LAPSEN KEVÄTTAKKI= IHQ IHQ IHQ!!

Kohta on kevättakkikelit ja tänä keväänä niitä kyllä odottaa innolla tämän pitkän kylmän ajan jälkeen. Eikä yhtään huonompi syy odottaa ke...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kohta on kevättakkikelit ja tänä keväänä niitä kyllä odottaa innolla tämän pitkän kylmän ajan jälkeen. Eikä yhtään huonompi syy odottaa kevättä ole maailman ihanin kevättakki lapsella.


Muistatte varmaan postauksen, missä kirjoitin uudesta Albababy-jumpsuitista? Se sopii kuin valettu hobbittimaiselle lapselleni, jopa niin hyvin että Tanskassa Albababyn päämajalla oltiin huomattu sopivuus! Sain viime viikolla paketin, missä oli Albababyn edustajan valitsemia vaatteita sekä meille että joillekin teistä. Yksi mukana tulleista jutuista oli tuo supersöpö Andreas Zipper Jacket, mikä näyttää pikkuhobitilla niin hyvälle!


Takki on tummaa pehmeää farkkua, missä on paljon kivoja yksityiskohtia. Tykkään erityisesti, että myös takin takana on kivoja juttuja kuten tuo Albababyn karhulogo sekä merkille ominainen hiippahuppu. Nostalginen vaate on hauska yhdistää hieman nykyaikaisempiin juttuihin, kuten noi Adidaksen lenkkarit. Vaikka pidän nostalgiaa henkivistä vaatteista sekä itsellä että lapsella, en voisi kuvitella pukevani kumpaakaan meistä kokonaan vanhanaikaisiin vaatteisiin, se näyttäisi ihan liikaa naamiaisasulta. Muut saamamme vaatteet olivat Arthur baggy pantsit sekä Asker shirt. Nämä vaatteet ovat niin 70-lukua henkiviä, että niiden yhdisteleminen on sitten oma juttunsa! Mutta otan haasteen toki vastaan :)


Kaksi muuta Albababyn lahjoittamaa vaatetta odottaa kuvausta ja arvontaa ensi viikoksi. Silloin lastenvaatearvontoja on kaksin kappalein muutenkin, joten pysykäähän kanavalla!


Jos ihastuit Albababyyn ja haluat tilata vaatteita, Suomessa Albababya myy netissä ainakin Kaksi Kuningasta, Caacabaana, Jeriika, KIDidea,  Naperonuttu, sekä Niiloilo.


ps. Tästä tyylistä tulee muuten jostain syystä mieleen J. Karjalainen. Aika erikoinen lastenvaateviba :D

20 kommenttia

  1. No onpas kyllä kivannäköinen takki! Pikkupoikien kivoja takkeja onkin vaikea löytää - mutta kyllä noi tanskalaiset osaa. :)

    VastaaPoista
  2. Albabybyt on kyllä ihania. Meillä majaili taannoin merkiltä aivan upea haalari, mutta myin pois rahapulassani ;). Ovat kyllä melko tyyriitä, mutta niin ovat monet muutkin merkit tätä nykyä.

    VastaaPoista
  3. On kyllä ja tuo oli ainoa takki mitä olin itsekin miettinyt lapselle. En vain olisi varmaan raaskinut ostaa tuota, se on aika kallis. Mutta nyt kun ollaan kokeiltu, musta tuntuu että taidan jatkossakin hankkia Albababylta takkeja, jos mallit pysyy yhtä kiinnostavina. Toi on just sellainen takki, mikä pukee hobbittiani niin hyvin <3

    VastaaPoista
  4. Joo, noi on kyllä ihan hyvän hintaisia, tuokin takki lähentelee muistaakseni 90 euroa, mikä on paljon. Kuten edellisessä kommentissa mainitsin, en olisi raaskinut varmaan itse hankkia ensimmäistä takkia mutta nyt musta tuntuu et kyllä, tuon merkin takkeja käytetään pitkään.

    meillä on aikaisemmin ollut jumpsuit ja yhdet trikoohousut ja ne on kyllä ollut ihan hintansa väärtit. Haaveilen jossain vaiheessa satsaavani sellaisiin lappuhaalarihousuihin, missä oli kuminauhat lahkeissa. Mutta nyt on ihan tarpeeksi nostalgiaa vaatekaapissa, tulevaisuudessa sitten :)

    VastaaPoista
  5. Ihana takki! Olen kuolaillut noita Albababyn vaatteita sekä uutena että käytettynä, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Todella ihanan näköisiä kuitenkin!

