Täydellinen lahja! Vinkkejä sähköhammasharjan hankintaan + Oral-B ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Oral-B Olen ollut iloinen, että viime vuosien aikana joululahjojen käytännöllisyydestä ja fiksuudesta on alett...

Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Olen ollut iloinen, että viime vuosien aikana joululahjojen käytännöllisyydestä ja fiksuudesta on alettu puhumaan entistä enemmän. Ja ainakin meidän perheessä pyritään pitämään nykyään maltti lahjaostoksilla ja hankkimaan pääasiassa lahjoja, joista riittää iloa pitkään, mielellään päivittäisessä käytössä. Lahjat eivät ole meille aikuisille mitenkään tärkeässä roolissa joulun aikaan, mutta kyllä me silti lahjoja hankitaan. Yleensä kääreistä ja paketeista paljastuu jokaiselle kuitenkin jokin arkea helpottava lahja, josta on voinut vähän vinkatakin etukäteen. Itse en yhtään nyrpistä nenääni käytännöllisille lahjoille. Viime vuoden suurin toiveeni oli pärekori ja se onkin ollut kovassa käytössä koko vuoden sekä sienikorina että saunakorina.

Meidän perheellä on ollut ilo tehdä Oral-B:n kanssa yhteistyötä jo vuosia, joten hyvän sähköhammasharjan löytyminen jokaiselta perheenjäseneltä on ollut itsestäänselvyys ja arjen helpottaja, jota ei ole tarvinnut joulupukilta pyytää.  Mutta aina välillä on kiva päivittää malli pikkuisen tehokkaampaan, joten tänä jouluna mun paketista löytyy uusi uusi ruusukultainen Oral-B Genius 10200W.


Sähköhammasharjan ylivoimaisuuden huomaa oikeastaan vasta silloin kun sähköhammasharjaa ei syystä tai toisesta ole  mahdollista käyttää. Marraskuisen muuton yhteydessä mulla oli pari viikkoa oman laturipussi hukassa ja tuntui kyllä kummalliselta, ettei hampaat tavallisella hammasharjalla pestessä tuntuneet puhtailta ollenkaan. Ja oi onnea, kun laturit viimein löytyivät ja pääsin pesun jäkeen tunnustelemaan kielellä puhtaan sileää hammasriviä :D

Vuosien saatossa meillä on ollut erilaisia sähköhammasharjoja käytössämme, nykyään lapsella on ihan perus Oral-B:n lastenharja Star Wars vaihtopäillä, lapsen isällä musta viiden puhdistustilan harja ja mä tosiaan odotan jo ruusukultaiseen harjaani siirtymistä. Ja koska olen oppinut vuosien aikana monenlaisia juttuja sähköhammasharjan valinnasta, jaan nyt muutaman vinkin sähköhammasharjan valintaan liittyen.


VINKKEJÄ SÄHKÖHAMMASHARJAN HANKINTAAN

1. Samalla sähköhammasharjalla voi harjata useampi perheenjäsen. Vaikka meillä on on lentävästä elämäntavastamme johtuen jokaisella omat sähköhammasharjat, ei jokaiselle perheenjäsenelle tarvitse välttämättä hankkia omaa harjaa, oma harjaspää riittää. Kannattaa myös huomata, että Oral-B:n lapsille suunnatut vaihtopäät sopivat myös kaikkiin Oral-B:n runkoihin ja niitä voi käyttää hellän puhdistuksen ohjelmalla.

2. Valitse pyöreä harjaspää.  Olen kokeillut läpi kaikki Oral-B:n tavallisimmat harjaspäät ja pyöreä   Genius 10200w:stakin löytyvä CrossAction harjaspää on arkikäyttöön ehdottomasti paras, jos sinulla ei ole herkkiä ikeniä. Tavanomaisen hammasharjan päätä muistuttava TriZone harjaspää on monien suosikki, mutta ei ihan yllä pyöreän harjaspään puhdistustehoon. Pyöreistä harjaspäistä suosittelen kokeilemaan myös ainakin 3D White ja FlossAction harjaspäitä, jotka toimivat erityisen tehokkaasti värjäymien sekä plakin poistoon. (Kantapään kautta oppineena suosittelen myös pitäytymään Oral-B:n harjaspäissä, sillä ero halvisversioihin on todella iso). Yllä mainitut harjaspäät TriZonea lukuunottamatta tulevat Oral-B Rose Gold Genius 10200w sähköhammasharjan mukana. 

