Neljä kaveria testasi Triplan Hoplopin (sis. Black Friday edun!)

Kaupallinen yhteistyö Hoplop sisäleikkipuiston kanssa Muutama viikko sitten oli pitkään odotettu päivä. Kaamos kavereineen pääsi nimittäin ...

Kaupallinen yhteistyö Hoplop sisäleikkipuiston kanssa

Muutama viikko sitten oli pitkään odotettu päivä. Kaamos kavereineen pääsi nimittäin testaamaan uutta koululaiset erityisen hyvin huomioivaa Hoplop-sisäleikkipuistoa. Eikä mitä tahansa Hoplopia, vaan sitä Pasilan Hoplopia, jonka rakentamiseen kahden kaverin isä on huhupuheiden mukaan osallistunut.

"Meidän isä on ollut rakentamassa tätä Triplaa. Muistaakseni tämä maksoi ainakin miljoona euroa!"

"Paljonko teidän isä on maksanut, että on päässyt rakentamaan tätä!"

"No ei yhtään mitään!"

Neljä kaveria olivat jo matkalla koulusta Hoplopiin käyneet läpi, mitä päivän aikana tapahtuu. Kaikki jutut on pakko testata, paitsi ne ihan vauvojen jutut. Ja joka paikasta on myös saatava videomateriaalia heidän youtubekanavalleen. "Sit me halutaan sellainen kuva, missä meillä on kädet ylhäällä kun lasketaan liukumäestä". Mielessäni kävi, että tämän helpommaksi somepostauksen tekeminen ei voi enää mennä, ei tarvitse edes itse ideoida!


Triplan Hoplopiin saavuttuamme kahdeksanvuotiaiden seuralaisteni sisäinen seikkailuvalmius oli jo melkoinen ja intoa pirskahteli ympäriinsä. Yksi porukasta oli jo matkalla ehtinyt hankkimaan viikkorahoillaan muffinssin, mutta muilla oli sekä vessahätä, nälkä että halu päästä purkamaan matkan aikana tiivistynyttä energiaa Hoplopiin. Ensin siis nopeasti parit liukumäet alle ja sitten syömään. OTTAKAA IHAN MITÄ VAIN!

Lasten valitessa annoksiaan päädyin itse lämpimään seitan-salaattiin ja isoon kuppiin kahvia. Lapset taas valitsivat lopulta jokaiselle hampurilaiset, joiden sisällä oli joko vegekebabia tai naudanlihaa. Ja tottakai limut viikonlopun alun kunniaksi. Näillä eväillä jaksoimmekin hyvin seuraavat kolme ja puoli tuntia mitä Triplan Hoplopissa vietimme.


Tankkauksen jälkeen pääsimme sitten tosi toimiin! Koska kaikki olivat jo vanhoja Hoplop-konkareita, kiinnostivat uudet vetonaulat eli ninjarata sekä interaktiiviset pelit eniten. Ensiksi siis ninjailemaan ja sitten virtuaaliseikkailemaan.

Täytyy nostaa hattua ninjaradan nimen keksijälle! Värikäs liikuntarata esteineen toimi testiryhmälle hyvin ja lisäpotkua antoi mielikuvaleikki, jossa lapset päättivät itselleen omat nimet Ninjago-hahmojen mukaan. Haastetta oli ja rataa tahkottiinkin läpi useita kertoja välillä huutaen "Ninjat ei luovuta!", eivätkä ne luovuttaneet.


Ninjaradalla huomasin kuitenkin, ettei testijengin tubetustarkoituksiin mukaan otetut puhelimet meinanneet pysyä matkassa mukana ja ennen seuraavia seikkailuja päätin takavarikoida ranskalaisista rasvaiset puhelimet itselleni ja lupauduin kuvaamaan tarvittavat videopätkät omalla puhelimellani. 

Videoihin tallentuikin paljon ei-alkuisia huuhdahduksia, kun lasten toimitaa kuvatessani huomasin heidän viis veisaavan Hoplopin turvallisuusohjeista. Mutta onneksi pienen sääntökertauksen jälkeen jokaisella pysyivät sukat jalassa, pylly liukumäessä, yksi pari varpaita tramboliinilla ja värikäs hilejuoma ravintolan pöydässä, emmekä saaneet lähtöpasseja ennen aikojamme. 


Kolmen seikkailutunnin jälkeen mun oli kuitenkin itse annettava valomerkki, sillä olin luvannut toimittaa lapset koteihinsa ennen nukkumaanmenoaikaa. Puoli tuntia aikaa, käykää vielä läpi kaikki suosikkijuttunne! Tässä vaiheessa ei ollut enää epäselvää mitkä olivat ne kaikista kivoimmat jutut ja porukka suunnistikin yksimielisesti ensin seinäkiipeilemään interaktiivisen pelin lailla toimivaan Valoclimbiin ja sen jälkeen vielä pomppimaan niinikään interaktiivisesti toimivaan videopelimäiseen Valojump-trampoliiniin.  Viimeisen puolen tunnin hikitreenin jälkeen testaajat olivatkin ihmeen yksimielisesti valmiita kotimatkalle.Kotimatkalla autossa mulla oli seurana tyytyväistä, mutta hämmentävän vähäpuheista porukkaa. Itsekin olin hyvällä mielellä, vaikka en tällä kertaa ehtinytkään paljon istuskella ravintolan puolella tietokone edessäni. Tubekuvaajan roolini tuloksen löydättekin postauksen alta ja kanava kannattaa tietenkin ottaa seurantaan vaikka ihan siksi, että teette samalla neljä lasta hyvin onnelliseksi :D

Jos kuitenkin haluat tehdä omaan lähipiiriisi kuuluvat lapset onnelliseksi, suosittelen tarttumaan Hoplopin Black Friday-tarjoukseen, jossa lippuja voi ostaa klassikkoalennuksella "ota 3, maksa 2". Tarjous on voimassa 2.12. saakka ja seikkailuaikaa näillä lipuilla riittää maaliskuun loppuun saakka! Tarjouksen löydät Hoplop sisäleikkipuiston verkkosivuilta.
0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images