11 kysymystä haaste/ New Generals 2012

Mahtavan etenkin pojille suunnatun lastenvaatenettikaupan, Kahden kuninkaan , ehtoisa emäntä Tiina heitti blogissaan haasteen tännepäin. Vi...

Mahtavan etenkin pojille suunnatun lastenvaatenettikaupan, Kahden kuninkaan, ehtoisa emäntä Tiina heitti blogissaan haasteen tännepäin. Viimeisestä haasteestani on muuten aikaa, olen hirveän huono vastailemaan näihin kiertojuttuihin, vaikka hauskoja ovatkin.

1. Paras lukemasi kirja?


- Todella hankala kysymys, mihin en osaa vastata. Yleisesti ottaen luen mieluiten suomalaisia kirjoja, mitkä sijoittuvat nykyhetkeen. Nyt haluaisin löytää omaksi Kaari Utrion Bella Donnan ja jos se sinulla hyllyssä turhana makaa, voisin sen ostaa pois ;)2. Miten kuvailisit itseäsi kolmella sanalla?


-äkkipikainen, puhelias ja aktiivinen3. Miten monta lasta haluat?


-Tällä hetkellä, tässä elämäntilanteessa lapsiluku on täynnä. Siihen saa tulla muutoksia jos on tullakseen, mutta en missään nimessä ole kotiäitityyppiä, joka tekisi peräjälkeen useamman lapsen ja olisi vuosikausia himassa pelkkänä äitinä.4. Millainen on unelmiesi asuinpaikka?


- Olen tullut tulokseen, että Helsinki on paras paikka tällä hetkellä. Jos kaupunki tarjoaa minulle virikettä, se tarjoaa lapselleni paremman äidin. En kestäisi jos asuinpaikan tapahtumatarjonta olisi kerran kuukaudessa järjestettävä musiikkiopiston konsertti ja kerran puolessa vuodessa kirjaston poistomyyntipäivät.

 5. Mikä on lempivärisi?Riippuu täysin fiiliksestä, vuodenajasta ja myös trendeistä. Nyt olen mieltynyt ruohonvihreään.

6. Panostatko yhtä paljon omaan ja lastesi pukeutumiseen ja sisustamiseen?

Öööääähh....nämä asiat eivät ehkä ole lempiaiheitani. En ymmärrä tuota panostamisajatusta kun se monesti menee siihen, että lapsi puetaan kuin se olisi menossa vuorikiipeilemään Veikka Gustafssonin kanssa ja äiti pukeutuu johonkin yksiin vanhoihin farkkuihin. Esteetikkona pidän lastenvaatteista, mutta panostan huomattavasti enemmän omiin vaatteisiini ihan siksi, että ne mahtuvat päälle kauemmin kuin 3 kuukautta. Sisustamisen sijaan puhuisin kodin viihtyvyydestä, sisustus kuulostaa jotenkin niin kirjojen värikoodaukselta ja tavara-asetelmien teolta :) Me tarvittasiin uusi pikkutavarahylly ja pikkunaulakko, niihin voisi vähän panostaakin.
7. Missä asiassa tunnet onnistuneesi äitinä?
Lapsen turvallisuudentunteen luomisessa. Lapseni on saanut niin paljon läheisyyttä, rakkautta ja huomiota, että on todella itsevarma liikkeissään eikä pelkää vieraita ihmisiä ja paikkoja juuri lainkaan.

8. Elätkö hetkessä vai teetkö pitkän tähtäimen suunnitelmia?
-Hetkessä.

9. Mikä on ollut sinulle sopiva aika olla lasten kanssa kotona?
- En tiedä. Saattaa olla, että olen vielä pitkään ns. kotona, mutta tehden samalla kirjoitusduuneja muualle. Tällä hetkellä en kuitenkaan työskentele missään säännöllisesti, ellei Bellaan kirjoittamista lasketa. Pitäisi kai aktivoitua taas, jos vain jaksaisi...kroohpyyh.

10. Jos olisit eläin, mikä olisit?
- Ei hajuakaan, ehkä apina?

11. Ihanin maisema?

-Merimaisema
Haastehan lähetetään aina eteenpäin, joten ottakaahan koppi, Miiu ja Minttu!


Ja nuo kuvat..ne ovat New Generalsin A/W 2012 mallistosta ja noihin voisi vähän panostaakin. Laitetaan loppuun heidän sloganinsa, että tulee väännettyä rautalangasta miksi myös noista vaatteista pidän :)ilmeisen pakollinen ps. en ymmärrä miksi tää teksti meni näin oudosti ja nyt en osaa asiaa korjatakaan. No, kokeillaan ensi haastetta paremmalla onnella. Kysymysten välissä on nimittäin tyhjiä välejä kirjoittaessa, mutta julkaistuna ei näy. Wordpress-nerot, mitä tein väärin? Edit: Kiitos Karla, ja pienellä koodikikkailullahan tästä selvittiin :)

6 kommenttia

 1. Oih apua, Kiitos! Minäkin toosi huono näihin vastamaan, luesken kuitenkin aina mielelläni muiden juttuja.
  Tosi kivan näköisiä muuten noi vaatteet!

  VastaaPoista
 2. nyt parannetaan tapamme ja aletaan ihan hulluna haastamaan!

  New generalsin vaatteet on huippukivoja, yksinkertaisia, pieniä juttuja ja useimmiten unisex. Mä en raaskinut vauva-ajaksi hankkia merkiltä mitään, mutta kunhan tää kasvuvaihe vähän tasaantus ja vaatteet olisi edes sen puoli vuotta oikean kokoisia niin saatan langeta. Siellä on tytöille tulossa aika kivoja mekkosia, mutta en mä niitä viittinyt esitellä kun tuun sit vaan kadeksi, et miksi mullei oo tyttöä :D

  VastaaPoista
 3. JahasJahas!
  Haaste otettu vastaan, kiitos ;)

  Ja oli kiva törmätä sporassa!

  VastaaPoista
 4. Ihana pieni Helsinkimme :D Otahan koppi! Oli mukava tavata, mä mietin jälkikäteen et tunnistitkohan edes kun eihän mulla äällä paljon kuvia ole itsestä.

  VastaaPoista
 5. JOOOO!

  Luin että "tuut sit vaan kadeksi et miksi sullei oo tyttöä" (hullua) ja samalla mietin että mistä se voi tietää :D ! ? Ehkä nukkumaan nyt.

  VastaaPoista
 6. No todellakin tunnistin, mut olit paljon pidempi mitä ajattelin :)

  Itse kun olen tämmönen 152 :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images