3. Valitse sähköhammasharja, joka ilmoittaa oikean harjausajan ja jos harjaat liian kovaa. Hampaita ei harjata voimalla, vaan taidolla. Siksi sähköhammasharjasta on hyvä löytyä harjauspaineen tunnistin, joka ilmoittaa liian kovasta harjaamisesta. Ja jotta suositeltu kahden minuutin harjaus tulisi todella tehtyä aamuin illoin, suosittelen valitsemaan sähköhammasharjan, joka ilmoittaa tavoiteajan täyttymisestä. Oral-B Rose Gold Genius 10200w sähköhammasharjassa on myös uusi Gum Guard teknologia, joka vahtii puolestasi oikeaa painetta ja tekee harjauksesta helppoa. 

4. Tutustu Oral-B sovellukseen.  Monet Oral-B sähköhammasharjat sisältävät bluetoothyhteyden, joten pystyt seuraamaan hampaiden harjaamistasi sovelluksen ja älypuhelimen kautta. Itse rakastan ja samalla vihaan tätä ominaisuutta, sillä hammasharjaa ei pysty huijaamaan ja se kertoo armottomasti jos harjaat hampaasi huonosti. Olen käyttänyt Oral-B:n sovellusta jo pari vuotta ja aloittaessani sen käytön, meni useampi kuukausi ennenkuin opin harjaamaan hampaat täysin puhtaaksi suositellussa 2 minuutissa. Mulla on ollut tapana käyttää sovellusta muutaman kerran viikossa taatakseni tehokkaan harjauksen, mutta suoraan sanottuna pitäisi kyllä käyttää päivittäin. Sovellus osoittaa, ettei sähköhammasharjakaan toimi, jos harjaukseen ei kunnolla keskity.

Näillä vinkeillä pääsee varmasti jo pitkälle uutta sähköhammasharjaa etsiessä ja kokemuksella voin sanoa, että kerran Oral-B:n sähköhammasharjoihin siirryttyä tule varmasti vaihtaneeksi takaisin perinteiseen harjaan!


ARVONTA: Sain mielettömän hienon pikkujoululahjan myös teille seuraajilleni ja arvonkin nyt kuvissa näkyvän Oral-B Rose Gold Genius 10200w sähköhammasharjan yhdelle onnekkaalle! Osallistut arvontaan jättämällä kommentin sekä meiliosoitteesi kommenttiboksiini maanantaihin 10.12. mennessä.

Onnea arvontaan!

138 kommenttia

 1. Kiitos hyvistä vinkeistä, mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä💗🎅👌 sintunoma@jippii.fi

   Poista
  2. Kiitos! Toivottavasti onnistaa!

   Poista
 2. Kiitos vinkeistä, mukana arvonnassa!

  ida.m.lahtinen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos mainioista vinkeistä
  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Sähköhammasharja onkin hankilta listassa ollut pitkään..
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana! :) Hyviä vinkkejä!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Moi Elsa! Kiitos muistutuksesta, täytyisikin tsempata ja ostaa parempi sähköhammasharja kun vanha alkaa jo vedellä viimeisiään todella monen vuoden käytön jälkeen :)

  iidaemiliavirtanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkeistä! Sähköhammasharjani on halpa versio ja jo vuosia vanha, uusi tulisi tarpeeseen. Mukana siis!
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa! Olisi kyllä TÄYDELLINEN LAHJA! Juuri viime käynnillä hammaslääkäri suositteli hankkimaan sähköhammasharjan.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Sähköhammasharja olisi kyllä upea kapistus. Tulisi varmasti tehokasta jälkeä!

  Iloista joulunodotusta!

  VastaaPoista
 9. Tosi hyviä vinkkejä, kiitos niistä. Mukaan kivaan arvontaan.
  nelliina (@)yahoo.com

  VastaaPoista
 10. Sähköhammasharja kaipaa kipeästi uusimista :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana

  tuire.haverinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana köyhä yksinhuoltaja jenni

  VastaaPoista
 13. Kiitos vinkeistä! MOnta kuukautta jo pitänyt ostaa uusi harja kun vanhasta on jo akku mennyt huonoksi. Ja samalla saisi lapset opetella säähköhammasharjan käytön.

