PÄIVÄN PIRISTYS

Hyppäsin eilen ulos metrosta Kaisaniemessä ja katsoin edessäni matkaavaa perhettä, missä äidillä ja n.5 vuotiaalla tyttärellä oli samanlaise...


Hyppäsin eilen ulos metrosta Kaisaniemessä ja katsoin edessäni matkaavaa perhettä, missä äidillä ja n.5 vuotiaalla tyttärellä oli samanlaiset kirkkaan huopikkaat jalassa. Mietin vielä liukuportaissakin, että olivatpa he hauskan näköisiä persoonallisissa takeissaan ja huopikkaissaan. Ja sitten tein jotain, mitä en ikinä tee. Jäin odottelemaan heitä hissistä, kehuin tyyliä ja pyysin saada ottaa vielä valokuvan muistoksi! Onnekseni äiti suostui, mutta tytär oli hieman epäluuloinen, eikä suostunut kuvattavaksi. Ihan varmaan syystä :) Alla on kuitenkin päivääni piristänyt tyylilyyli ilman pientä minime:tä, voitte kuitenkin kuvitella kuinka suloiselta myös tytär näytti kengissään ja värikkäässä takissa.Oli kyllä tosi jännittävää pysäyttää tuntematon ihminen, mutta tulin itsekin iloiseksi siitä, että kerrankin uskalsin sanoa jotain positiivista tuntemattomalle. Niin monesti sitä vain kävelee ohi miettien kuinka hauskalta tai ystävälliseltä joku vastaantulija vaikuttaa.

Toinen juttu, mistä tulin iloiseksi oli, että kiinnitän huomiota ihmisiin, jotka pukeutuvat kanssani hieman samalla lailla. Eli taidan tykätä tyylistäni sittenkin! Mulla on ollut pitkään näytän muumilta-kausi ja en ole oikein uskaltanutkaan olla liian...itseni. On tuntunut liian huutomerkiltä pukeutua hauskasti ja värikkäästi ja hieman olen kriiseillytkin asiasta (viimeksi toissapäivänä uhkasin ostaa monopoliseteleillä Louis Vuittonin ja muuttaa kodin harmaaksi). Ihan turhaa, kun persoonalliset vaatteet näyttävät noin kivoilta muidenkin (äitien) päällä. Ja mullahan on tuon takin kuosinen mekko itsellä. Taidan aloittaa siitä!


Loppujen lopuksi kehut taitavat sitä paitsi tulla aina takaisin. Kotiintulomatkalla samalla asemalla vanhempi mummo tuli kehumaan minun lapikkaitani. Että tasoihin meni nämäkin kehut :)


Kiitos isosta piristyksestä asianosaisille!


Ps. kuvien julkaisuun lupa, luvattoman huono kuvanlaatu tuli nyt kaupan päälle.

10 kommenttia

 1. On kyllä siis aivan mielettömät huopikkaat! HALUAN TUOLLAISET!!! Kenelläkään mitään tietoa,mistä tuollaisia löytäisi?

  VastaaPoista
 2. Lahtisella ainakin on huopikkaita, täältä http://jaanankenka.fi/vk/index.php?main_page=product_info&cPath=5&products_id=274 löytyy. Mutta varmasti huutonetistäkin kannattaa vilkuilla!

  VastaaPoista
 3. Ihana tyyli kuvaamallasi äidillä :)

  Näin justiin toissa viikolla kauppakeskus Jumbon Kookengässä huopikkaita! Olisko ollu ihan Lahtiset peräti? En uskaltanut edes sovittaa, kun pelkäsin että ihastun ja joudun ne vielä ostamaan ;) Lisänä se ettei mun pohkeen ympärille monetkaan kokeilemani saappaat mene :/

  VastaaPoista
 4. Onkin kyllä tosi kiva ja värikäs kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä tuntui ihanalle saada palautetta kengistäni, joista olen kaksi edellistä talvea haaveillut, ja jotka viimein sain hankittua. Ja ne mahtuvat hyvin myös paksupohkeisille kotiäideille! Ja minä huomasin kyllä ihanat lapikkaasi, joita en ole missään ennen nähnyt! Sinulla on tottakai loistava tyyli! Suuret kiitokset sinulle! ;D

  VastaaPoista
 6. Eikös olekin pirteä tyyli :) IHANA.

  Tuossa hieman googlailin ja huomasin, että myös töysän kenkätehdas tekee lapikasmallisia huopikkaita, missä taisi olla kiristysnyöritys takana. Sehän ois ihan unelmien täyttymys, huopikkaat ja lapikkaat yhdessä :D

  VastaaPoista
 7. Harmi vaan, kun kuva meni niin pieleen. Mulla oli pihakuvauksen manuaaliasetukset päällä ja en viitsinyt alkaa säätämään kameraa, kun pikkutyttö ei oikein tykännyt kuvausajatuksesta. No ois edes voinut kasvoihin kohdentaa, mut ehkä tää on sellanen mystisen utuinen kuva :D Mutta ihana kokonaisuus kyllä, raitaa, palloa ja väriä. Laukkukin taitaa olla suomalainen Lumi, että stylish indeed!

  VastaaPoista
 8. Nuo huopikkaat on tottavie hyvä ostos ja kestää varmaan ikuisesti! Ja niin kauniit. Mulla on itsellä arkitalvikenkinä Sorelit, missä käytännöllisyys loskakeleillä voittaa mutta hienommat nuo sun on! Ja lapikkaat on pop, otin oikein asukuvankin huomiseksi buutseistani kun niitä on niin paljon ihasteltu :)

  VastaaPoista
 9. Tosi pirteet huopikkaat - ja ihana takki! Tietääkö / muistaako kukaan, mikä on takin nimi? :)

  VastaaPoista
 10. Uskoisin, et se on Mika Piiraisen Aliina-niminen takki!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images