Villervallan välikausisuosikit 2018 + 10% ale Skidi.fi:n valikoimaan!

Kaupallinen yhteistyö Villervallan kanssa Mitä! Takin hihat ovat TAAS liian lyhyet, vastahan minä... niin, välikausitakin ostosta ...

Kaupallinen yhteistyö Villervallan kanssa

Mitä! Takin hihat ovat TAAS liian lyhyet, vastahan minä... niin, välikausitakin ostosta olikin kulunut kaksi vuotta eikä ainainen kasvunvaran ostokaan saanut vanhaa takkia mahtumaan päälle. Sitä paitsi väri oli väärä, nyt piti olla pinkkiä. 

Olen pikkuhiljaa päässyt ennakkoluulostani pinkkiä kohtaan ja pystyn jo melkei silmää räpsäyttämättä hankkimaan kaiken tarvittavan kirkkaan vaaleanpunaisena, koska se nyt sattuu edelleenkin olemaan Kaamoksen lempiväri. Ongelma oli vain, että aika monessa paikassa pinkki on väri, jonka mukana tulee myös kapeampi mitoitus sekä lyhyempi mitta. Ja vaikka lapsi saisikin valita lempivärinsä, ei toiminnallisuudesta vain voi tinkiä. Välikausivaatteissa on oltava tarpeeksi väljyyttä, taskuja, vedenpitävyttä, huppu ja kiristysmahdollisuudet, että voi hankkia edes vähä sitä kasvunvaraa. Nykyään, pinkkifanin pojan äitinä, olen huomannut sukupuolikoodattujen lastenvaateosastojen tarjonnassa muitakin eroja kuin värit: pinkit vaatteet ovat kapeampia ja joskus jopa huonompilaatuisia! Mitä ihmettä!

Onneksi uusien välikausivaatteiden hankinnassa tapahtui onnenpotku, sillä saimme mahdollisuuden testata ruotsalaista Villervallaa, merkkiä joka mulla oli ihan unohtunut vuosien saatossa. Ja kuinka ollakaan, Villervallan valikoimista löytyi reipas unisex-parka myös pinkkinä. Kevät oli pelastettu! Annoin Kaamoksen valita itse ihan kaikki ulkovaatteensa ja pinkin takin lisäksi mukaan lähti, mitäpä muutakaan kuin pinkit välikausihousut ja vaaleanpunainen pipokin. Kampin Skidin myymälän myyjä totesikin, että pinkki tuntuu olevan etenkin eskarilaisten poikien mieleen.


Vasta kassalla havahduin Villervallan vaatteiden hintaan. 8000 vesipilarin välikausihousut maksoivatkin vain 41.95 euroa! Ja takki vähän alle 75 euroa. Halvemmallakin toki vaatteita saisi, mutta yleensä skandisuunnittelusta ja laadusta on saanut maksaa kymmeniä euroja enemmän. Tämä olikin kiva yllätys, sillä vanhat käyttökokemukset Villervallasta ovat todella hyvät ja vieläkin muistelen lämmöllä taaperoaikana käytössä ollutta softshell takkia, joka kierrätettiin ihan uuden veroisessa kunnossa seuravalle käyttäjälle.

Samalla kun välikausivaatteet hankittiin, hankin myös vähän muuta vaatetta pituutta venähtäneelle lapselle. Villervallan Street joggerssit (eli nuo "yllättäen" polvista likaantuneet ja hieman erikoisesti lahkeensuusta käännetyt byysat siis) ovat meillä ihan uusi juttu, mutta väitän näiden olevan universumin parhaat housut isommalle lapselle. Olen jo pitkään kaivannut housuihin vyötärölle lisää korkeutta ja näissä sitä kerrankin oli kunnolla. Korkeuden lisäksi kiitosta saa myös ihanan pehmeä materiaali, kiristysnyöri sekä takataskujen juuri oikea korkeus. Vaikka housut nousevat tarpeeksi korkealle, taskut eivät ole selässä vaan matalammalla pyllyn päällä. Joggerssien materiaali on myös testattu kestäväksi, sillä kuten herkän prinssi Ruususeni kasvoista ehkä huomaa, hän on lentänyt jo muutamaan otteeseen uudella potkulaudallaan naamalleen. Housunpolvet ovat vielä ehjänä, vaikka etuhammas lähtikin yhdessä asfaltin ja lapsen yhteentörmäyksessä.


Housujen kestävyys ei sinäänsä tullut yllätyksenä, sillä olen viime vuosina pelastanut työpaikallani sijaitsevalta lastenvaatekirppikseltä tosi paljon uudenveroisessa kunnossa olevaa Villervallaa, viimeksi kaverini lapselle. Kaikki Villervallan printit ja väriyhdistelmät eivät aina ole olleet mieleeni, mutta tältä keväältä oli ihan pakko hankkia yksi pitkähihainen printtipaita myös Kaamokselle, sillä en vain voinut vastustaa rauhankyyhkykuvioista luomupuuvillapaitaa ollenkaan. Rauhankyyhky, onko mitään ihanampaa olemassakaan! Saatoinpa hankkia myös toisen paidan, kukka ja perhoskuviolla, sillä mikäpä olisi söpömpää kesällä kuin hampaaton takkutukkalapsi likaisissa farkkushortseissa, polvet ruvella ja kauniita kukkia paidassa?

Tiedän, että kenties vahingossa blogiini eksynyttä hirvittää: pinkkiä ja kukkavaatteita pojalle? Mutta voin vannoa, että tämä lapsi on niin tarkka vaatteistaan, ettei saisi mitenkään pakotettua häntä vaatteisiin, joista hän ei pitäisi. Kuvio on mennyt oikeastaan päinvastoin, sillä minulla on kyllä mennyt aikaa hyväksyä lapsen pinkki lempiväri ja hyväksyä myös hänen - ei niin stereotyyppisen poikamainen- tyylitajunsa. Mutta Kaamos on ollut hyvä kasvattaja ja aina pinkkijarrujen tullessa päälleni hän toteaa, että "äiti sinä olet sanonut ettei ole tyttövärejä ja poikavärejä" ja olen itsekin alkanut siihen pikkuhiljaa uskoa. Että värillä ei ole väliä, kunhan se on pinkkiä.

Sikäli mikäli olet vielä etsimässä välikausivaatteita (tai jotain muita vaatteita) kannattaa ehdottomasti tsekkailla Villervallan valikoima läpi, sillä Skidi.fi:sta saat ihan kaikista normaalihintaisista ostoksista -10% alennuksen koodilla "MUTSI2018" perjantaihin 20.4. saakka (koskee siis myös muita merkkejä). Ja sama ale toimii tottakai myös Skidin myymälöissä Kampissa, Sellossa, Isossa Omenassa, sekä Jyväskylän ja Porvoon liikkeissä, muistat vaan mainita alesta kassalla. Erityisesti nuo parkatakit kannattaa tsekata läpi!

1 kommenttia

  1. Oliivinvihreä kypärä ja vaaleanpunainen takki - ainakin se on erottuva väriyhdistelmä, helppo huomata oma lapsi isommastakin porukasta.

    Kirkkaat, erilaiset värit antavat mahdollisuuksia luoda piristäviä ja helposti havaittavia tuntomerkkejä.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images