KAKSI KIRJAA

Suosittelijana Lähiömutsi. Pikku toukka paksukainen , Eric Carle, Tammi:  Hassu, Herkullinen, Reikäinen, Veikeä, Kaunis. Tuhat loistavaa au...

kaksikirjaa1

Suosittelijana Lähiömutsi.

Pikku toukka paksukainen, Eric Carle, Tammi:  Hassu, Herkullinen, Reikäinen, Veikeä, Kaunis.

Tuhat loistavaa aurinkoa, Khaled Hossen, Otava: Avartava, Riipaiseva, Lumoava, Imaiseva, Vaikuttava

*****


Kaksi kirjaa-sarja koki heti toisena julkaisukertana uudistuksen, kun pyysin kirjasuosittelijaa lisäämään max. 5 adjektiivia kuvaamaan kirjaa. Muuten pysyn simppelissä toteutuksessa ja pyrin julkaisemaan suosituksia kevään aikana hieman nopeammalla tempolla.


Jos olet bloggaaja ja haluat olla mukana kirjasarjassa, meilaa minulle kaksi kirjasuositusta, joista toinen ipanalle ja toinen sitä vanhemmalle suunnattuja. Merkitse meili otsikolla Kaksi kirjaa. Lisää mukaan myös max 5 adjektiivia/ kirja sekä blogiosoite linkitystä varten. Kaikkia suosituksia tuskin ehdin julkaisemaan ainakaan heti, mutta olisi kiva saada suosituksia myös kaveripiirini ulkopuolisilta bloggaajilta. Meiliosoitteeni on oimutsimutsi (at) gmail.com. Huom. viesteihin ei vastata erikseen, mutta ilmoitan kyllä jos ja kun suosittelusi julkaistaan.

7 kommenttia

 1. Pikkutoukka paksulainen! On kyllä Ihan mieletön, luin sen vastikään töissä (olen päiväkodissa, alle 3v-ryhmä) ja pakko myöntää, että lapset tykkäsi ihan mielettömästi! Sopivan yksinkertainen, mutta kuitenkin opettavainen ja eteenpäinmenevä. Ja kuvitus, voi että! (: Tuohon toiseen onkin tutustuttava heti, kunhan pääsykoekirjaltani kerkeän.

  VastaaPoista
 2. Mulla on taas toi Paksukainen lukematta. Pitää kyllä tarttua siihen koska kuulostaa ihanalle!

  VastaaPoista
 3. Ai tuota toukkakirjaa saa myös suomeksi? Sain kirjan aikoinaan vauvalahjaksi englantilaiselta ystävältäni, koska se oli hänen omien lastensa suosikki. Ja nyt myös meidän suosikki. Kantsii hankkia jostain, hyvä kirja. Ja niin on myös tuo aikuisillekin suositeltu. Hyviä suosituksia siis, just eikä melkein mun makuun. :)

  VastaaPoista
 4. Oij! Pikku toukka Paksulainen löytyi meikäläisen lukemistosta mukelona! <3 En edes muistanut sitä enää. Niisk.

  VastaaPoista
 5. Hei kiva, nämä muutamat suositukset ovat olleet monen mieleen ja pakkohan niille on jatkoa saada pian :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on sivistyksessä selkeä aukko, kun en ole lukenut! Pakko etsiä käsiin mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
 7. Paksulaisesta on olemassa pahvisivuinen versio, joka on ainakin meillä ihan must. Samalta kirjailijalta on ilmestynyt muitakin ykköskirjoja (joista yhdenkään nimeä en tietenkään juuri nyt muista...). Kirjastosta löysin joskus jonkin elefanttitarinan, mutta muuten niitä tuntuu olevan hankala löytää. Ihan äskettäin en kyllä ole tarkistanut. Mut esim. Saksassa niitä on kuulemma joka paikassa, ja eri kokoisina versioina. .. olispa meilläkin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images