Taival Clothing - Luonnonmukaista metsämaisemaa lapsille

Taidan käydä läpi jotakin "lapseni kasvaa ulos lastenvaatteista" kriisiä, kun tuntuu että juuri NYT markkinoilla on...Taidan käydä läpi jotakin "lapseni kasvaa ulos lastenvaatteista" kriisiä, kun tuntuu että juuri NYT markkinoilla on eniten sellaisia lastenvaatteita, joissa mun visuaalinen silmäni lepää. Onneksi lastenvaatemerkit ovat kasvattaneet valikoimaansa melkein sitä mukaa, kun oma muksuni on kasvanut ja monilta löytyy kokoja jopa kokoon 170cm saakka. Kuvaillessani Aarrekidin kamppiskuvia mietin miten kivoja luontoteemaiset kuosit ovatkaan ja että nyt talvea vasten sellainen rauhallinen harmonia tuntuu itselle viehättävältä. 

Tähän luonnonkaipuuseeni vastaa myös melko uusi suomalainen lastenvaatemerkki Taival Clothing, jonka syksyssä näkyy kaunista ja harmonista metsämaisemaa, eläimiä sekä havunoksia. Taival Clothingin merkin perusidea on monille suomalaisille lastenvaatemerkeille tuttu, Suomessa suunnitellut kuosit ja suomalaiselle lapselle suunniteltu mitoitus, turvalliset luomupuuvillamateriaalit ja tuotanto ulkomailla, tällä kertaa naapurimaassamme Virossa. Tämä kombo tuntuu toimivan lastenvaatemerkeillä hyvin. 

Jotenkin olin varma, että tämä merkki olisi kotoisin Pohjois-Suomesta. Nimi ja kuosit vain viittasivat siihen, mutta nettisivujen mukaan kyseessä on turkulainen yritys. Joten well done Turku, ihania juttuja sieltäkin tulee! Ja hieno juttu, ettei meitä kohta kouluikää lähestyvien lasten vanhempiakaan ole unohdettu, ainakin omasta lempparisetistäni eli mustista Polkuleggareista-leggareista ja vihreästä Usva-collegesta löytyy kokoja 140cm saakka.

Tätä merkkiä on pakko jäädä seuraamaan instassa, sillä ainakin ensifiilikset ovat ihastuneita. Ja tottakai kiinnostaa jatkaako Taival nimensä mukaisella luontoon liittyvällä linjalla, tätä tottakai toivon!

2 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images