Alle 25 euron välikausitakki lapselle!

Monesti tuntuu, ettei blogeissa näy kuin ns. merkkivaatteita lapsilla. Siihen on ainakin mulla hyvä syy, sillä seitsemän vuoden ...


Monesti tuntuu, ettei blogeissa näy kuin ns. merkkivaatteita lapsilla. Siihen on ainakin mulla hyvä syy, sillä seitsemän vuoden kokemuksella on tullut testattua monen moista vaatetta ja olen todennut, että mieluummin hankin yhden taatusti hyvän kuin useamman vähän sinnepäin olevan. Viimeksi viime syksynä totesin, että etenkään ulkoiluhousuissa en ole valmis reklaamiskierteeseen, vaan  hankin kerralla hyvät sieltä, mistä olen ennenkin hankkinut.

Ja lapsella olikin oikein hyvät välikusivaatteet viime keväältä tallessa, joten uusien ulkoiluvaatteiden hankinta ei ollut tänä syksynä ajankohtainen. Kävi kuitenkin niin, että Lidlin lähetti viime viikolla "syys-yllätyksen" eli lehdistökassin sisältäen ajankohtaisia uutuuksia ja sieltä paljastui meille kummallekin kuoritakit! Mun takki oli auttamattomasti liian pieni, joten kierrätin sen naapurin mutsille suoraan, mutta Kaamoksen takki oli juuri sopiva, joten pääsi testikäyttöön. Ja pakko sanoa, että takki on alle 25 euron tuotteeksi älyttömän hyvä! Ja kun eilen Lidlissä ruokaostoksia tehdessä huomasin näitä hyllyssä, ajattelin vinkata muillekin tästä budjettivaihtoehdosta, jossa kokoja riittää muistini mukaan 158-164 saakka.

Takki on siis kuoritakki, mutta mitään vesipilariarvoja en uskalla lähteä arvailemaan. Tihkusaateen takki kuitenkin kestää moitteetta ja tuntuu myös ihan hyvin hengittävältä ja teknisesti mietityltä. Takissa on mukana myös irrotettava fleecevuori, joka herättää meidän perheessä intohimoja moneen suuntan: lapsi rakastaa fleecen pehmeyttä ja minä vihaan sähköistä tekokuitua, josta irtoaa mikromuoveja (kuten kaikista muistakin muovikuituvaatteista, tämä on hyvä huomata!). Irrotin nyt aluksi kuitenkin fleecevuorin takista veks ihan sään vuoksi, mutta todennäköisesti laitetaan se myöhemmin paikalleen ja pestään sitten mikromuovivaatteille tarkoitetussa pesupussissa, joka ei päästä muovihippusia pesuveden mukana luontoon.Yleisilmeeltään takki on tosi kiva ja kun siinä on hyvä huppu, hihoissa säädettävät kiristykset ja vielä mukavasti heijastavia yksityiskohtiakin, toimii se meidän arjessa enemmän kuin hyvin. Lapselta löytyy kyllä viime keväältä pakko-saada-pinkki välikausitakki, joka on nyt Helsingin kodissa odottelemassa käyttöä. Monet varmasti muistavatkin lapsen esikouluvuoden teeman, johon kuului hankkia luistelukypärää myöten KAIKKI niin pinkkinä kuin mahdollista ja mun teeman, jossa yökkäilin sisäisesti värille, mutta tuin lempiväripäätöksissä niin paljon kuin pystyin :D Huojentuneena kuitenkin totean, että pinkkikausi on hieman laantunut ja tämän hetken pukeutumisristiriidat liittyvät siihen ettei koulussa kuulemma tarvita välikausihousuja ja muutenkaan en tajua mistään mitään. Jälkimmäisen väitteen allekirjoitan täysin. 

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images