Kun designfriikki Tokmannille meni...TAAS!

Kaupallinen yhteistyö Tokmannin kanssa Tuskin olin ainoa, joka viime keväänä hieroi silmiään Ivana Helsingin trikoovaatteiden rant...

Kaupallinen yhteistyö Tokmannin kanssa

Tuskin olin ainoa, joka viime keväänä hieroi silmiään Ivana Helsingin trikoovaatteiden rantautuessa Tokmannille. Minua, kuten aika montaa muutakin ihmetytti, miten Tokmannin kaltainen halpakauppaketju oli onnistunut vakuuttamaan Ivana Helsingin, brändistään tarkan yrityksen yhteistyöhön. Ja selviteltyäni asiaa kävi vielä ilmi, että idea yhteistyöhön oli tullut Ivana Helsingiltä itseltään!

Pakko myöntää, ettei Tokmanni ollut minulle vuosi sitten tuttu juttu ollenkaan. Toki tiesin kaupan, kukapa ei, mutta mielikuvani tarvitsi kyllä päivitystä ja Ivanan mekkojen ilmestyminen rekkiin saikin mut heti Tokmannille pyörimään ja mukaan tarttui Ivana Helsingin paidan lisäksi muistaakseni myös yksi Arabian keräilymuki ja Airamin retkitermari. Tuon reissun jälkeen olikin paljon helpompi piipahtaa Tokmannilla uudelleen, kun jo tiesi, että hyllyistä löytyy tuttuja merkkejä. Sittemmin olen kyllä hankkinut mm. retkeilyvälineitä ja sisustusjuttuja ihan Tokmannin omastakin valikoimasta.


Nyt kuitenkin fiilistellään niitä tuttuja merkkejä, sillä huomenna maanantaina 26.2. Tokmannilla alkavat Brändipäivät tarjoavat tuttuja laatumerkkejä, joista valitsin muutamia tähän blogijuttuun. Koska olen ollut Ivana Helsinki fani jo nuoresta likasta lähtien, ovat omat suosikkini tottakai kuvissa näkyvät Nordic Tricot by Ivana Helsinki malliston uutuustuotteet, mustavalkoinen taskullinen tunika sekä paita, joiden hinta on brändipäivien aikana vain 16,95 euroa. Kuosi uusissa trikoovaatteissa on Ivana Helsingin muutaman vuoden takaisesta Hearts of Gold-mallistosta napattu Lankasydän. En ole lukenut kuosin historiasta sen enempää, mutta luulenpa inspiraation lähteneen vanhoista naula-lankatauluista, jollaisia aika monen isovanhemmilla on ollut seinällä. Tiedättehän ne naulakehikkoon langalla kuvioidut taulut, joissa aika usein on ollut kukkauvio? 

Toista suosikkiani, Arabian uutta Mainio Sarastus- sarjaa taas saa Brändipäiviltä -20% alella. Mustavalkoisessa Mainiossa Sarastuksessa on muuten hämmentävän paljon Lankasydän-kuosiin sopiva design, jossa on myös pieniä mustia pisteitä sekä lankamaisia viivoja! Mulla ei itselläni ole mitään astiasarjaa jota keräilisin,  vaan astiakaappini on täynnä hyvin sekalaista Arabiaa. Niillä kyllä pärjää hyvin, mutta tätä simppeliä, hyvin pinoutuvaa perussarjaa harkitsen kyllä hankkivani kotiini näiden Brändipäivien aikana ainakin pienen kahvikaluston verran.


Se mitä muuta Tokmannin Brändipäivät huomisesta alkaen tarjoaa, on luettavissa juuri ilmestyneestä verkkojulkaisusta. Loput omat merkkituotesuosikit paljastan huomenna sekä omalla että Tokmannin Instagramtilillä Instastories-puolella, joten kannattaa toki seurailla näitäkin tilejä! Luvassa on ainakin yksi huippu ihonhoitovinkki kuivaihoisille sekä vinkit hyviin edullisiin hiustenhoitotuotteisiin, jotka ovat mulla itselläni nytkin käytössä :)

Parasta Brändipäivissä on kuitenkin se, että saan viimein alkaa käyttämään näitä keväisiä trikoovaatteitani, sillä nyt näiden pitäisi löytyä suurimmasta osasta Tokmanneja. Kannattaa siis poiketa paikalla tutustumassa!


Olen 167 cm pitkä ja käytän Nordic Tricot by Ivana Helsinki vaatteissa kokoa XL
Kuvat: Maarit Vaahteranoksa / Tokmanni

5 kommenttia

  1. Moikka! Ompa ihana tunika! Täytyy lähteä ostoksille. Mutta pitää vielä kysyä, että mitkä legginsit / housut/ sukkikset sulla on? Tälläin xl-kokoisena on ollut tosi vaikeaa löytää alaosaa, joka ei valuisi vaan olisi tarpeeksi korkeavyötäröinen ja napakka. Hankalaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mulla on ihan perussukkikset Lindexistä :) monet XL-kokoiset tykkää noista Tokmannin Pola-merkkisistä leggareista, joissa on korkea vyötärö ja niistä löytyy thermoversio talveksi. Myös Piruetilla on hyviä legginssejä, jotka menee isommillekin :)

      Sukkiksissa en oikein osaa neuvoa, itse kun hankin kaikki yleensä Lindexistä ja ne on ihan ok olleet.

      Poista
  2. Pakko kai taas mennä Tokmannille.

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia kuten aina <3 Ja hienot vaatteet :-) Harmi että täällä Ruotsissa ei ole Tokmannia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä. Ostin molemmat 😊

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images