Aarrekid kylpymallisto on julkaistu! sis. alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Aarrekidin kanssa Kyllä, olemme perhe, joka roudaa matkallaan mukana puolen metrin korkuista pöllöpehm...

Kaupallinen yhteistyö Aarrekidin kanssa

Kyllä, olemme perhe, joka roudaa matkallaan mukana puolen metrin korkuista pöllöpehmoa. Ja ei, se ei edes ole pakollinen kuvausrekvisiitta, vaan pakollinen matkakumppani, sillä matkakaverin Harry Potter-innostus on jalostunut muotoon, jossa hän tarvitsee oman pöllön iltaisin viereen. Ja kun se pienempi Aarrekidin pehmopöllöistä jäi isän luo, pakkasi kaverini tuon astetta muhkumman kaverin reppuunsa. Jonne ei sitten muuta mennytkään.

Onneksi itselläni on 75 litran rinkka, joten loput kamat mahtuivat kuitenkin mukaan. Mukaan pakattiin myös Aarrekidin uuden kylpymalliston kylpytakki - tai saunatakki, kuten me sitä kutsumme - sillä syyslomamatkamme majoituspaikoissa oli kaikissa saunat ja olemmekin joka ainoa ilta käyneet löylyissä. Ihme kyllä iho ei ole vielä muuttunut rusinaksi runsaasta saunomisesta johtuen, ja toivottavasti ei muutukaan, sillä meille on tulossa täksi illaksi mökkiimme saunavieraita, kun Camilla ja Telma valtaavat Napapiirin asumuksemme viimeiseksi yöksi. 

Aarrekidin uusi kylpymallisto on julkaistu tänään ja se on tehty Aarrekidin omalla tehtaalla Portugalissa, materiaali on 90% luomupuuvillaa ja 10% kierrätettyä polyesteria. Mallistosta löytyy kahta kuosia, ihanaa punasävyistä Roosteria sekä tätä kaivattua Pöllö-kuosia, kylpyponcho ja huppupyyhe ovat one size, kylpytakista kokoja löytyy 80cm-160cm. 

Kylpytuotteet onkin hyvä lisä, sillä harmillisen moni lastenvaatemerkki keskittyy vain päällysvaatteisiin ja esimerkiksi lasten kivat kylpyponchot ovat olleet ennen kiven alla. No nyt löytyy! Ja laadukas kylpymallisto on monessakin mielessä hyvä juttu, kangas on "loop safe" eli froteeseen kuuluvat lankalenkit eivät purkaudu, frotee on kevyttä ja ohutta eli kiva päällä ja kuivuu nopeasti. Kylpyponchon voisi hyvin laittaa vaikkapa uimakoululaisen kassiin, eikä se veisi paljon tilaa tai painaisi märkänäkään liikaa pienelle kantajalle.

Kuvat on otettu alkuviikosta Rovaniemellä Hostel Cafe Kodissa, jossa vietimme syyslomareissumme kaksi ensimmäistä yötä pienessä kahden hengen huoneessa. Tykästyimme paikkaan tosi paljon, eikä vähiten siksi, että siellä oli kaikkien matkustajien käytössä iso ja kaunis sauna. Saunan jälkeen oli hauska hipsiä kylpytakeissa alakerran ravintolaan hakemaan hieman iltapalaa huoneeseen, eikä ketään tuntunut haittaavan rento tyylimme, vaikka hostelin alakerta onkin suosittu kahvila ja baari. 

Koodilla OIMUTSI15 saat -15% alennusta kaikista Aarrekidin normaalihintaisista tuotteista pois lukien aletuotteet! Alennus on voimassa maanantaihin 23.10. saakka, joten nyt kannattaa napata ne ensimmäiset joululahjatkin valmiiksi odottamaan. (Mainitsinko sanan joulu? Syytän siitä vain sitä, että olemme täällä Joulupukin naapurissa ihanassa valkoisessa talvimaisemassa... )

7 kommenttia

 1. Mikä koko teillä kylpytakista käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 140cm niinkuin on muutkin Aarrekid vaatteet :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta. Samaa kokoa olin ajatellut meillekin. Aiemmin käytössä ollut äidin retro -kylpytakki suoraan 80 -luvulta, kun käynyt pieneksi, eikä mitään hienoa korvaajaa ole vielä aiemmin tullut vastaan.

   Poista
 2. Kun lapsi käyttää 98/104 kokoisia vaatteita niin minkä kokoinen Aarrekid kylpytakki kannattaisi hankkia?
  Ensimmäinen kyseisen merkin tuote menossa must have -listalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... nää on ihan reiluhkoa kokoa. Ehkä 100 tai 110 käännetyin hihoin :)

   Poista
 3. Harmillista, just ei mene 160senttinen tälle mammalle... olispa kiva jos olisi aikuistenkin mitoitus :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images