  Kotitonttu44@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana köyhä yksinhuoltaja äiti jensku

  VastaaPoista
 15. Mukana köyhä yksinhuoltaja äiti

  VastaaPoista
 16. Mukana köyhä yksinhuoltaja äiti

  VastaaPoista
 17. Mukaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 18. Vau, mahtava olisi! :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukaan arvontaan. 🤗 alina.ahma at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Oi, ihana väri. Mulla olisi synttärit tässä tulossa,joten tulisi lahja sopivasti.
  tiina.kaskipalo@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Oi että, tätä olen ystävältäni kadehtinut! jk.myllykangas@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hyviä vinkkejä, kiitos niistä. Tuollainen sovellus joka antaa palautetta harjaustekniikasta vaikuttaa mahtavalta. Itse pohdin useinkin, että mahdankohan harjata liian kovaa painaen.
  miia.t.saarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Tämä on joululahjatoivelistallani niiiin mukana!
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 24. Mukaan arvontaan! uunilintu@outlook.com -Outi

  VastaaPoista
 25. Ei hitsit tää ois kiva! Kohti paremman hajuista aamuhengitystä D:
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukanana arvonnassa. Tuo sovellus on itselleni uusi asia. katnurmi@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana!

  heidi.savolain@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana! Kekunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Jo miltei 10v on kestänyt miehen kanssa joululahjaksi saamamme Oralin sähköhammasharjat, voisi olla aika päivittää... poikasilla on omat lastenharjat ja tyytyväisiä ollaan. -Anu V-

  valimaa.anu@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Uusi harja olisikin hankintalistalla!

  ljaasko@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukana :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Woop! Mun nykyisen sähköhammasharjan akku alkaa olla siinä kunnossa, että on tullut kyllä harjattua. Eli todellakin mukana!
  ootmeikannut(at)gmailpistecom

  VastaaPoista
 33. Oon harkinnu sähköhammasharjaan siirtymistä jo pitkään, joten mukana arvonnassa.
  laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Mahtava arvonta, olisipa hieno harja mun nykyisen "karvalakkimallin" tilalle. Mukana arvonnassa siis. anu_komulainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Mukana! jlahdesm@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Mukana myös! miinamanta@gmail.com

  VastaaPoista
 37. On pitänytkin hankkia sähköhammasharja vaikka kuinka kauan, mutta jotenkin sitä menee ihan sekaisin valinnan viidakossa. Mukana siis!
  njalla84@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Jee, mukaan arvontaan!
  idiehin at gmail . com

  VastaaPoista
 39. Hieno arvonta :) mukana ollaan koko perheen voimin!
  marjutti.tikkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Meillä on kotona vain perinteisiä hammasharjoja, joten tämä olisi kyllä loistava arjen apuri.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Hyvät vinkit suunhoitoon,kiitos.
  Ihana ruusukultainen harja, mukana arvonnassa.
  maarit590@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Sähköhammasharjasta pitkään haaveillut!
  jenni.sallanne@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Tää harja kyllä kuulostaa (ja näyttää) niin täydelliseltä!


  reetta_koo(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Sähköhammasharja pop 💪

  merja1286@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Mukana myös. Tietäisin kenen hampaitten harjauksesta tulisi hitusen kivempi kokemus tällä kuin perus harjalla.

  Nita.rasinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Mukana
  8631470@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mukana! Tulisi niin tarpeeseen.

  anni.syrja@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Uusi hammasharja tulisi tarpeeseen, ollut hankintalistalla jo pidempään. Tiiapauliina88@hotmail.fi

  VastaaPoista
 49. Mukana, minulla ei ole vielä sähköharjaa kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 50. Hyvät vinkit on aina tarpeen kun hankkii uutta hammasharjaa, haluaahan sitä ostaa kunnollisen, eikä mitään hetken kestävää härpäkettä.

  VastaaPoista
 51. Mukana arvonnassa! Tää olis tosi makee ja tarpeellinen ��

  VastaaPoista
 52. Kiitos vinkeistä, mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 53. Kiitos vinkeistä, mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 54. Kiitos vinkeistä.
  Harja tulisi itselle synttäri/ joululahjaksi.

  VastaaPoista
 55. Kiitos hyvistä vinkeistä. Sähköhammasharja vielä itseltäni puuttuu ja ruusukulta ois täydellinen väri

  riitta.ylikauppila@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Tää tulis niin tarpeeseen, kun vanha sähköhammasharja alkaa olla melko väsynyt. :)
  neanomat(at)gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mukana :). Kivoja vinkkejä!

  Kurpitsamoska @ gmail.com

  VastaaPoista
 58. Kiitos vinkeistä. Olen mukana arvonnassa.
  kissahoitola@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Nuorin lapsista sai juuri pari päivää sitten kiinteät raudat, joten nyt olisi täydellinen hetki vihdoin päivittää tuo vanha. Vanhemmat lapset saivat pidettyä hampaat kunnossa rautojen kanssa sähköhammasharjalla. Nyt tuota vanhaa kun kukaan ei halua enää käyttää, koska alkaa olla jo tehot akusta menneet.

