Pyykkipäivä

Takaisin arkeen kuomat! Juuri tällä hetkellä on pyykit koneessa, sekä kirjo- että villapyykit. Siivousaamun pelasti Fazerilta saadut Angry B...

Takaisin arkeen kuomat! Juuri tällä hetkellä on pyykit koneessa, sekä kirjo- että villapyykit. Siivousaamun pelasti Fazerilta saadut Angry Birds karkit, jotka tippuivat eteisen lattialle samalla kun tappelin pyykkikasani kanssa reippaan assistenttini kanssa.

Juuri eilen mietittiin vieraiden kanssa tätä Angry Birds-villitystä, kun kerroin pelanneeni edellisellä viikolla eka kertaa koko peliä muutaman minuutin. Naapurin tuleva 6-luokkalainen opasti. Olen vähän vanhoollinen mitä tulee noihin kännykkäpeleihin, mutta karkit maistuu aina, varsinkin siivouspäivänä.

Piti alkaa pyykkäyshommiin, vaikka mulla on ehdoton kerta viikossa tahti yleensä ja siitä ei tihennetä. Nyt oli kuitenkin pakko, sillä päivän missiona on postittaa tuo ekakuvassa pyykkien seasta vilkkuva Duns of Swedenin body takaisin Lasten Taikamaahan. Kävi tosi kurja mäihä, että bodyn toinen sivu meni muutaman pesun jälkeen ihan kokonaan pienelle reiälle ja epäilen ompelukoneen neulan olleen tekovaiheessa rikki. Onneksi Taikamaassa ollaan aina ystävällisiä ja luvattiin heti vaihtaa tuote uuteen, vaikka tuo body olikin tilattu jo viime kesän lopulla alennusmyynnistä. Nyt meille on tulossa tilalle aivan yhtä miehekäs Dunsin tukaanibody...ei liene epäselvää, että tällä tyylillä lapsen sukupuolta tullaan jatkossakin kyselemään ahkerasti :)

Nyt lähden hakemaan pyykit pyykkituvasta ja keitän päälle kaffit. Maito on sopivasti loppu, niin saa lapsen pillimaitojuomaa laittaa sekaan. Toivottavasti toimii paremmin kuin korvike kahvissa, se oli ihan paska kombo kyllä. Mukavaa viikonalkua ja laitetaan nyt piristykseksi yksi facebookissa hilpeyttä herättänyt juhannuskuva. Kun noi lasten kylmälaukut on niin käteviä että...

23 kommenttia

  1. Mä en ole vielä raaskinut ostaa noita karkkeja. Pieni pussi ja suuri hinta, eikä jotenkaan kiehdo tuollaiset pelistä sovelletut karkit. Mutta oliko siis edes hyviä, kannattaako kokeillakaan?

    nim. karkkiaddikti, joka sai luvan jatkaa mässäilyä!

    VastaaPoista
  2. Mä oon nähnyt kans kaupassa, mutta en ole hintaa huomannut katsoa. Ihan ovat hyviä, tulee sellanen joku hedelmäkokoelma mieleen, oisko tutti frutti tms. 150g pussi oli ainakin hyvän kokoinen kun siitä ei tullut mikään överiolo. Miinuksena, et possupussissa piti olla kermatoffeemunia ja niitä oli vain yksi :D

    Ehkä näiden maku ei ole se juttu, vaan toi linnun kuva. Mä en ite ees koe Angry Birdsiä enää minään pelimannekiininä, ehkä se on nykyään sellanen Hello Kitty juttu, pinnalla ainakin ala-asteikäisten lasten jutuissa. Possu on musta aika söpö, lintu pelottavampi.

    T: Karkkianalyytikko

    VastaaPoista
  3. mua alkoi melkein harmittaa, että ostin veijolle tarharepuksi känkenin (vaaleansinisen) enkä tilannut tollasta böllöä. mut sit tajusin että mähän oon raskaana ja voin ostaa seuraavalle baabelolle pöllön (tai jonkun muun hauskan elikon). jee!

    hei mut the K:han on niin pojan näköinen poika kasvonpiirteiltään että saa kyllä olla aika mölli, jos tytöksi luulee.

    VastaaPoista
  4. teilläkin ilmeisesti on testissä tuota piltin maitojuomaa. mun mielestä on outoa, että siihen on lisätty vanilliinia, yyh. tytölle kelpasi silti (vai siksi?), vaikka tähän asti on mennyt vaan äidinmaitoa mainittavia määriä. kahviin en ole vielä kokeillut, pitänee.

