PARI PAKETTIA

Paketointitaito puntarissa ja kilisevä kokkipaketti tiedossa pojalle. Itsekin olen ollut sen verran kiltti, että hain tänään tilaamani pipon...


Paketointitaito puntarissa ja kilisevä kokkipaketti tiedossa pojalle. Itsekin olen ollut sen verran kiltti, että hain tänään tilaamani pipon Kiseleffin talon joulumyyjäisistä. Pipon hankkiminen sieltä alkaa olla jo perinne, viime vuonna hankin Hankalan mustan tupsupipon, missä oli isoja valkoisia saksenkuvia. Tänä vuonna tilasin lastenvaatteista tutun Papun naisilta rusettipipon aikuisten koossa itselleni ja hain sen heti aamulla kiireen alta pois. Oli ihan hirveän vaikeaa pistää pipo pakettiin, kun se olisi ollut niin mukava pistää päähän heti. Joulunodotus tehostui heti, kun on ihana paketti itselle odottamassa!


 Kannattaa käydä katsomassa myös Papun lastenvaatetarjonta fb:ssa!

EDIT: JOS KIINNOSTUIT PAPUN PIPON TILAAMISESTA, MEILAA info@papustories.com JA KYSELE TARKEMMIN SAISIKO NIITÄ JO ENNEN JOULUA!! ( En tiedä jälleenmyyjistä mitään)

Ps. Lapikasarvonnan voittaja selviää huomenna! Reippaasti yli 600 osallistujaa, huh!

16 kommenttia

 1. Aaaaargh, kaikilla on toi pipo, eikö niitä oikeesti saa aikuisen koossa muuta kuin erikseen pyytämällä? Paljo maksoi?

  VastaaPoista
 2. Kai niitä saa ihan muutenkin jostain. Mutta mä meilitse tilasin ittelleni 58cm kuupaan sopivan pipon. Makso 30 euroa ja oli 2 euroa tarjouksessa myyjäisissä. Normisti siis 32euroo.

  Kellä KAIKILLA toi on? Lähiömutsi on ainoo jonka mä tiiän. (uniikki ei ole toinen nimeni muutenkaan)

  VastaaPoista
 3. En tarkoittanut että "kaikilla on" olisi jotenkin paha asia vaan siis sillä tavoin että MÄKIN HALUUUUUUN!!!! :D Ja siis ketuttaa kun mullei oo!

  VastaaPoista
 4. Joo, käsitin kyllä :D Mä vaan mietin et onks toi joku supersuosittu malli, kun oikeesti tollanen iso rusetti vaatii aikuiselta hieman leikkimielistä asennetta ja et miksi en oo nähnyt missään.

  VastaaPoista
 5. No sä oot nyt kolmas bloggaaja jolla on toi. Mä tein oman version kun en kestänyt olla ilman. Ehkä munkin tarttis vaan niellä ylpeyteni ja ottaa yhteyttä. Turha kai tässä mitään nettikauppaa odotella.

  VastaaPoista
 6. siis kolmas jonka mä oon nähnyt!

  VastaaPoista
 7. kannattaa tilata! Mut ketä ne kaks muuta on??? tahon mennä vakoilemaan!

  VastaaPoista
 8. Siis Lähiömutsi, sä ja Kesällä kerran.

  http://www.divaaniblogit.fi/blogit/kesallakerran/2012/09/04/designtorin-ostokset/

  VastaaPoista
 9. Ehdin jo unohtaa koko pipon! Tää näytti niin ihanalta, että nyt tuli taas palava tarve saada tää pipo. Ihan sähköpostillako tuon itsellesi tilasit? :-O

  VastaaPoista
 10. Aaaa! En luekaan Kesällä kerran-blogia, mutta komia pipo hälläkin :D

  VastaaPoista
 11. Juu, meilasin vähän aikaa sitten Papulle ja tilasin sitä kautta pipon Helsinkiin myyjäisiin. En siis edes tsekannut nettikauppoja, kun luulin ton olevan enemmän lastenpipo. Papuhan on myyjäisissä vähän siellä' sun täällä, tänään ilmeisesti Treella. Että silleenkin varmaan saa, minusta niitä oli heillä useampi mukana :)

  VastaaPoista
 12. Eikä!! Pakko saada toi ihana rusettipipo! Nyt sitä mailiosotetta jakoon,hetoitis!

  VastaaPoista
 13. info@papustories.com tuolta minä sen tilasin :)

  VastaaPoista
 14. Mun kaupasta saa noita pipoja :) Tänään hain juuri lisää Papun Annalta.

  - Jenni

  VastaaPoista
 15. [...] mallistoa! Ja jo löytyy! Muutama samanlainen rusettimyssykin löytyisi aikuisten koossa, mikä itselläni odottelee jo joulupaketissa. Nopeat syövät hitaat ja etenkin jos joulupakettiin mielit Papua, tilaus [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images