Satunnaisia faktoja viikon varrelta

Musta on ollut aina hauska lukea tuttujen bloggaajien satunnaisista faktoista, sillä usein someen päätyvät vain ne järkevimmät tai muut...


Musta on ollut aina hauska lukea tuttujen bloggaajien satunnaisista faktoista, sillä usein someen päätyvät vain ne järkevimmät tai muuten suorimmat ajatukset. Ohimenevät pikkujutut, ajatusaihiot ja kaikenlainen häsäys on kuitenkin ainakin minusta paljon enemmän "minua", kuin ne valmiiksi pureskellut jutut, joista usein blogissa kirjoittaa. Listataan siis kymmenen satunnaista juttua viikon varrelta!

1) Olen kulkenut kaksi päivää kiinni oleva aktiivisuusranneke kädessäni. En ole saanut aikaiseksi ladata sitä, enkä edes ottaa pois kädestä. Kertoo kyllä jotain aktiivisuustasoistani.

2) En edes ajatelut osallistumista Lihattomaan lokakuuhun, sillä inhoan nykyään kaikenlaisia ehdottomuuksia ruokailuissa. Kuitenkin heti lokakuun toisena päivänä aloitin maidottoman ruokavalion testauksen, tosin ihan vain tarkastaakseni löytyisikö maidottomuudesta apu jatkuvaan akne-ongelmaani. (Maitotuotteista luopuminen on kohdallani niin paljon hankalampaa mitä lihasta luopuminen!)

3) Tilasin itselleni kolmet samanlaiset housut, mutta vain eri värisenä. Kyllästyin lopullisesti siihen, että käytän nykyään vain legginssejä. (Legginssit on edelleenkin housut, mutta haluan vaitelua)


4) Irtisanoin asuntoni ja päätin muuttaa vielä syvemmälle Itään. Mellunmäkeen, sehän on melkein Porvoota!

5) Sain toiveen kirjoittaa blogipostaus siitä miksi Liam Gallagher on universumin tyylikkäin mies. Mikä on totta, mutta ei niin iso aihe, että saisin siitä tämän enempää kirjoitettua. Liam Gallagherin tyyli on parasta mitä brittipoppareilla on nähty, ja brittipopparit on parasta mitä ylipäätään on nähty.

6) Tunnen oloni vähän Liam Gallagheriksi pitäessäni päällä vihreää sadetakkiani.

7) Olen miettinyt olenko liian tuttavallinen (Oi mutsi mutsi someen liittymättömissä) työmeileissäni. Ärsyttääköhän ihmisiä saada iloisia ja rentoja meilejä tuntemattomalta ihmiseltä vai olisiko tämä nyt aika siirtyä formaalimpaan ja bisneshenkisempään lähestymiseen? Teen töitä persoonallani, mutta en tiedä onko se hyvä vai huono juttu.

8) Olen ollut surullinen ettei minulla riitä nyt aika ja energia perheen, työn ja tällä hetkellä hyvinvoinnin kannalta melko välttämättömän liikunnan lisäksi ystäville. Haluaisin nähdä ystäviäni enemmän, mutta jotenkin jo pelkkä aikataulujen yhteen sovittaminen tuntuu ylivoimaisen vaikealle. Onneksi kyseessä on vain kausi, joka toivottavasti päättyy joskus (tulevan muuttoni jälkeen viimeistään)


9) Yksin ollessani olen nollannut päätäni katsomalla Keisari Aarnio sarjan ja huomannut rikostarinoiden kiehtovan minua. Ihmettelin aina miksi Alibin kaltaisia lehtiä on olemassa, mutta seuravaksi varmaan siirryn niihin.

10) Olen testannut uutta suomalaista premium-luonnonkosmetiikkasarjaa, jonka lanseerauksessa teen töitä. (Stay tuned! Tästä on pakko kirjoittaa blogiin!)


takki: Rains, paita: KappAhl, legginssit: Lidl, kengät: Dr Martens, rillit: Specsavers (saatu)

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images