    VastaaPoista
  5. kanken on enemmän hipsteri! Ja hei, kylmälaukku ei oo sama asia kuin reppu, voit ostaa ihan hyvin pöllön kylmälaukkuna vaikka ois kankkenikin.

    Siis kyllä skidiä vaan luullaan tytöksi aika usein kun se on niin tyttömäisesti puettu - kirkkaan punasta ja silleen.

    VastaaPoista
  6. No joo, ihme herkuttelujuoma se kyllä on. meni kahvin kanssa mainiosti silti :) En missään tapauksessa aio alkaa käytäjäksi tollasille jutuille, mut ihan hyvä pikavälipala/juoma joskus harvoin.

    VastaaPoista
  7. ihmiset on julleja. en mäkään oo sitä yhtä kallion pitkätukkasta ja minihameisiin pukeutuvaa sähäkkää blondia koskaan luullu naiseks sen vaatteiden perusteella :D

    VastaaPoista
  8. Mä kans syksyllä alesta ostin tuon saman bodyn, nyt oottelee käyttöä ja hmmm, kesähän on pian puolivälissä joten pitäs varmaan jo vetää päälle. Toivottavasti ei ole samaa virhettä siinä! Ihana toi tukaanibody. Ite ostin Kahdesta kuninkaasta alesta ej sikke lejn violetin tukaanibodyn, sekin varmaan tytöille ajateltu kuten ehkä juuri tuo dunsin pallokukkabodykin mutta so what. Meidänkin ipanaa monet luulee tytöksi, välillä senkin vuoksi kun on niin söpö :O

    Mä luin Tunnetilan Ninan arvion noista karkeista joskus keväällä ja sitten kun niitä ekakerran kaupassa näin niin pakko oli ostaa, minäkö mainosten uhri? Ihan ok oli, ei tule varmasti toistamiseen ostettua. Ja kun joku hintaa mietti niin kaupasta riippuen n. 1,69-1,89 € on muistini mukaan ollut.

    VastaaPoista
  9. :D sain muuten sun tekstarin, vastaan meilillä!

    VastaaPoista
  10. tsekkaappa se toinen sauma, ihan alhaalta hihansuuhun asti. Jos siinä on sama ongelma, voi hei olla kun oot ostanut samoihin aikoihin, se varmasti näkyy käyttämättäkin pienoisina pikkureikinä. Toi ei voi johtua muusta toi reikämäärä, varsinkin kun kangas on pitänyt kutinsa hyvin parin pesun ajan ja muutenkaan noi dunssit ei oo kaikista paskinta laatua :) Toivon mukaan tukaanissa on sauma kunnossa.

    Heh, Ninako on tehnyt oikein karkkianalyysin. Eiks toi ihan perus pussin hintanen ole? Ihan hyviä karkkeja, mutta sekoituksissa tykkäisin, että olisi muutakin kuin pelkkää hedelmää. Lintupussissa oli huijaavia mustia karkkeja, jotka olikin kola-sitruunaa eikä lakua. Mutta hedelmäkarkkifaneille varmasti tosi hyvä pussi tuo toinenkin. Kumpikin.

    VastaaPoista
  11. Hei, meilläkin oli pojalla (!) tuo pallokukkabody, ja siinäkin oli juuri tuo sama reikäongelma saumassa. Ja minä vaan luulin, että olin sen saanut jotenkin itse kiskottua rikki puettaessa. :D Vähän harmitti kyllä, kun niin nättiä vaatetta ei sitten tullut käytettyä muuten kuin kotivaatteena - ja kummastutti, sillä oikeesti se oli muuten tosi laadukkaan oloinen. No, ei voi mittään, body jäi pieneksi jo hyvän aikaa sitten ja on siirretty jonnekin ullakon perukoille odottamaan mahdollista seuraavaa käyttäjää. Tykkäsin kyllä kovasti sen värikkyydestä ja niin tykkäs lapsikin.

    T. Blogiisi jo raskausaikana koukuttunut, mutta vasta nyt kommentoimaan innostunut Myra

    VastaaPoista
  12. Nyt ei ainakaan näkynyt mitään reikiä kun venytin sivusaumoja, mutta pitää tarkkailla. Tuossahan näyttäs vielä laputkin olevan kiinni että joskos käyttöönottopesuun laittais ja käyttöön, ja toivoa että ei tule reikiä pesunkaan jälkeen.

