Diiliä ja muuta kauneudenhoitoa

Tämä äitiytyminen sattui vähän hankalaan saumaan siinä mielessä, että täytin vauvavuoden aikana 30 vuotta. Arvaa juhlinko railakkaasti - no ...

Tämä äitiytyminen sattui vähän hankalaan saumaan siinä mielessä, että täytin vauvavuoden aikana 30 vuotta. Arvaa juhlinko railakkaasti - no en. En ole juhlinut railakkaasti pitkiin, liian pitkiin aikoihin, mutta 30-kriisi taitaa olla kolkuttelemassa ovea, kun ulkonäkö ja vanheneminen on alkanut huolettamaan. Varsinkin se, ettei jaksa laittaa itseään yhtään. Ja nyt kesän kunniaksi olen ottanut ohjelmaksi opetella tälläytymään uudestaan. Vaikka ihan vain kotiin.Viime perjantaina kävin kulmien ja ripsien värjäyksessä sekä kulmamuotoilussa Hakaniemessä Lähde Spring-nimisessä kauneushoitolassa kun olin löytänyt Kallion leikkipuistosta kympin alekupongin hoitoon. Halvalla on hyvä aloittaa ja kulmien muotoilu ja värjäys tekee kyllä ihmeitä kasvoille. Ennen hoitoa värjääjä kysyi oliko minulla citydeal-koodi, mutta eihän minulla sellaista ollut. Jäin kuitenkin miettimään, että onko ne diilit yleisiä juttuja, että löytyiskö sieltä jotain tähän akuuttiin 30-kriisin hoitooni ja uskaltauduin jopa Citydealin sivuille.



 

Ja nyt olen sitten virallisesti menettänyt Citydeal-neitsyyteni, asia mihin en koskaan uskonut kajoavani! Lankesin 60 euron diiliin, millä saa 2-väri värjäyksen leikkauksella sekä 2 ylimääräistä hiusten leikkuukertaa. Halpaa ku saippua! Ja nyt mulla on vähän huono omatunto, koska eihän tuollaisia hintoja voi oikeasti pk-seudulla edes pitää. Toivon puoliksi leikillään, ettei kovin moni löytänyt tuota jo sulkeutunutta diiliä, ettei kampaaja joudu kuseen puoli-ilmaisten leikkauksien takia...

Ainakin citydealista saisi vaikka mitä muuta, hampaiden valkaisusta akupunktioon ja aloin miettimään, että jääköhän tollaiseen diilailuun koukkuun? Tunnustaako kukaan? Tiedän, että osa kavereistani on diilien vakiostajia ja he käyvät kynsihuolloissa ja muissa säännöllisesti paljon huokeammalla mitä normihinta olisi. Tiedän kyllä myös, että joskus diilin kautta hankittu tatska-aika ei tuloksensa perusteella ole ollut mikään riemuvoitto ja joskus lahjakortteja on jäänyt käyttämättäkin ja ripsien pidennyksiä on revitty irti muutaman päivän jälkeen. Mutta usein kokemukset ovat kai ihan positiivisia?

Omaa kokemusta minulla ei vielä ole, mutta meilissä polttelee 175 euron arvoinen koodi kampaamopalveluihin, tänään ajattelin soittaa aikaa. Toivottavasti saan sen pian ja samalla kyllä toivon, että kampaaja olisi niin hyvä, että sinne voisi jatkossakin mennä hiusasioita hoitamaan. Se kai diilien tarkoitus onkin, että palaisi sitten normihintaisten palveluiden merkeissä takaisin, mutta onko kukaan oikeasti löytänyt vakkarikampaajaa/kosmentologia/jumppapaikkaa tms juuri diilien kautta? Tai oletteko hankkineet lahjakortteja netistä esimerkiksi lahjoiksi ja kuulleet saajan tykästyneen paikkaan?

Kysyy ensikertaa langennut

Ps. Laitoin eilen illalla ensi kertaa naamaan blogin kautta saamaani Bio-effectin egf-seerumia. Ainakin naapuritontin Veera vannoo kuulemani mukaan tämän islantilais-ihmeseerumin nimeen ja jään nyt innolla odottelemaan tuloksia. Multa kysytään edelleen alkoholikaupoilla papereita, joten kuukauden seerumihoidon jälkeen saatan päästä lastenlipulla bussissa. Vanhentumisongelma ei siis ole tässä osoitteessa rypyistä kiinni, se on henkinen tila.

