Vihreä syysasu Zizziltä

Mulla on vähän ristiriitainen fiilis työpukeutumisesta. Tykkäisin pukeutua vähän "siistimmin", mutta olen niin rennon ...


Mulla on vähän ristiriitainen fiilis työpukeutumisesta. Tykkäisin pukeutua vähän "siistimmin", mutta olen niin rennon pukeutumisen ystävä, ettei musta useinkaan ole kovinkaan skarpiksi pukeutujaksi. Olen nyt kuitenkin yrittänyt skarpata - mun tyylillä. Aika pienillä jutuilla asusta saa vähän siistimmän ja huolitellumman, kangaskassin tilalle ryhdikkäämpää materiaalia, kenkiin blingblingiä ja vaatepuolelle yhtenäisyyttä. Silmälasit luo aina vähän viimeistellymmän fiiliksen.

Viime viikkojen lempiasuni on ollut tämä Zizzin joggerhousuista ja rennosta kukkajakusta tehty yhdistelmä. Mutta ennen kaupoille hyppäämistä yksi juttu: joggerit ovat helposti löystyvää kangasta, joten voit huoletta ottaa kokoa pienemmän ja odotella löystymistä. Mun koko M on nykyään vähän liian leveä ja joudun pistämään housut kireälle rusetille, jotta ne pysyvät jalassa.

Jotenkin Zizzi on viime aikoina iskenyt mun tyylisilmään aiempaa enemmän. En ollut käyttänyt merkkiä vuosiin, mutta kokeillessani Itiksen Zizzissä näitä housuja aloin innostumaan merkistä. Tällä hetkellä valikoimista löytyy mm. aivan upeita mekkoja

Vaatteista kirjoittaminen tekeekin nyt oikein hyvää, olo on nimittäin kuin jyrän alle jäänyt. Muutimme viikonloppuna ja edessä on entisen asunnon siivouksen lisäksi myös uuden kodin järjestely asumiskuntoon. Olo on puoliksi huojentunut, kun suurin osa urakasta on ohitse, mutta huomenna hommat jatkuvat. Mutta onneksi näitä muuttoja ei tehdä usein!

Asu: Housut ja jakku: Zizzi, paita: H&M, tennarit: Minna Parikka, laukku: moimoi accessories (saatu). 

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images