Se täydellisen muhkea ja pitkä talvitakki (sis. -20% alennuksen Raiskille)

Kaupallinen yhteistyö Raiskin kanssa Juuri nyt trendikäs makuupussitakki on taatusti konsepti, joka on saanut alkunsa Suomesta j...

Kaupallinen yhteistyö Raiskin kanssa

Juuri nyt trendikäs makuupussitakki on taatusti konsepti, joka on saanut alkunsa Suomesta jostain merenrantakaupungista. Lokakuisena päivänä joku on vain keksinyt, että miksempä verhoaisi itseäni makuupussiin kun tuulee niin pirusti luihin ja ytimiin saakka! Mitään virallista tietoa minulla ei ole,  mutta väitän etteivät New Yorkin trendsetterit tiedä mitään paljoakaan toppatakkien tarpeellisuudesta, vaan käyttävät niitä tyylikkyyden lisäksi turvaominaisuuksien vuoksi. Muhkeaan pitkään takkiin voi kietoutua kuin paksuun peittoon ja tuntea olonsa turvalliseksi. Sinne voi jopa piiloutua. 

Merenrantakaupungissa asuessa tietää, että pitkän topan tehtävä on pitää kulkija lämpöisenä, niin ettei syysmyrskyt ja mereltä tuleva viima saa otetta niinä kriittisimpinä kuukausina lokakuusta maaliskuuhun. Pimeässä vaeltaminen ei tunnu niin pahalle, kun on sentään lämmin. 


Kävin viikonloppuna vaeltelemassa kaupungilla tämä Raiskin Amaya R+ toppatakki päälläni. Kahvia ostaessani barista totesi, että tuossa takissahan voit istua hyvin vielä ulkona ja nauttia syyssäästä. Se olikin hyvä idea, sillä nyt on mitä kaunein ruska ja aurinkoakin vielä näkyvissä. Peffaakaan ei palele, kun on toppa-alusta aina mukana.  Hörppäsin kahvit rauhassa katuvilinää katsellen ja hengailtiin vielä hetki pihalla. Kohtahan nämä lehdet ovat jo irronneet ja ulkona näyttää harmaalle.

Oikeastaan odotan talvea pitkästä aikaa paljon. Halloweenista selvittyä joulu on jo ihan kulman takana ja puhuttiin jo töissäkin, että silloin vain ollaan eikä tehdä mitään.  Mutta nyt kun tehdään, on parempi pysyä liikkeessä. Raiskin vaatteissa se onnistuu, mallistosta löytyy kaikki mahdollinen ulkoilijalle kuoritakeista softshellin kautta toppaan. Topasta puheenollen, takkien lisäksi kannattaa tsekata myös mielettömän hyvä keksintö, nimittäin pepusta ja reisistä topatut Noda R+ ulkoiluhousut!  Noda-housut ovat ratkaisu juuri niille ihmisille, jotka istuvat paljon ulkona (esimerkiksi hiekkalaatikolla lasten kanssa) ja tykkäävät käyttää vähän lyhyempiä takkeja. Viime talvena harkitsin tilaavani ohuempien ulkoiluhousujen päälle toppahameen, mutta nyt peban lämpimyys on taattu näillä housuilla. Noda R+ housuja tulette varmasti näkemään retkillä päällä, sillä ne sopivat täydellisesti mun Adelphi R+ ulkoilutakkiin (päällä esimerkiksi täällä)!


Raiskin alennuskoodin perään on moni jo ehtinyt kyselläkin, sillä sellainenhan on melkeimpä joka syksyyn ja kevääseen kuulunut. Ja kuuluu edelleenkin! Koodilla OIMUTSIMUTSIETU20 saat -20% alennusta kaikista Raiskin verkkokaupan tuotteista, siis myös aletuotteista! Alennus on voimassa 23.10. saakka.

Itse suosittelen tottakai harkitsemaan tätä omasta mielestäni aivan täydellistä pitkää toppatakkia, jollaista ei Raiskilla ennen ole ollutkaan. Tässä yhdistyy mielestäni tosi hyvin rento tyylikkyys ja funktionaalisuus, helmaa saa levennettyä tarvittaessa ja myös heijastinyksityiskohtia löytyy vetoketjujen päistä antamaan lisäturvaa pimeällä.  Tässä takissa voi hyvin liikkua myös niissä vähän siistimpää tyyliä vaativissa tilanteissa, jossa kuoritakki ei ehkä niin toimi. Samaa takkia voi kuitenkin käyttää niin jääkiekkokaukalon reunalla kannustaessa kuin aamulla postia hakiessa. 

Verkkokauppaan kannattaa poiketa myös ihmettelemään erästä yllättävän tutun näköistä tyyppiä etusivulla ;)

ps. Jotta talvestasi tulisi extralämmin, kannattaa osallistua myös Facebook-sivujeni Raiski arvontaan! Alla olevasta kuvasta pääset osallistumaan :)Kuvat: Raine Laaksonen

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images