  VastaaPoista
 60. Mukana!Uudelle sähköhammasharjalle olisi tarve.
  merja.harmaala@hartome.fi

  VastaaPoista
 61. Uuden sähköhammasharjan ostaminen on ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa..

  VastaaPoista
 62. Ehdottomasti mukana! Oma harjani kaipaa päivittämistä tehokkaampaan versioon asap.
  leni . jarvela (@) gmail.com

  VastaaPoista
 63. Meillä alkaa vanha harja jo hyytymään, olis mahtavaa paketoida uusi, trhokas ja kaunis harja pukinkonttiin! s.e.anttila at gmail.com

  VastaaPoista
 64. Meillä sähköhammasharjat vain lapsille eli tarpeeseeb tulisi. Ja tammikuussa hammaslääkäri...

  VastaaPoista
 65. Kiitos vinkeistä, Elsa! Sähköhammasharja on ollut yh-äidin hankintalistalla jo pitkään, joten mukana arvonnassa :-)
  kirsi.liukkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Nyt taidan tietää, mitä perheen pienimmän joulupaketista löytyy! Isommat lapset voisivat pestä jo tällä samalla!
  katri.maenpaa@kallo.fi

  VastaaPoista
 67. Mukana! annikavian ät gmail.com

  VastaaPoista
 68. Mukana. Mahtava palkinto ja varmasti tulisi itselle käyttöön. eija.rouvali at saunalahti.fi

  VastaaPoista
 69. Kiitos vinkeistä! Niistä on hyötyä, vaikka sähkäriharjaan olenkin jo vuosia sitten ihastunut. Olisipa ihana joululahja koko pesueelle saada uusi masiina 10 vuotta jo palvelleen muinaisen oral-b:n tilalle ;)

  VastaaPoista
 70. Mukana arvonnassa. Tytöillä toiveena sähköhammasharjat tänä jouluna 😊

  VastaaPoista
 71. Tärkeää arjen asiaa :) Tällainen harja kelpaisi ehdottomasti!

  VastaaPoista
 72. Mahtava paketti,meillä vanha harja vetelee viimeistä jouluaan. Seuraajaa kaivataan.

  VastaaPoista
 73. Lasten harja rupee hyytyyn yläkerrassa,sinne pääsis ahkeraan käyttöön.

  VastaaPoista
 74. Kiitos vinkeistä! Näitä olenkin kaivannut, koska valikoima on laaja❤️
  kristiina.vahasarja12@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 75. Olispa todella tarpeen, vanha harja alkaa vedellä viimeisiään.
  pusuri at luukku.com

  VastaaPoista
 76. En tiennytkään Oral-B sovelluksesta. Täytyypä tutustua. Mukana arvonnassa ja ihanaa Joulun aikaa.
  hamalainen.virpi@gmail.com

  VastaaPoista
 77. tarpeeseen tulis ! viimeksi 7 reikää hampiläkessä ��

  VastaaPoista
 78. Vaikuttaapa hyvältä. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 79. Ooi täähän ois supermakee sähkis! Pitkään pitänyt hankkia mutta aina jää 😛 jessi.lappalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Olisi huippulahja!
  postia.ruuskanen(at) gmail.com

  VastaaPoista
 81. Vau, huippulahja!
  postia.ruuskanen(at)gmail.com

  Tuleekohan tämä tuplana ...

  VastaaPoista
 82. Kiitos loistavasta tietopaketista. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa ��

  VastaaPoista
 83. Kiitos kattavasta infopaketista. Olen mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 84. Mukana, kun entinen sähköhammasharja hyytyi.

  hannaj@live.fi

  VastaaPoista
 85. Mä olen vähän ihmetellyt tuota bt-yhteyden merkitystä hammasharjassa, mutta sait avattua sen pointin hyvin. :)

  ilwes ät hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Oih, uusi tulisi tarpeeseen! ❣️

  sanna at parena.net

  VastaaPoista
 87. Mukana,entinen jo alkaa olla vanha.

  VastaaPoista
 88. Mukana, entinen alkaa olla jo vanha.

  VastaaPoista
 89. Mukana, entinen alkaa olla jo vanha.

  VastaaPoista
 90. Kyllä tosiaan huomaa eron tavallisen ja sähköhammasharjan välillä! Mukana arvonnassa.

  sonjk@uef.fi

  VastaaPoista
 91. Mukana

  Jenny.kaarlela@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Hyviä vinkkejä, sähköhammasharjoja olen juuri vertaillut :) Tulisi niin käyttöön! -Annamaria-

  elina.korpioja@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Mukana, vanhan akku alkaa vaatia jatkuvaa latausta niin koneen uusiminen on tulevan vuoden aikana ohjelmassa. hannaharma (@) hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Oispa hyödyllinen. Joskus vuosia sitten mulla oli sähköhammasharja, mutta en mentyä rikki, uutta ei ole tullut hankittua...ja nyt siitä olisi hyötyä koko perheelle!

