Katsaus Polarn O. Pyretin syksyyn

Polarn O. Pyretin tietotoimistosta päiviä! Kävin katsastamassa Popin syysuutuudet merkin edustajien  hyvässä huomassa, ja paljon olikin uut...

Polarn O. Pyretin tietotoimistosta päiviä! Kävin katsastamassa Popin syysuutuudet merkin edustajien  hyvässä huomassa, ja paljon olikin uutta luvassa. Pähkinänkuoressa suurin muutos on kuitenkin tämä: raskaus ja äitiysvaatteisiin erikoistunut Mama-mallisto lopetetaan kokonaan, mutta isommille lapsille tulee täysin uusi koululaismallisto koossa 122-152cm. Koska itse en ole mama-mallistojen suurin fani (haluan pukeutua aikuisten merkkeihin ihan periaatteesta), en järkyttynyt muutoksesta ollenkaan ja tiedän monia isompien lasten vanhempia, jotka ilahtuvat taatusti muutoksesta.

Koululaismallisto on vastaus kuluttajien pyyntöihin saada isommille lapsille jotain omaa, ei niin lapsellista, mutta laadukasta ja kestävää vaatetta. Varsinkin merkin kotimaassa Ruotsissa Popilla on jo niin vakiintunut asema pienten lasten vaatettajana, että isommat koululaiset pitävät merkkiä liian lapsellisena. Nyt tulevana syksynä lanseerataan siis täysin uusi mallisto, mikä on pikkulapsimallistoa hillitympi, mutta edelleen selkeästi lapsille suunnattu. Alla muutamia kuvia, mistä voi bongata uusia kuoseja, värimaailmaa sekä ennakkomakupaloja koululaismallistosta. Aika syksyiseltähän tuo näyttää näin ensimmäisten kesäkelien lomassa, mutta ei välitetä siitä :)

Palaan Popiin luultavasti lähitulevaisuudessa, koska mulla on kysymyksiä vetämässä  Ruotsin päässä asti. Seuraavan postauksen aihe tulee käsittelemään enemmän itselle mieluisinta puolta Popista, eli kierrätysmateriaalien käyttöä ulkovaatteissa, ekopuuvillan osuutta mallistoissa nyt ja tulevaisuudessa sekä second hand-ilmiötä, mikä Popin ympärillä on todella suuri sekä firman itsensä järkkäämänä, että kuluttajien omasta aloitteestakin. Raitamallisto on täysin eko jo nyt ja toivottavasti suunta olisi tämä myös muissa mallistoissa. Ekosta enemmän täällä.

Lopetetaan kuitenkin postaus kivaan raitabodyyn, jonka sain valita kotiinviemisiksi kesän mallikappaleista. Kuvasin bodyn tarkoituksella tuon Weegeestä löytyvän Futuro-talon kuvan kanssa, koska itselleni bodystä tuli heti sellainen juuri oikeanlainen retro fiilis. Vauvan voisi ihan hyvin kuvitella tuonne Futuromaastoon pelkässä raitabodyssä ja kypärämyssyssä.  Body löytyy nyt myymälöistä hintaan 16 eur.Mitä mieltä olette uudistuksesta? Jääkö joku kaipaamaan mama-mallistoa ja löytyykö lukijoista ihmisiä, jotka ovat jo odotelleet isommille lapsille hieman erilaista Popia?

9 kommenttia

 1. Minä jään kaipaamaan mama vaatteita, nyyh! Mutta ehkä näin reilu 7kk viimeisimmästä synnytksestä on aika palata normaalivaatteisiin jo. Tai jatkossa ehkä yritän ängetä itseni koululaismalliston legginsseihin sitten. Ihastuin jo niihin sieni-salihousuihin.