    VastaaPoista
  6. En tiedä minkä kokoiselle ostaisit, mutta kannattaa katsoa noiden jälleenmyyjien alelaarit. Ostin itse 20 eurolla caacabaanasta yhdet housut juuri :) Ja varsinkin tyttöjen vaatteita tuntui olevan monessakin paikassa pienillä alennuksilla.

    VastaaPoista
  7. En yleensä jostain syystä jaksa kommentoida tyylipostauksia mutta ai saakeli kun on ihana takki, ja todellakin käyttäjälleen kuin tehty! Vau! J. Karjalaiseen en ota kantaa, mun mielikuvat hänestä vaatinee päivittämistä... Pitänee tsekata tuo vaatemerkki, näyttää todella kivoilta. Olisin veikannut aidoksi retrotakiksi ensin.

    VastaaPoista
  8. Täytyykin kurkistaa, kiitos vinkistä :D Jospa meillekin saatais eka Albababy kotiutettua :D

    VastaaPoista
  9. Mut eiks J. Karjalaisella oo aina seilorilakki? ;)

    Kyllä, tuo takki on ihan kuin tehty mun lapselle! kannattaa katsoa noi vaatteet läpi, mulla on siellä paljon suosikkeja mutta myös useita no no-juttuja. Osa on liian retroa, mutta esim toi takki on niin passeli. samoin se jumpsuitti!

    VastaaPoista
  10. Caacabaanassa saat sit vain varautua piiitkiin toimitusaikoihin, mulla meni kai melkein 2 viikkoo ennenku housut tuli. Pääasia et tuli :)

    VastaaPoista
  11. Oli pakko laittaa googlen kuvahakuun J Karjalainen ja oikeassa olit :D Kesätukkaa sais sun beibe vielä kasvattaa. Muuten yhdennäköisyys tyylillisesti on aikamoinen.

    Löysin Albababylta nyt tosi kivan hupparin, pitänee vaan tilata vähän isompaa kokoa valmiiksi kaappiin kun tällä kuluu vielä vaatekoot niin äkkiä. Sit ei tunnu niin isolta rahanmenolta ;)

    VastaaPoista
  12. Hyvä kun tuli puheeksi...ota ehdottomasti isompi. Toikin on 98/104 kokoinen takki, poika käyttää siis max 98 nykyään muuten. Housut on pitkiä vielä tossa koossa mut yläosat jo nyt sopivia.

    Ja muuten Kaksi Kuningasta jakoi -20% alekoodia facebookissaan pääsiäistilauksiin, niilläkin on jotain Albababya jos käyt katsomassa!

    VastaaPoista
  13. Suuret kiitokset. Oli aikomus etsiä se sun postaus tuosta teidän jumpsuitista josko siellä olis puhetta mitoituksesta mutta nytpä ei tartte :)

    Voi ei kun tuo alekoodi houkuttaa. Menee taas kaikki rahat sit samantien jos nyt alan ostelemaan vaatteita. Tuolla Kaksi Kuningasta-kaupassa kun oli vielä poistokorissakin vaikka mitä ihania juttuja parilta suosikkimerkiltä. Ei tän nyt näin pitänyt mennä... Mikähän siinäkin muuten on että itselle ei enää oo niin tarve ostella uusia juttuja niin usein ja kivat vaatteet pystyy jättämään kauppaankin suht kivuttomasti mutta se lapsi! Kyllä sille ny vaan, ja sitäpaitsi lasten merkkivaatteiden osto on kuin laittais rahaa pankkiin, ne kun saa myytyäkin niin helpolla eteenpäin! (Jos vaan siis raaskis...)

    VastaaPoista
  14. Oon ajatellut asian niin, et lapsen vaatteista nautin minä visuaalisesti eli niihin kannattaa panostaa enemmän ku omiin, mitä näkee vain muut mun päällä. Itteeni varten mä täällä oon ;)

    VastaaPoista
  15. Ihana takki! Jotkut noista vaatteista ovat vähän liian retroja makuuni, mutta merkin vihreä huppari on ollut tytöllä käytössä yli vuoden ja on edelleenkin suuri suosikki. Mitoitus on tosiaankin aika niukkaa, eli kannattaa valita isompi koko että ei joudu vaihtamaan kuten minulle kävi...

    VastaaPoista
  16. Ihan samat aatteet ja itseasiassa mulla on pieni dilemma noiden muiden kuteiden kanssa, jotka saimme itsellemme. Ne on aika retroja! Mutta lukijoile arvontaan tulevat on ihania ja just sellasia sopivasti nostalgisia :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images