52 VIIKKOA: 17/52

Kevät toi kevät toi...ainakin totaalisen mustan aukon muistiin, mistä jo viime viikolla kirjoitin. Osa kaksi on se, etten muistanut koko 52 ...

2013-04-24 viikko171

Kevät toi kevät toi...ainakin totaalisen mustan aukon muistiin, mistä jo viime viikolla kirjoitin. Osa kaksi on se, etten muistanut koko 52 viikkoa-projektia vasta kuin tänä aamuna. Onneksi koneeltani löytyi muutama yhteiskuva viikolta 17 ja kun viikkoprojektin tarkoituksenakaan ei ollut lavastaa mitään supertapahtumia, nämä ajanevat asian. Kokeillaan jos ensi viikoksi saataisiin lapsenkin kasvot kuviin, tosin se on ollut viime viikot tosi hankalaa! Miksi lapset eivät vaan voi olla hiljaa, näyttää hyvälle ja etenkin katsoa kameraan? ;)


Mulla on nyt tosi paljon kaikkia juttuja tulossa blogiin, melkein runsauden pula aiheista! Ja osa vanhoista jutuista vaan venyy ja vanuu, mutta aloitetaan rästijutut julkaisemalla Arabian Angry birds-mukiarvonnan  voittaja. Onnea nimimerkki ellia, voitit juuri 6 kappaletta Arabian änkkärimukeja! Meilailen sulle tässä illan päälle! Ja myös Albababy haalarin voittaja, shortsiasu on melkein jo postissa. Pahoittelen tosi paljon, etten kiireiden keskellä ole muistanut ottaa sitä kauppamatkalle mukaan ja postittaa. Skarppaan ensi viikolla!

6 kommenttia

 1. Sul on kiva kevättukka!

  VastaaPoista
 2. tattis! uusi etari on aina varma kevään merkki, kesän merkki on sitten se et kasvatan sitä taas kohta pois :)

  VastaaPoista
 3. Jes, mahtavaa! Mukit menevät pikkuveljille, itse olen Brasiliassa. Kätevä tapa lähettää täältä asti jotain lahjaksi ;)

  VastaaPoista
 4. pikkuveljet onkin otollista kohderyhmää noille mukeille :) Mukavaa Brasiliaa!

  VastaaPoista
 5. Sun tukka <3 ja TUO LAUKKU <3 <3 <3

  VastaaPoista
 6. :) Ja mä olin tietty ihan paskana aluksi et liian lyhyt liian sitä liian tätä. Mut nyt tykkään paljon! Kiitti!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images