Ja jos joku haluaa tietää ikuisen nuoruuteni salaisuuden, niin uskoisin sen olevan todella paha akne, mihin olen syönyt 2 kertaa todella tehokkaan Roaccuttan-kuurin. Roaccuttan on niin vahva aine, ettei sen kanssa voi edes haaveilla raskautuvansa mutta kääntöpuolena a-vitamiinijohdannainen suojaa ihoa piiitkään hoitojakson jälkeenkin. Jos jollakin on akneongelmia (eikä harkinnassa raskaus hoitoajankohtana), suosittelen kyllä yli kaiken ottamaan tuon kuurin, sillä vaikka se aluksi tekee ihosta entistä kamalamman, se on ollut ainoa apu iho-ongelmiini. Viimeisimmästä kuurista on kymmenisen vuotta, mutta iho on edelleen loistokunnossa!

Kauneusbloggari kuittaa ja palaa takaisin maan pinnalle.

12 kommenttia

  1. Joo eiköhän noi CityDealin kampanjat ole suunniteltu niin, että palveluntarjoajien kukkaro sen kestää. Ja toiveena tottakai on se, että kun menet ekalla kerralla törkyhalvasti vaikka juurikin kampaajalle, niin pitäisit ko. kampaajasta niin paljon, että menet toistekin. Varmasti moni on löytänyt tuota kautta uuden luottokampaajan, -kosmetologin yms... Itse en ole koskaan kokeillut, monta kertaa on poltellut, että pitäisikö. Vielä en ole lähtenyt. Joten, käyttökokemuksia tuosta CityDealista odotellessa (siis jatkossa). ja kai noi citydealin kampanjat on ollut myös loppupelissä kannattavia, että siksi kai niitä on nykyisin niin paljon.

    Toi Roaccutan-kuuri on kyllä tehokas! Mulla mietittiin sitä myös aikoinaan, ei toki siihen iän puolesta päädytty, mutta kaverille teki ihmeitä! Ja on ihan totta, että alkuun naama oli kuin täyteen ahdettu pitsa, mutta lopputuloshan se ratkaisee. Lämpimästi tuota kuuria suosittelen siis minäkin, vaikkei henkilökohtaista käyttökokemusta löydykään (vielä).

    VastaaPoista
  2. Ei ole mullakaan kokemusta diileistä, mutta sen verran kerran pienessä kaupassa satuin kuulemaan kun henkilökunnalla oli kahviseurana ilmeisestikkin viereisten putiikkien omistajia, että ei ole kovin hyviä nämä diilit kun ei heistä eikä heidän tutuistakaan kukaan ollut saanut vakituisia asiakkaita vaan kaikki oli tosiaan vain ja ainoastaan halvan hinnan perässä kerran asioimassa. Mutta uskon kyllä, että noissa on pakko olla yrittäjällekkin joskus jotain hyvää.

    Irma

    VastaaPoista
  3. Onneni on, ettei näillä main noita diilejä vilise. Olisin muutoin ihan varppina koukussa. ;)
    Kyllä tässä jotain seerumia tarttee hankkia. Katselin muutama viikko sitten itseäni hissin peilistä. Kappas, entinen "kurtistusryppy" otsalla on muuttunut pysyväksi. WTF?!

    VastaaPoista
  4. Oon monta kertaa miettinyt, että mikä noiden diilien jekku on. Kerran eksyin kuukkelista asiaa tutkimaan ja löysin monta ketjua, joissa yrittäjät valittivat, että "huijattiin" suostumaan kannattamattomiin tarjouksiin kestämättömillä määrillä. Omaa tyhmyyttäni mielestäni. Tietty yritän pitää jonkinmoista lähdekritiikkiä yllä, mutta silti mä aloin säälimään niitä yrittäjiä.(Tosin mulla on tapana sääliä lähes kaikkea liikkuvaa, tarvitsisi se sitä tai ei.)

    Toisenlainen kokemus oli kaverilla, joka osti jonkin meikkausopastuksen ja jätti pikkuprintit lukematta, tietysti siellä piti ostaa jokainen tuote, joka nassuun laitettiin. Semmoinen diili tuskin on huono kauneusalanyrittäjälle, jos siitä opastuksestakin maksetaan jotakin... Houkuttais, mut en uskalla, kerro lisää... :)

    VastaaPoista
  5. Pointtihan niillä varmaan on että diilien kautta saisivat vakiasiakkaita, mutta mä vaan juoksen kasvohoidoissa ja hieronnoissa halpojen hintojan perässä ;D Nyt pitäs parin viikon sisään käyttää Megaklinikan hammaslääkärikäynti, sopivasti just vuosi sitten olin viimeksi. Tällä kertaa mukaan kuului myös kahden seuraavan vuoden tarkastukset ilman käyntimaksua ja kahden kaverin tarkastukset ilma käyntimaksua. Pitäs vaan löytää hyvä sauma, työkkäriinkin pitäs ehtiä. Hammaslääkärissä on vaikea sieltä omasta tuolista pitää lasta aisoissa ellei sitä sitten istuta rattaissa.

