy, pitää vaan olla valmis muuttamaan pois pk-seudulta, näillä nurkilla noita näyttää vapaana juoksevan, mut näitä ei saa täältä pois millään :)

    VastaaPoista
  8. Joo, pitää alkaa harkitsemaan :D Tosin mä en kyllä löydä ikinä netistä yhtään mitään muuta ku lastenvaatteita...ja nekin yleensä joko suomalaisia tai ruotsalaisia, ei suomenruotsalaisia ;)

    VastaaPoista
  9. En mäkään uskonu löytäväni miestä, etenkään suomenruotsalaista, vaan tässä sitä ollaan, eikä muuta voida ;)

    No jos sä otat yhden suomalaisen villapaidan ja yhdet ruotsalaiset villahousut ja peset ne liian kuumalla pesukoneessa niin et ne huopuu yhteen niin eiks se ois aika lähellä suomenruotsalaista villahaalaria, näin esimerkkinä ;)
    Apua, nyt käyn nuknuu, ihan liian huonoa juttua jo pukkaa!!!

    VastaaPoista
  10. Itse pitkään länsi-vantaalla (nyt tosin entisenä sellaisena) olen tullut käyneeksi lukemattomia kertoja Myyrmannissa. Opiskelinkin ko. keskuksen vieressä sekä lukiossa ja amk:ssa. :) Näyttää siltä, että Myyrmanni yrittää kasvojen kohotusta ja lisää tunnettavuutta. :)

    VastaaPoista
  11. Toi yläosa on mun mielestä kyllä aika tykki! Tykkään!

    VastaaPoista
  12. joo, varmaan kaikki kauppakeskukset haluaa lisää tunnettuutta, jotta voisi palvella vieläkin paremmin? :) myyrmanni olikin kyllä positiivinen yllätys, tosi lyhyt junamatka suoraan kauppakeskukseen ja samalla voi tehdä ruokaostokset isosta kaupasta vaikka viikonlopuksi. Ei huono paikka ollenkaan

    VastaaPoista
  13. Vau, upea! ihana!!! Noi leggarit näyttää hyviltä, mutta vyötärössä pitää olla korkeutta!! Enkä ole vielä kehunut uutta otsista!! IHANA!! <3

    VastaaPoista
  14. Kiitti kiitti :) Mun on tuunattava se korkeus jotenkin noihin housuihin, kun ne on muuten tosi kivat. ei vaan ole kiva jos on aina makkaralla mahan alla!

    VastaaPoista
  15. Onko sulla ne Magic-farkkujen vetskarit pysyneet kunnossa? Mulla on ollut neljät (!) Magicit ja niistä kaikista on vetoketjut ensin alkaneet rullautua kesken pidon alas ja lopulta ovat sanoneet yhteistyön irti kokonaan. :( Siispä en uskalla enää kyseisiä housuja ostaa, olivat miten slimmaavat tahansa.

    VastaaPoista
  16. ei mulla kyllä oo mitään erikoista ongelmaa ollut yksissäkään! Tai en oo ainakaan huomannut. KappAhliin kannattaa aina palauttaa asiat, heillä asiakaspalautukset otetaan tosissaan ja yleensä rahat saa takaisin sen kummempaa selittelemättä. Palautin viime syksynä takin, mistä meni vetska.

    VastaaPoista
  17. Niksipirkasta terve! Jos vetoketju ei tahdo pysyä kiinni, pujota vetimen läpi avainrenksu. Renksu napin ympärille ja nappi kiinni, kyllä ei hevoset karkaile! :)

    Ja Ommikselle, oot sä sitten upea nainen!

    VastaaPoista
  18. Heippa Niskipirkka! :) Juu. niin olen niille kaikille tehnytkin, mutta ovat tosiaan kaikki hajonneet siitä sitten lopullisesti. :(

    VastaaPoista
  19. Sitten vaan reklamoimaan! Kyl sä varmasti ehjät saat. Mulla ei oo yhdetkään mennyt rikki, just tarkistin. Mut toi oli hyvä vinkki toi avainlenksu!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images