UIMAPUKUHOMMISSA

Punainen tukka + siniset silmät ei varsinaisesti enteile biitsipersoonaa tai auringonpalvojaa. Onneksi on uv-puvut ja hyvät taaperorasvat. M...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Punainen tukka + siniset silmät ei varsinaisesti enteile biitsipersoonaa tai auringonpalvojaa. Onneksi on uv-puvut ja hyvät taaperorasvat. Minttu niistä kirjoittelikin taannoin, eikä mulla ole mitään lisättävää. Paitsi onpas! Uimapuku on hyvä olla olemassa myös tiskausta varten nimimerkillä tiskaushullun äiti vm 82. Meille tuli tänään uusi uikkari, minkä tilasin Kahdesta kuninkaasta. Ihan yliveto muuten kotivaatteena nyt kun joka toinen minuutti on vaan ihan pakko päästä tiskaamaan, ja joka toinen viedä kukille (= n. 3 ruohosipulin tupsua, mitkä vahingossa alkoivat kasvamaan huonosta hoidosta piittaamatta)  vettä aurinkoiselle parvekkeelle. Mini Rodinin uikkari oli musta tämän kevään nätein, ei mitään turhia tekstejä ja kirkuvia värejä.


Sitä paitsi tästä sain uuden pisteen mammablogibingoon, jes!

4 kommenttia

 1. Toi on kyllä kiva uikkari! Samaa oon kattonut, mutta en oo osannut vielä päättää ostaisinko sinisen vai keltaisen.. ;)

  VastaaPoista
 2. on kiva! En tiennyt et on keltaisenakin, Mini Rodini ei ole sellainen seuraamani merkki muuten. Mutta jos otat, kumman tahansa, ota suosiolla kokoa isompi. Mun 92/98 pojalla on 104/110cm ja just sopiva. Ehkä menee vielä tsägällä ens kesänä, mut oikea koko olisi ollut nafti jo nyt.

  VastaaPoista
 3. :)
  Jos meillä ei olisi pojille jo läjää edellisvuosien uv-vaatteita niin tää tietty olisi hankittuna. Eikä siis vain merkin vuoksi ;) vaan hupun takia! On varmasti tosi kätsy! Ei tarvitse kastella hattua vesileikeissä ja saa pään ja niskan suojattua.

  VastaaPoista
 4. Joo, huppu on hyvä just niskaa ajatellen. Ja tuo ulkoasu nyt vaan kolahti mulle, kun yleensä KAIKKI uv-vaatteet on niitä kirjavia väriläiskiä. Että löyty sieltä Mini Rodinilta meillekki siis vaatteita ;) Ei vaan, on meillä ollut jokunen muukin vaate merkiltä, mutta yleensä ne mallit ei vaan kiinnosta. Mut jos ne alkaa tehä enemmänkin seilorivaatteita niin sitte mun on pakko innostua :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images