  VastaaPoista
 2. Voihan pyllyjen pylly! PoPin aikuisten vaatteet (siis poistuuko aikuisten unisexraitamallistokin?) on ollut mulle pelastus, vaikken todellakaan ole äiti enkä raskaana. Olen pitkäselkäinen ja isokokoinen ja kaikki PoPilta ikinä ostamani aikuistenvaatteet on mun ihan ykkösvaatteita. Yksi äitiysmalliston reippaansininen pitkähihainen, yksi (varmaan kans äitiysmalliston, mut normaalin muotoinen) valkoturkoosiraitainen pitkähihainen sekä yksi äitiysmalliston neuletakki sekä sinivalkoraitainen tunika. Toivonkin nyt vaan, ettei mallisto häviä kuin tuhka tuuleen seuraavan kolmen kuukauden kuluessa vaan että jotain halvennusvaatteita olisi saatavana vielä elokuun lopussa, kun palaan Suomeen. Nyt meni kyllä päivä pilalle :(

  VastaaPoista
 3. Niin, minä tiiän! Tosin taidat olla oikeassa, että 7kk synnytyksestä voisi olla aika siirtyä ns. eteenpäin ;) Mä tykkäsin niistä koululaismalliston polvipaikkasukkiksista, sellaset vois hyvin ottaa ittellekin!

  VastaaPoista
 4. Voi ei! En tiennytkään mitoituksen olevan noin hyvä pitkäselkäiselle!

  Sain käsityksen, että Pop keskittyisi ihan pelkästään lastenvaatteisiin jatkossa. Mama-mallisto ainakin lähtee, mutta tosiaan tuo unisex-raita...toivo parasta, pelkää pahinta....laitan heti kyselyn eteenpäin. Vastaan heti kun saan tiedon.

  VastaaPoista
 5. Mua ei henkilökohtaisesti tuo Mama-malliston katoaminen kyllä haittaa, kun itsehän en juurikaan edes ostellut mitään äitiys-/imetysvaatteita erikseen. Maha oli iso joo ja imetinkin hyvän tovin, mutta siltikin pärjäsin vallan mainiosti ihan tavallisilla vaatteilla (oon kyllä tosi pieni, niin riitti kun otti vaan L-kokoisen paidan rekistä). Mä oon nyt varmaan ihan luopio äitien keskuudessa tämän mielipiteen takia. :D

  Mut noi Polarn o. Pyretin vaatteet on kyllä ihania ja voisin kuvitella, että toi isojen lasten mallisto on hyvä juttu, sitten kun on sen aika (poika on nyt 11-kuinen). Mä tykkään hirveästi, kun tuolta saa bodeja vielä koossa 92, meillä kun on iso lapsi, joka jo nyt on siirtymässä kyseiseen vaatekokoon. Vielä kun kulkee vaipoissa, niin onhan bodyt käteviä! Pitää vaipan paikallaan ja sitä rataa... Puhumattakaan siitä eco-mallistosta, joka on luonnonmukainen, vaikken kovin ekologinen olekaan. Lisää tietoa popista, kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Mama-malliston poistuminen on kyllä siinä mielessä tappio, että hyviä raskausfarkkuja ja -housuja on ylipäätään tosi vaikea löytää. PO.P:lla on kuitenkin ne olleet tosi hyviä. Henkilökohtaisesti en kyllä jää kaipaamaan, koska mun raskaudet on nyt tässä eikä uusia kledjuja tarvita. Harmittaa vaan tulevaisuudessa raskautuvien puolesta.

  Mut imetyspaidoissa tolla merkillä on ollut ihan samaa musta-valkoista linjaa kuin H&M:lläkin ja jälkimmäisessä hinnat on kuitenkin "vähän" eri kategoriassa.

  VastaaPoista
 7. Mäkin taidan laittaa mailia PoPille ja kysellä. Mulle riittäis ihan hyvin, kunhan jotain raitapaitoja saisi ja ehkä vähän eri väreissä, tällä hetkellä oon ostanut ehkä paidan tai kaksi vuodessa, joten toki ymmärrän ettei se ehkä ole keskeisin markkinarako heille. Mutta kun vaatteiden laatu on ihan omaa luokkaansa ja ulkonäko skandinaavistyylinen yksinkertainen, raikas ja reipas, niin vähän surettaa kyllä.

  VastaaPoista
 8. ainakin itiksen popilla sanottiin, et perusraidat aikuisten koossa säilyy, eli se on pelkkä mama-mallisto joka lähtee pois.

  VastaaPoista
 9. Siis todellakin hienoa että jatkossa tulee isommillekin lapsille kivoja vaatteita. Nyt jo huomaa kun vanhempi poikani siirtyy piakkoin 122 cm:iin, niin koko ajan on vaikeampaa löytää vaatteita tuon kokoiselle.
  Kuosit ja värit näyttivät herkullisilta kuvissasi. Täytyy ehdottomasti käydä katsastamassa heti kun tulevat kauppoihin. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images