Uusi syystukka kohottaa mielialaa! (sisältää -15% alennuksen Saxcé-kampaamoon!)

Kaupallinen yhteistyö Saxcé-kampaamon kanssa Hiusteni kasvatus alkoi muutama vuosi sitten vähän vahingossa, kaipasin polkkaani va...

Kaupallinen yhteistyö Saxcé-kampaamon kanssa

Hiusteni kasvatus alkoi muutama vuosi sitten vähän vahingossa, kaipasin polkkaani vaihtelua ja ajattelin, että pitkät hiukset olisivat helpot ja kivat, niitä kun ei tarvitsisi ihan koko ajan leikellä. Tämä olikin ihan tosi juttu, malli ei sinäänsä tarvitse viiden viikon välein fiksausta, mutta kantapään kautta tulin oppineeksi, ettei kampaaja-aikoja silti kannata skipata. Etenkin näin kuuman kesän jälkeen pitkät kuivat ja auringossa kellastuneet hiukset olivat vain jääneet vaille huomiota ja lopputulos oli kamala. Ei edes tekisi mieli näyttää miltä hiukseni vielä pari viikkoa sitten näyttivät, mutta antaa nyt mennä!


En rehellisesti ollut edes huomannut miten hamppuiseksi ja ruman väriseksi hiukseni olivat kesän aikana muuttuneet, mutta onneksi kampaajani Elisa Saxcé-kampaamosta Viiskulmasta oli pyöritellyt silmiään hiuksiani somesta katsellessaan ja kutsui mut syysfreesaukseen. Ajatuksenani toki oli, että otetaan vain milli latvoista pois ja kirkastetaan väriä, mutta Elisa totesi, että nyt kyllä tämä hamppulatva saa luvan lähteä. Nyt tuota ennen-kuvaa tuijotellessani ymmärrän kyllä miksi!

Ennen leikkuuta mulle kuitenkin tehtiin kaunis uusi sävy hiuksiin suomalaisen Simin  SendiDO- sarjalla. Ylöjärvellä kehitetyt ja valmistetut hiustuotteet on ollut mulle yksi vuoden 2018 parhaimmista löydöistä, tuntuu että Simin sävyt sopii suomalaiseen ihonsävyyn ihan erityisen hyvin. Ja tottakai on ihan loistava juttu, että Suomessa ylipäätään tehdään korkealaatuisia hiustuotteita. Tällä kertaa värjäyksen jälkeen hiuksiin laitettiin Elisan suosituksesta myös Simin versio suosituista plex-hoidoista. SensiDO Simplex Bonder, joka siloitti uusien hiuksieni pinnan ja lisäsi selkeästi kammattavuutta. 


Kummallista kyllä, vaikka hiukseni lyhenivät ainakin viisi senttiä ja paikoitellen enemmänkin, tuntuvat ne silti melkeimpä pidemmiltä mitä aiemmin. Tämä johtunee ihan siitä, etteivät hiukset Simplex-hoidon jälkeen ole olleet ärsyttävän pörheät vaan laskeutuneet nätisti. Eläväinen vaalea sävy, joka saatiin vaaleiden raitojen ja hiusten keskiosaan tehdyn tummemman väripalkin yhdistelmällä on tuntunut ihan nappivalinnalta, tästäkin saan kiittää Saxcén Elisan idearikkautta. 

Kyselin hiustenlaiton ohessa Elisalta vinkkejä miten kaltaiseni laiska laittautuja saisi hiukset pysymään kauniina ja kiiltävinä. Elisa vinkkasikin kolme hyvää niksiä, jotka jaan myös teille.

1. Leikkauta latvat säännöllisesti. Vaikka kasvattaisit hiuksia, kannattaa niitä leikkauttaa, jotta kaksihaaraiset eivät ala haperruttamaan hiusta ylhäältäpäin. Todella harva pystyy kasvattamaan hiuksiaan terveen näköisiksi leikkaamatta latvoja säännöllisesti. (Ilman leikkausta olevan tuloksen näettekin huolla ylhäällä, heh)

2. Hiuksia ei tarvitse pestä joka päivä ja kotihoidossa kannattaa käyttää kampaajan valitsemia hiustuotteita, jotka tukee hiusten hyvinvointia kampaajakäyntien välillä. Esimerkiksi mulle Elisa valitsi sävyn ylläpitämiseen Simin DS Blond shampoon ja hoitsikan, jotka ovat tehokkaasti sävyn viileänä pitäviä, mutta eivät niin voimakkaita että muuttaisivat sävyn harmaaksi tai violetiksi (tätäkin on käynyt). Hopeatuotteita Elisa suositteli käyttämään noin kerran viikkoon ja muuten pesemään ja hoitamaan hiuksia Davinesin Minu-sarjalla, joka on muutaman viikon käytön jälkeen tuntunut tosi hyvälle. Säästä siis pesumäärissä, ei hiustuotteiden laadussa

3.  Hiuksia saa laittaa, mutta tee se turvallisesti! Muista lämpösuojatuote hiuksiin ennen föönaamista tai muuta lämpökäsittelyä. Näin hiuksista ei häviä kosteutta lämpökäsittelyiden aikana ja hius pysyy kauniina.

ALENNUS SEURAAJILLENI!

Jotta mahdollisimman moni saisi nauttia kauniista syystukasta ja pääsisi eroon kuuman kesän aiheuttamista hiusvahingoista, saavat kaikki seuraajani -15% ALENNUKSEN LOKAKUUN AIKANA VARATUISTA KAMPAAJA-AJOISTA SAXCÉSSA! Saxcén kampaajan Elisa ja Emilia  (tsek instat!) ovat luvanneet loihtia toinen toistaan kauniimpia sävyjä ja leikkauksia, joten tilaa aikasi nyt Saxcén ajanvarauksesta! Koodilla Oimutsimutsi saat siis -15% alen (ei koske viime hetken aikoja, jotka ovat muutenkin edullisemmat).

ps. Koska kampaajajutut on aina kivoja, kannattaa lukea myös edellisestä hiusfreesauksestani, jonka takana on myös Saxcén Elisa :)

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images