Vuoden virallinen TISSIKALENTERI on täällä ja se on ihana!

kalenteri saatu Mitäpä olisikaan uusi vuosi ilman tissikalenteria :D Ehkä melko tavallinen vuosi, sillä 2019 tulee olemaan ensimmäi...

kalenteri saatu


Mitäpä olisikaan uusi vuosi ilman tissikalenteria :D Ehkä melko tavallinen vuosi, sillä 2019 tulee olemaan ensimmäinen vuosi, jolloin minulla sellainen on! Tissikalenterini on odotellut jo tovin käyttöön ottoa seinällä ja jokainen meillä käynyt on sen kyllä huomannut. Kaamosta naurattaa aina eteisessä pukiessa, että seinällämme ihan oikeasti lukee TISSIT ja osaa nyt sujuvasti jo englanniksikin sanoa, että nice tits! 

Myöskin Itä-Helsingissä kotiaan ja verstastaan pitävän Kati-Marikan Kivat tissit -seinäkalenteri on musta ehdottomasti sympaattisin projekti, johon olen hetkeen törmännyt. Värikkäät akvarellikuvat muistuttavat ensin jotakin eksoottisia hedelmiä, mutta osoittautuvatkin epätäydellisen täydellisiksi, kauniiksi rinnoiksi, joita löytyy jokaiselle 2019-vuoden kuukaudelle oma parinsa. Tissit ovat söpöjä, eri muotoisia, eri kokoisia, erilaisia ja siksi niin kivoja. 


Tykkään tällaisista pienistä kivoista kannanotoista. Tissikalenterithan ovat usein sellaisia vähän rasvaisia ja naista esineellistäviä muinaisjäänteitä, joissa naiskuva on hyvin yksipuolinen. Tässä tissikalenterissa sen sijaan näkyy kauneutta ja kepeyttä sekä selkeä sanoma, että tissit on jees. Ne saavat olla jokaisella juuri sellaiset kuin ovat ja niistä saa olla ylpeä ja iloinen. Eikä niitä pidä hävetä.

Iloinen saa myös olla kalenterin tekotavasta, sillä suomalaisen designin lisäksi kalenteri on painettu Suomessa 100% kierrätetylle paksulle paperille. Kalenterin takaa löytyy kuvittaja Kati-Marika Vihermäki, taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut graafisen alan sekatyöläinen, jonka muutkin duunit ovat ehdottomasti tsekkaamisen arvoisia. 


Koska blogissani oli juuri arvonta, siirrän arvontalappuseni tällä kertaa Instagramini puolelle, jossa voit kokeilla arpaonnea ja voittaa Kati-Marikan hauskan kalenterin vaikkapa joululahjaksi. Varmistaaksesi tissikalenterin omistajuuden kannattaa kuitenkin klikata itsensä myös Weecosiin ja hankkia oma kalenteri. 18.12. klo 14.00 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä pukinkonttiin!

1 kommenttia

  1. Oikeat tissit on kauniit. Isot tai pienet. Luonnonluomia ei voi parantaa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images