  VastaaPoista
 95. Uuden sähköhammasharjan osto on jo pitkään ollut ajankohtainen, mutta jotenkin vaan jää aina ostamatta.

  VastaaPoista
 96. ainiin ja osoite on veera.tepponen@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Oi, tämäpä vasta olisikin mahtava nykyisen ikivanhan tilalle! lil_citcat(at)hotmail piste com

  VastaaPoista
 98. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 99. Sähköhammasharja on vaan niin paras! Uuteen pitäisi vanha päivittää ja oishan tää aika päheä. Mukana siis ollaan!

  anileeh@luukku.com

  VastaaPoista
 100. Kiitos hyvistä vinkeistä.On kyllä ehdottomasti apua harjaspäänvalintaan sekä toi bluetooth ominaisuus kiinnostaa.Ois hyvä kyllä oppia oikein harjaamaan hampaat:) -Johanna

  johanna.krusberg@luukku.com

  VastaaPoista
 101. Mukana, kiitos postauksesta :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 102. Mukaan! Vanha alkaa olla tullut tiensä päähän.

  soppemarru@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Tyylikkään näköinen ja tarpeellinen olisi. Mukana arvonnassa siis.

  VastaaPoista
 104. Ensimmäisen ostin 7 vuotta sitten, käytän sitä edelleen. Tosin akku on jo todella surkea. Kyllä eron huomaa kun vaikka mökillä käyttänyt tavallista ja sitten palaa kotiin ja harjaa sähköharjalla

  VastaaPoista
 105. Oma sähköhammasharjani onkin juuri sanomassa sopimustaan irti, hyvin palvellut kahdeksan vuotta. Mukana siis arvonnassa.
  johanna_508@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Vieläkö ehtii, tulis niin tarpeeseen. Olis mallia kun muksun kanssa opetellaan käyttöä. Leena

  VastaaPoista
 107. Mahtava juttu olisi 😊 sanna.nummela@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 108. Oispa mahtava tuollainen voittaa! :)

  hoo_vee@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Kiitos vinkeistä! Nyt on vuosi menty ilman sähköhammasharjaa ja ihan epätoivo iskee siellä hyllyjen välissä. /Tanja
  patanalle@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Tämä tulis meille niin tarpeeseen koska vanha alkaa vedellä viimeisiään...

  VastaaPoista
 111. Wow! Oispa ihana joululahja rakkaalle miehelleni <3

  VastaaPoista
 112. Mukana ehdottomasti! :)
  tiukumissu@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Meidän perheen vanha sähkis vetelee jo viimeisiään. Olispa tämä ihana!
  mehilainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. mukana!

  jjanette7@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Just eilen manasin, kun en saa mielestäni hampaita riittävän puhtaaksi omalla harjallani.

  susanne.romstrom (a)gmail.com

  VastaaPoista
 116. Tämä tulisikin tarpeeseen 👍🏻
  Eveliina.tackett at hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Sais heittää vanhat loppuun kuluneet menemään ja uusi tilalle.

  VastaaPoista
 118. Ainoo harja jolla hampaat lähtee oikeesti puhtaaksi. Tarve olis uudelle!
  susa.rajala@gmil.com

  VastaaPoista
 119. Ainoa harja joka putsaa jokaisen hampaan. Vanha alkaa olee tiensä päässä, ku lataus ei kestä kahta päivää. susa.rajala@gmil.com

  VastaaPoista
 120. Meillä on hankintalistalla uusi sähköhammasharja :) Tää olis <3
  johannaniemela0@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Mukana! Sovellus motivoisi lapsia kyllä harjaamaan paremmin.

  VastaaPoista
 122. Vau! Upea. Uusi olisikin tarpeen, kun vanha jo kenkkuilee välillä.
  Hyviä vinkkejä myös jaoit!

  VastaaPoista
 123. Vau! Upea! Uusi entisen, vanhan tilalle.
  Hyviä ohjeita myös jaoit.

  VastaaPoista
 124. Mukana!! :)

  kristina.vanttinen at gmail.com

  VastaaPoista
 125. Hyviä vinkkejä, kiitos niistä!

  meeri.leskela@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Mäkään en ole koskaan kokeillut! Hyvä esittely, haluan mukaan arvontaan. Ps: Ihana toi joulupaperi!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images