    VastaaPoista
  6. Lähdepä äitiporukalla kauneusmatkalle Tallinnaan! Arkipäivisin reissut on vielä halpoja ja niin on hiustenleikkaukset ja kaikki hoidotkin. Jos raha antaa myöten, niin olkaa yksi yö hotellissa. Laivaksi kannattaa valita Tallinkin nopeat laivat. (Ei Linda Linea - ainakin pienessä laivassa ihmiset yrjöää ahkerasti.) Hintataso on edelleen edullinen suomalaiselle ja Tallinnasta löytyy kivoja ja laadukkaita lastenvaatteita.

    Tallinnassa on kivoja puistoja, joissa voi olla lapsen kanssa. Mun blogista voi lukea Tallinna-juttuja, olen nimittäin Viro-friikki...

    VastaaPoista
  7. Pitää kyllä todeta, että nuo on yrittäjille todella kannattamattomia tempauksia, mutta sillä haalitaankin vain lisänäkyvyyttä ja mainosta. Yrittäjä saa puolet lahjakortin hinnasta, josta hän maksaa vielä arvolisäveron. Kun kerran kysyin kampaajaystävältäni, paljonko puolipitkiin hiuksiini uppoava väriaine kustantaa yrittäjälle, arvioi hän hinnaksi pariakymmentä euroa.

    Itsekin olen CityDealin kautta lahjakortteja ja onhan se ihanaa pientä luksusta sitä toisinaan kaipaavalle - kuulun siis siihen puolikkaaseen, joka ravaa edullisilla palveluntarjoajilla ja vaihtaa paikkaa. Toinen puolikas jää usein asiakkaaksi, ja puskaradio tuo vielä lisää asiakkaita, joten kai monet pienet yrittäjät saavat hyötyä diilistä, vaikka siitä ottaakin aika kovasti takkiin.

    VastaaPoista
  8. Itsellä on huono kokemus ostetusta kampaamopalvelusta, ajan sai noin 2 kk päähän ja lisämaksu olisi pitänyt maksaa puolipitkästä pituudesta. Kesti kauan, että edes puhelimeen vastattiin. Diilin umpeuduttua tuli spostia missä kerrottiin ajanvarausnumeron olleen väärä ja parin pv päästä uusi viesti, että aiempi numero olikin oikea. Peruin koko ostetun kortin ja se sujui ongelmitta. Uskon ettei kyseinen paikka olisi tarjonnut hyvää laatua ja palvelua. Toivottavasti sinulla onnistuu paremmin.

    VastaaPoista
  9. No mun pitää postata sitten kun saan ajan (en ehtinyt soittamaan tänään) että miten kävi! Mutta hyviä ja huonoja kokemuksia näyttää olevan, katsotaan miten mulle käy :)

    VastaaPoista
  10. Minä löysin vakkarikampaajan Facedealin kautta. Aivan ihana paikka ja kampaaja, mutta harmikseni kerkesin käydä hänellä vain viime talven, sitten kuulemma lopetti hommat :/ Mutta siis joo, kyllä sieltä voi löytää vaikka mitä hyvää (ja jäämättä koukkuun)!

    VastaaPoista
  11. Minä olen ostanut diilejä useamman kerran ja pääsääntöisesti olen ollut tyytyväinen. Ihka eka diili kampaamoon oli eri onnistunut, koska se kampaaja jäi mun messiin vuodeksi. Hyvä kampaajasuhde katkesi kampaajan poismuuttoon. Muutamia kertoja kävin myös samalla ripsipidentäjällä, mutta omat ripset kärsivät niin, että hankkiuduin ripsistä kokonaan eroon. Vain yhden kerran olen ollut tosi tyytymätön diiliin. Ostin lahjakortin teippipidennyksiin ja laittaja oli monella tavalla urpo, ammattitaidoton ja sählä. Lopputuloksena sain kuitenkin hyvän teippihiuksen, jota voin nyt käydä huollattamassa toisella hyvällä laittajalla, mutta se eka lopputulos oli kyllä aika huono... Ja ai niin, kaksi diiliä on jäänyt kokonaan käyttämättä, kun unohtuivat jonnekin siinä vaiheessa, kun ostelin diilejä enemmän.

    VastaaPoista
  12. Mies osti mulle lahjakortin hierontaan. Ihan kunnollinen oli eivätkä vaatineet mitään jatkoa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images