VAPPUFIILISTÄ

Poijjaan vappuasu: paita Esprit/Stockmann, legginssit Bogi, shortsit Po.P (viime kesältä) ja korvat Ebay. Paita oli eilisen pakko-ostos, ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poijjaan vappuasu: paita Esprit/Stockmann, legginssit Bogi, shortsit Po.P (viime kesältä) ja korvat Ebay. Paita oli eilisen pakko-ostos, kun huomasin Itiksessä jättäneeni pankkikortin lompakosta pois. Ainoa mukana oleva valuutta oli Stokkan lahjakortti ja ainoa musta trikoopaita lastenpuolella Espritin 4-5-vuotiaiden smokkipaita. Mutta sehän sopii loppujen lopuksi tosi hyvin Mikki Hiirelle, vaikka en tuollaisista pukupaidoista muuten perustakaan. Ja kun koko on noinkin suuri, sitä tuli samalla ratkaistua useammankin vapun ja muun kekkerin naamiaispukuasiat samalla kertaa :D


Espritillä on muuten muutamia oikeastikin tosi mageita t-paitoja tämän kesän mallistossa, esittelen ne tulevan Myyrmanni-postauksen yhteydessä, sillä hamstrasin JesperJuniorista parikin Espritin paitaa vaatehuoneeseeni. Ja ne olivat yllättävän edullisia. Kun olen käyttänyt Espritiä vain nahkakengissä, luulin ettei kympillä saisi merkiltä mitään, mutta saa sillä kivoja t-paitoja ainakin!


Ja nyt arvoisat leidit (+ muutama mies) toivotamme teille oikein mukavaa vappua! Tähän juhlaan ei kuulune toivottaa "rauhallista", "onnellista" tai "rentouttavaa" juhlahenkeä, mutta toivotan niitä sitten itselleni, koska unohteluvireeni takia olen juuri noiden adjektiivien tarpeessa. Mutta teille muille, railakasta ja iloista kevätjuhlaa! Muistakaa laulaa kommarilauluja ja syödä pottusalaattia minunkin puolesta, jos vaikka nukahdan liian aikaisin.

9 kommenttia

 1. Awww. Ihana <3 Hyvää Vappua! :)

  VastaaPoista
 2. naapurin 5v tyttö sanoi ihan samaa, naisten maku on yhteneväinen vaikka vuosia olisikin 20 enemmän tai vähemmän :D

  VastaaPoista
 3. Niin on! Ja parasta on se, että tuota mikki asua voi käyttää muutenkin ilman korvia. En halunnut lähteä sille tielle, et oisin hankkinut jonkun asu-asun, sellaisen mikä on vain naamiaisiin sopiva.

  VastaaPoista
 4. Ihana hiirulainen!! Hauskaa vappua :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images