    Aika perushinta joo, ja ok kun on suht pieni pussi. Hyvä että makeisten verotusta on ylipäätään nostettu ja hinnat nousseet, mutta tällaselle sokerihiirelle sillä ei kyllä ole ollut muuta vaikutusta kuin nopeammin hupenevat hilut kukkaronpohjalla... Ninakin muuten valitteli toffeepallojen vähyyttä eikä niitä omasta pussistakan löytynyt kuin kaksi. Möh.

    VastaaPoista
  13. Ne possunamit oli paaaaljon parempia kuin lintupussin karkit! Ja mulla niitä kermatoffeita oli varmaan puolet pussista, höhöhö...

    Piti kommentoida tuota bodyasiaa. Meiltä löytyy kummatkin bodyt, siis se pilkullinen ja tukaanikuosillinen ja mun mielestä ne on tosi unisexejä! En voi kestää mitään Salama McQueen-vaatteita pikkupojilla jotka niistä ei ymmärrä yhtään mitään...

    VastaaPoista
  14. Kappas! Näin mä ajattelinkin, että muissakin vaatteissa voi olla tuo sama vika. Eikö ollutkin niin, että vain toinen puoli meni rikki? Sen on pakko olla ompelukoneen neulassa se vika, kun trikoon voi sillä rikkoa liian helposti.

    Kiva kun kommentoit! Ihana kuulla lukijoista jotain!

    VastaaPoista
  15. tsekkaappa hvikseen se pilkullisen sauma. Mustakin noi on kivoja unisex-vaatteita mutta aika monien mielestä noi värit ja kukkaset ja muut ei oo poikien juttuja. Joo salama mcQueen ei ikinä!

    VastaaPoista
  16. Siis mä oon kerennyt laittaan sen jo kiertoon, tilasin sen Taikamaasta varmaan viime syksynä jo. Se oli meillä hyperaktiivisessa käytössä pitkään enkä huomannut siinä mitään moitittavaa. Teille on eksynyt maanantaierän kappale. :/

    Mun mielestä värit, tekstit ja no, jotkut kuosit tekee vaatteesta ei-sukupuolineutraalin. Raikkaat, kirkkaat värit ja selkeät kuviot, olipa ne sitten sydämiä, autoja tai kukkia, sopii mun mielestä kummallekin sukupuolelle. Mutta toiset on kai asian suhteen konservatiivisempia.

    PS. Ootteko huomenna kotosalla jos toisin pelastusliivin takaisin?

    VastaaPoista
  17. Jep, siksi mä tykkään kans noista, värit on ihania!

    Ollaan kotona, me ja paskanen asunto

    VastaaPoista
  18. Nimenomaan vain toisella puolella oli niitä reikiä.

    VastaaPoista
  19. Seuraavan kerran kun kahvimaito on loppu, niin ruittaa omaasi. Sehän on sopivan rasvaistakin!

    Kerran mulla jäi, joltakin neljältä lapseltani, äidinmaitoa pakkaseen. Laitoin sen sämpylätaikinaan ja hyviä tuli! Kerroin jutun jollekin tutulle; hyvä ettei se oksentanut. Jostain kumman syystä lehmän tissien maito kelpaa. Ehkä kun se on ostettu kaupasta.

    Ennenvanhaan, kun naiset oli heinäpellolla, niin he syöttivät toistensa vauvoja. Kun joku sylivauva alkoi itkeä nälkäänsä, niin sille annettiin tissi suuhun, oli sitten oma tai vieras lapsi. Nyt moisesta syytettäisiin varmaankin pedofiliasta?

    VastaaPoista
  20. Onko toi Skiphopin termoslaukku toiminut hyvin? Olen harkinnut sellaisen hankkimista, mutta en ole kuullut keltään käyttökokemuksia.

    VastaaPoista
  21. mä kirjoitan sulle vaikka arvostelun erikseen! mut on toiminut hyvin minusta, helppo kiinnittää vaunuun ja esim banskut ei lämpene liikaa. ei sinne mitään jädeä kannata tunneiksi säilöä, mutta ajaa asiansa lapsen ruuan hyvänä pitämisessä!

    VastaaPoista
  22. Kyllä mä taidan sellaisen hommata, vaikea vaan valita minkä eläimen sitä kotiinsa haluaa :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images