Samanlaiset tuulipuvut

Muistatte varmaan tarinan jokapoikapaidasta? Nyt tarina saa nolon jatkon kun kerron hankkineeni kirppikseltä 2 eurolla samanlaisen paidan, ...

Muistatte varmaan tarinan jokapoikapaidasta? Nyt tarina saa nolon jatkon kun kerron hankkineeni kirppikseltä 2 eurolla samanlaisen paidan, mistä tuli syyslempparini. Tämä yhdistelmä on vaan niin mukava päällä (paitsi että mun paita on ruskeasävyinen).

Vaidoin muuten Converset noihin Ethleticeihin, ovat aivan saman laatuiset (ja valitettavasti hintaisetkin), mutta eräänlainen osoitus tämäkin. Edelliset varsitennarit kun jäivät raskauden myötä pieneksi, eikä ne pinkit tenskut ihan joka yhdistelmän käy. Voi turhamaisuuden turhamaisuus.


PS: Arvonta on loppunut, nyt "vain" listaan nimet numeroineen paperille ja käytän arvontamasiinaa. Eli varmaan huomiseen mennessä julkaistaan voittaja, tää on aika työlästä aina tää arvonta kun on yhden ja kahden arvan tyyppejä niin pitää oikeen keskittyä.

3 kommenttia

  1. Oli pakko kurkata noi ethleticit vaikka kuulutan conversejen nimeen niin etten kuuntele edes muiden mielipiteitä omista kengistään. Ja nyt joudun ehkä nieleskelemään ylpeyttäni (tyhmyyttäni) sillä jestas rakastuin erityisesti low cut mandarin orange-malliin. Sydän huutaa ja repii vain "tahdoooon "(ja reilun kaupan mallisto vain takoo lisälyöntejä) ja consut ovat nyt vaarassa joutua hylättyjen kenkien kuraiseen nurkkaan. Kiitos vinkistä, tää tyttö rakastui juuri äsken.


    -henu

    VastaaPoista
  2. Esikatselu
    Muokkaa

    Anonyymi sanoi...Ajattelin vain tulla huikkaamaan, että HEI vain! Täällä ilmoittautuu uusi lukija. Aivan mahtavia kirjoituksia, ei voi muuta sanoa. Meille odotellaan ensimmäistä lasta saapuvaksi helmikuun lopussa, joten mielellään näitä juttuja lukee, neuvolan lippulaput on ihan tylsiä :)

    -Hanna

    VastaaPoista
  3. yhdessä ja erikseen: Ja noitahan saa siis ihan Suomestakin, omat on Reilun kaupan tähdestä Hämeentieltä!

    Hanna: Tervetuloa joukkoon ja onnea vauvelista! Neuvolalaput on kyllä tylsiä, mutta kyllä siellä enemmän asiaa on ku täällä :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images