Changen lukijaetu on taas täällä! Nappaa alusvaatteet -35% alennuksella

Kaupalinen yhteistyö Change Lingerien kanssa Jokainen naistenlehtiä lukenut tietävät tarinan ranskalaisista naisista, jotka ...

Kaupalinen yhteistyö Change Lingerien kanssaJokainen naistenlehtiä lukenut tietävät tarinan ranskalaisista naisista, jotka satsaavat alusvaatteisiinsa ainakin kymmenen kertaa enemmän mitä me suomalaissiskot. Etelä-Euroopan ja Baltian naisista tulisi ottaa mallia ja satsata omaan pukeutumiseensa enemmän, etenkin sinne alusvaatepuolelle. Mutta tiedättekö mitä? Tärkeämpää kuin kuukausittainen alusvaateostos, on ostaa laadukkaita ja sopivan kokoisia alusvaatteita vaikka vähän harvemmin. Ei meidän todellakaan tarvitse tuntea alemmuutta siitä, että hankimme vähän vähemmän rintaliivejä, kunhan hankimme sellaisia, että niissä on hyvä olla.

Mistä sitten tunnistaa laadukkaan ja juuri oikeankokoisen alusvaatteen? Kokeilemalla sitä alusvaateliikkeen myyjän avustuksella päälle. Siksi marssin syksyn kunniaksi jälleen kerran Changeen etsimään syksyn suosikkeja, joissa on hyvä kulkea niin arkena kuin juhlassakin.


Change on mulle se paikka, josta ostan alusvaatteeni lähes aina. Vaikka olen vannoutunut Changen asiakas ja omistan heidän liivejä lähes ranskalaisen mittapuun mukaisesti, en koskaan vain nappaa rintaliivejä hyllystä mukaani, vaan sovitan nykyään liiviä aina alusvaatemyyjän kanssa. Syy siihen on, että myyjän kanssa saan aina varmistettua oikean koon liivin materiaalista riippumatta ja hän myös näyttää miten erilaiset liivit kannattaa pukea päälle. Yleensä kokoni on kyllä 85H, mutta joskus istuvampi onkin rinnakkaiskoko 80I tai 90G, joten kokeilen aina rintaliivini kaupassa ennen ostopäätöstä. 

Aluksi oikeassa alusvaateliikkeessä asioiminen tuntui vähän oudolle, sillä olin tottunut sovittelemaan postimyyntiliivejä kotona itsekseni. Kuitenkin kun kerran on saanut täsmälleen oikean kokoiset, tukevat ja vielä kauniitkin liivit hankituksi, ei myyjän avusta halua enää luopua. Ja vaikka myyjä kurkkaa välillä pukukoppiin sovittelun lomassa, hän ei tee sitä tirkistelläkseen tai arvostellakseen sinua, vaan auttaakseen sinua löytämään juuri sopivat alusvaatteet. Välillä olen itse vähän jännittänyt alusvaatteiden sovitusta, mutta tullut sitten tulokseen, että nämä myyjät kyllä näkevät niin paljon asiakkaita päivän aikana, etteivät edes jaksa keskittyä muuhun kuin työhönsä. 


Tällä kertaa etsinnässäni oli kauniita perusalusasuja, joita voisi käyttää niin arkena kuin pikkujouluissa juhlavaatteidenkin alla. Halusin syysvaatteideni alle ainakin yhdet tummat ja yhdet vaaleammat liivit sekä yhdet tukevat ja korkeavyötäröiset alushousut, jotka tukisivat vatsaa mekkojen alla huomaamattomasti. Niistä toinen setti löytyi puhtaasti värin innoittamana, vaaleanpunainen on vain niin vastustamaton väri ja toimii hyvin vaaleiden paitojen alla. Toinen setti saas oli kokomusta, jossa juju on korkeavyötäröisessä alushousussa, jossa on string-leikkaus takana. Tykkäisin käyttää enemmänkin stringejä esimerkiksi tiukkojen housujen ja mekkojen kanssa, mutta yleensä niissä ei ole korkeutta juurikaan. No nyt on!

Alusvaatteiden lisäksi nappasin mukaani myös pehmeän aamutakin ilahduttamaan syksyisiä aamuja ja iltoja. Nykyään, kun taas työskentelen myös kotikonttorista käsin, on musta ihanaa pukeutua mahdollisimman rennosti ja mukavasti ja usein aamupäivä meneekin kotivaatteissa. 

Syksyn kunniaksi Change halusi muistaa seuraajiani jo lähes traditioksi muodostuneella alennuksella, joka on voimassa 18.11.2018 saakka Change myymälöissä ja nyt myös verkkokaupassa! Tänä aikana saat -35% alennuksen kaikista alusvaateostoksistasi, kunhan muistat kertoa lukeneesi edusta Oi mutsi mutsi blogista tai Instagramista, verkkokaupassa alekoodina toimii ELSA.  Nyt kannattaa siis hankkia ainakin ne yhdet tai useammatkin laadukkaat ja mukavan tuntoiset rintaliivit ja niihin sopivat alushousut. 

Minulla päällä:
Dita full shaper rintaliivi vaaleanpunaisena
Dita hipster alushousut vaaleanpunaisena
Dominique full shaper rintaliivi mustana
Control shape lace hipster string mustana
Eve kylpytakki

kuvissa myös:
Seamless hipster alushousut mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisenaKuvat: Maarit Vaahteranoksa
Meikki ja hiukset: Anna Nuutinen
kuvauspaikka: Sokos Hotel Presidentti

1 kommenttia

  1. Jes! Tosta seamless alkkarista on tullut myös vaaleanpunainen. Multa löytyy niitä mustana ja valkosena, joten täytyypä hakea myös vaaleanpunaiset. <3

    Ja nuo korkeavyötäröiset stringit!! Aivan huippu juttu. Ja muutenkin tuo kuva näistä oma lempparini (sitähän sä kysyit, heh). :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images