Kesäasussa uutta, lainattua ja persikkaa (sis. -15% alekoodin Kainolle)

 (postaus sisältää Kainolta saadut housut) Kesä on selkeästi nyt täällä, sillä kirjoitan tätä postausta sandaalit jalassa ...

 (postaus sisältää Kainolta saadut housut)

Kesä on selkeästi nyt täällä, sillä kirjoitan tätä postausta sandaalit jalassa Helsingin keskustan terassilla! Kun asteet alkavat lämpenemään on pakko ottaa freelancer-elämästä kaikki ilo irti ja siirtyä hoitamattomista kotitöistä muistuttavasta kodista ulos lämpöön. Tykkään kyllä tehdä töitä myös kotona parvekkeella, mutta nyt on ollut niin kuuma, etten ole ihan parhaimmillani. Varjoinen sivukatu ja kylmä kahvijuoma toimii nyt työn jouduttajana paljon paremmin.

Kodin ulkopuolella ja etenkin asiakkaita tavatessa pitää kuitenkin miettiä vähän muutakin kuin kylmää juotavaa. Nimittäin työtyyliä. Vaikka kotona saatan tehdä kokonaisen päivän hommia vaikka uimapuvussa, on täällä ulkomaailmassa hyvä olla muutakin päällä kuin uikkarit. 

Olen viimeiset kesät kulkenut työhommissa mustissa culottes-housuissa ja tämä kesä ei ole poikkeus sääntöön, vaikka materiaali onkin tänä vuonna muuttunut astetta paremmaksi. Tänä keväänä sain valita köyliöläiseltä Kaino neuleelta jotain uutta kevätvaatetta ja päädyin lopulta näihin kuvassa näkyviin mustiin pliseerattuihin Vekki-housuihin, jotka ovat luomupuuvillaneuletta. Neule on materiaalina heti pari astetta ylellisempää kuin musta trikoo ja toimii hyvin myös lämpimällä, sillä neule "hengittää" mukavasti.  (Mikäli sinulla on neulevaatteen tarve, postauksen lopussa on muuten alekoodi!)

Neulehousujen kaverina olen nyt käyttänyt erilaisia lyhyitä t-paitoja ja toppeja, jolloin tyyli on siisti ja rento. Nyt päälle sattui persikkainen viskoosipaita, jossa on luonnostaan ryppymäinen pinta. Kesäjuhlissa ajattelin kokeilla housujen kanssa myös juhlavampaa pitsipaitaa.

Mutta huomaatteko jotain muutakin ylellistä, kuin housut? Niinpä! Mullahan on aivan upeat korut kuvassa. Tämä on oikeastaan ihan vahinko, mutta kerronpa nyt samalla sattumuksesta, jonka johdosta sain nämä upeat korut lainaan. Olin nimittäin viime viikolla etsimässä tuleviin lehtikuvauksiin mekkoa Ivana Helsingiltä ja samaan aikaan, kun pengoin Ivanan mekkotankoja heidän Marjaniemen talossaan, sattui Kalevala Koru pitämään työnäytöstä talon toisessa päässä. Kuullessaan mun etsivän mekkoa kuvauksiin, saivat Kalevala Korun työntekijät vakuutettua mut, että tarvitsen tottakai myös kauniit korut kuviin. 

Lopulta sopivaa kuvausmekkoa ei edes löytynyt, mutta ihastuin täysin Kalevala Korun Kosmos-sarjan* uusiin korviksiin ja kaulaketjuun ja nappasinkin mekon sijaan korut lainaksi huomisiin lehtikuviin. Ja kun korut nyt lainassa ovat, niin en malttanut olla käyttämättä niitä myös näin työpäivänä. Mullahan on itselläni saman Kosmos-sarjan ihanat isot pronssikorvikset turkoosilla kivellä (näkyy esim täällä) ja sirommat roikkuvat korvikset ovat ihan pakko hankkia myös itselleni. Myös tuo Kosmos-kaulakoru on nyt ihastuttanut sen verran, että taidan pistää senkin hankintalistalleni.

Aika pienillä jutuilla perusasua voi nostaa askeleen hienostuneempaan suuntaan. Itselleni luonnonmateriaalista neulotut vaatteet ovat arjen ylellisyyksiä, sillä pehmoinen neule tuntuu aina hyvältä ihoa vasten ja näyttää aina hyvälle. Ja onhan sekin aika hienostunutta, että sekä housut että korut ovat valmistettu Suomessa!

Pyysin nyt postausta kirjoitellessani Kainolta myös pienen alekoodin käyttöönne, jotta neulevaatteiden käyttäjät voivat hankkia kesävaatteita hieman edullisemmin. Koodilla Elsa saatte siis -15% alennuksen Kainon tilauksista. Koodi on voimassa toukokuun 2019 loppuun saakka. *) täysin epäolennaisena lisäyksenä postaukseeni kerrottakoon, että jos Kaamos saisi yllätys-pikkuveljen, todennäköisin nimivalinta veljelle olisi Kosmos. Mutta ei, veljeä ei ole tulossa :D

3 kommenttia

  1. Olisi niin hyvä nimipari Kaamoksen kanssa, että ihan sen vuoksi mieti vielä sitä vauvaa😄

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hesarin jutusta ❤ Säkenöit valoa ✨

    VastaaPoista
  3. Oi, pidän tästä suuresti. :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images