Maailman kätevin asia

Tämä on ylistyslaulu sitterille! Kummallista miten yksi tavara voi olla koko pikkuvauva-ajan pelastus. Ja kuinka se tavara voi olla päähänp...Tämä on ylistyslaulu sitterille!

Kummallista miten yksi tavara voi olla koko pikkuvauva-ajan pelastus. Ja kuinka se tavara voi olla päähänpinttymäksi raskausaikana muotoutunut vanha sitterin rotisko. Kun hankin kyseisen kapistuksen kirpparilta mielestäni aika kovaan 42 euron hintaan, en olisi ikinä uskonut siitä tulevan tärkeämpi kuin tuttipullosta, tutista ja pinnasängystä. Se on tärkeämpi kuin sata harsoa tai unilelu, mobile, kantoliina ja lapsen silmille suunnitellut katselukuvat yhteensä.

Jos joku raskaana oleva tämän sattuu lukemaan, kannattaa hankkia Baby Björnin 1-2-3 (tai uudempi Balance) sitteri, sillä sen heiluvassa kyydissä lapsi oikeasti rauhoittuu. Kun jalalla työnnät vauhtia, voit jopa lukea lempiblogisi päivittäin, rauhassa. Mieluummin luopuisin vaikka vaunuista kuin tästä.

Onko teillä jotain juttua, mikä ohittaa kaikki muut asiat kätevyydellään?

13 kommenttia

 1. on. iltapunkku :D(sitteri jäi tälläkin kertaa hankkimatta, kun nuukailin. ehkä seuraavalle lapselle)

  VastaaPoista
 2. Jos tuut raskaaksi ennen ku ton sitterin käyttöikä loppuu meillä, testamenttaan sen sulle! Jos et ehi, se saattaa mennä jollekki nopeemmalle :D

  VastaaPoista
 3. Ja näin susta outoa unta.

  VastaaPoista
 4. Ei nyt ehkä mikään ylitse kaiken kätevyydessään, mutta meillä yllätyttiin miten kätevä kylvetystuki ammeessa on. Aluksi ajattelin, että se on yksi niistä turhakkeista, mitä lastentarviketeollisuus suoltaa, mutta yllätyimme siis positiivisesti :)

  VastaaPoista
 5. Rintareppu ja itsestaan keinuva koliikkikeinu! Kummatkin käytettynä ostettuja ja hyväksi havaittuja! kiiiiiitooos!

  VastaaPoista
 6. Meillä on joku jo rungostaan vääntynyt no-name sitteri ja se on ihan paska. Tuota kerran testasin neuvolassa ja ihastuin kertaheitolla, se oli ihana! Lapsi nukahti hetkessä tasaiseen "tärinään". Pohdin sen ostamista, mutta rahatilanne sanelee toisin, toistaiseksi. :(Meillä ihan korvaamattomaksi kapineeksi on osoittautunut imetystyyny. Pitkäselkäisenä, isorintaisena ja valmiiksi huonoryhtisenä se on ollut vallan mainio selkävaivoilta säästäjä. Helmi nukahtaa rinnalle ja se on kätevä siirtää tyynyssä sohvalle koisimaan. Ja ihan ekoina viikkoina me vuorattiin sillä tyynyllä sille eräänlainen pesä, jossa hänen oli turvallista olla. Myöhemmin sitä voi käyttää istumatukena. Kirpparilta neljällä eurolla. En luovu ikinä!

  VastaaPoista
 7. visuaalisesti vaativa kottarainen20. elokuuta 2011 klo 23.53

  Nämä eivät ole tarvikkeita mutta meillä hittejä ovat olleet ja ovat edelleen sormin syöminen ja vesi. Kaikissa muodoissaan. Syöminen on hauskaa, innostavaa,vie aikaa(!), aiheuttaa naurua, tutkimista, ihmettelyä. Vesi on ihanaa, se on ihanaa kylvyssä, se on ihanaa kun pestään käsiä, se on ihanaa lavuaarissa, se on ihanaa kun sitä sataa, se on ihanaa järvessä, se on ihanaa uima-altaassa, se on ihanaa kun sitä tulee hanasta, se on ihanaa vauvauinnissa ja se on ihanaa suihkussa. Jos O pitää saada viihtymään, riittää, että tuo vettä tai sormin syötävää lähettyville. Toimii aukottomasti, joka kerta!

  VastaaPoista
 8. Me saatiin netistä tilattujen vaunujen kaupanpäälle oraselin formulasitteri, joka on taivaanlahja! Sitteri keinuu vauvan liikkeiden mukaan, ja Elias viihtyy siinä niin hyvin, että siinä ei vain ehdi lukea lempiblogiaan, vaan tehdä myös ruoan ja pestä pyykitkin. Luksusta!

  VastaaPoista
 9. Meillä vauvakamoista on jo jonkun verran aikaa, mutta nykyisin meillä on arjen pelastaneet youtuben Hopla-videot. Aikuisen silmään ovat kyllä niin idiootteja ja pimpelipompeli-musat jää soimaan päähän, mutta mitäs sitä ei tekisi, jotta saa iltapuuron alas tappelematta. Mä varmaan joka postauksessa hehkutan kantoliinoja ja -reppuja, mutta meillä ne on ollut tosi korvaamattomia. Ollaan matkustettu paljon ja laiska-äiti ei jaksa kuljetella isoja ja painavia rattaita mukana, joten ollaan menty kantaen kaikki ulkomaan matkat. Rengasliina ja kantoreppu ovat olleet ylitse muiden vaikka trikoinen ja neliöliinakin ovat olleet käytössä.

  VastaaPoista
 10. Kaikki lyttäsivät ideani lättyyn, kun sanoin ostavani ammejalat. Tämä "turhake" on ollut korvaamaton tähän päivään saakka, kun on itsellä tuota pituutta ja kyykkiminen sairauteni vuoksi tekee pahaa!

  VastaaPoista
 11. meilläkin tuo sitteri on kyllä ollut aika korvaamaton. vauva siihen ja keinuttaa vähän jalalla niin voi istua koneella tai syödä tai lukea ihan rauhassa.

  VastaaPoista
 12. Moikka!Asuttiin solussa, joten ei ollut tilaa tai sen puoleen rahaakaa. Mut samaan suuntaan kallistuu, pikkuinen oli turvaistuimessa ja potki jaloilla vauhtia.( oli naita "durasell-babyja) Neuvolassa yksi tati oikein ihasteli, et "tekeeko ne turvareitta nyt moottorilla?' Sanoi"Joo, kauramoottorilla."T:Nora

  VastaaPoista
 13. Prinsessa Paskavarvas22. elokuuta 2011 klo 8.46

  Oonko mä ihan kauhea jos mä sanon, että löysin käytetyn sittenrin 6 eurolla...? tosin se keinumisominaisuudesta en vielä tiedä, kun odottaa vasta noutua, no sormet ristiin ettei ole ihan susi :) (susiruma se kylläkin on, mutta mä uskon yhä ihmeisiin ja keijukaisiin ja siihen, että osaan verhoilla sen uudestaan..)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images