YHDET PIEKSUT JA LAPIKKAIDEN VOITTAJA

Eilen oltiin jo aikaisin aamuhämärissä pulkkailemassa, mistä sitten karkasin sinne Kiseleffiin pipo-ostoksille yksin. Kun viime talvena mull...


Eilen oltiin jo aikaisin aamuhämärissä pulkkailemassa, mistä sitten karkasin sinne Kiseleffiin pipo-ostoksille yksin. Kun viime talvena mulla oli tapana postata kuvia kalsareistani, ulkovaatteisiin ja etenkin kenkiin perehtyminen on suoranainen harppaus :) Nyt päällä oli kirpparilta raskausaikana hankittu kashmir-viitta sekä lapikasarvonnan järjestämisestä kiitoksena saadut paulapieksut. Minua olisi hirveänä kutkuttanut se pinkki haljasnahkalapikas, mutta kun satuin jo omistamaan Topmanin valkoiset "naislapikkaat", en kokenut saman mallin hankkimista kovin järkeväksi ja valitsin nuo viininpunaiset katseenvangitsijat. Lesti on sama hyväksi koettu, eli mukava noilla oli kävellä, mutta avonaisen varren takia ei mihinkään hankikahlaukseen kyllä.


Sitten lapikasarvontaan, mikä sai ihan huikean suosion. Päälle 600 vastauksen joukosta oli täysin mahdotonta sanoa kumpi limestä ja vaaleanpunaisesta oli se suositumpi väri. Helpompi sen sijaan oli arpoa voittajaksi nimimerkki L-E, joka kommentoi "Mun on pakko voittaa nuo vaaleanpunaiset tai siis pinkit! Koska muutenhan mä hillun täällä hereillä ihan turhaan keskellä yötä! :D Niin ja kuolaan kenkiä, toivottavasti ne vähän edes hylkii vettä tai siis kuolaa ;).". 


Kiitos Topmanin Lapikkaat tästä mahtavasta arvontapalkinnosta, jolle kommentinkin perusteella löytyi juuri todella rakastava koti.

11 kommenttia

 1. Nyt jätti sydän kyllä muutaman lyönnin väliin... onnesta ja hämmästyksestä kai :). Kiiiiiitos. Minä en ikinä voita mitään, paitsi nyt osui kyllä kohdalle jättipotti :). Lupaan rakastaa lapikkaitani kunnes ne menevät puhki :).

  VastaaPoista
 2. Mielettömät noi lapaset, mistä ovat kotoisin? :)

  VastaaPoista
 3. Noi sun omat pieksuthan on huiput! En löytänyt netistä, mut siis tuollaisiako siellä on kans? Värikin on hyvä.

  VastaaPoista
 4. No ihana kuulla, että arvontageneraattori osui noin onnelliseen voittajaan :) Kun muistaa suojata kengät, niin kyllä niissä rakastettavaa piisaa!

  VastaaPoista
 5. Lapaset ovat Marimekon, siellä on tänäkin vuonna (eri kuosillisia) pitkiä viittojen kanssa sopivia lapasia ja ovat tosi hyvälaatuisetkin. Ehkä tehtaanmyymälästä voisi löytyä tuotakin mallia?

  VastaaPoista
 6. On juu, otin noista kuviakin arvontapostaukseen. Noi on himpun edullisemmatkin kun ne pitkävartiset saapikkaat. Löytyy ainakin 3 eri värissä, tsekkaas arvontapostauksen kuvat! Löytyy fredan liikkeestä ja varmasti meilaamalla topmanille.

  VastaaPoista
 7. Kiitti :) Silmämeikki tekee ihmeitä, samoin toppatakittomuus!

  VastaaPoista
 8. voi että kun sä näytät söpöltä tossa kuvassa :D ja kuvan kruunaa pikkumiehen evvk-ilme :DD

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) Ja pojalla on hampaiden puhkeamista ilmassa eli se on aika evvk ollut koko viikon!

  VastaaPoista
 10. oo mä ymmärrän siis hyvin tuon evvk-fiiliksen, pistähän reppanalle tsemppihalit uusin hampaiden kanssa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images