Työmekko Katariinankadulla

takki: Junarose (saatu), mekko: Ratia, sukkikset muistaakseni KappAhl, kengät: Dr Martens, korvikset: Catie Q (saatu) Mulla kä...

takki: Junarose (saatu), mekko: Ratia, sukkikset muistaakseni KappAhl, kengät: Dr Martens, korvikset: Catie Q (saatu)

Mulla kävi kuluneella viikolla vähän kurja juttu juuri hankkimani kirppispaidan kanssa. Olin hankkinut ihanan trikoisen ruusupaidan Uffilta ja pidin sitä ensimmäistä päivää päällä sellaisena "vähän virallisempana" työpäivänä. Ja sitten sen päivän aloittaneen seminaarin aikana huomasin, että hitto vie, paita on täynnä pieniä reikiä. Yöööök!

Päivä kuitenkin jatkui pitkään, joten kävellessäni Kauppatorilta Senaatintorille poikkesin Katariinankadulla vielä keskiviikkona olleeseen design pop-upiin vain tarkistamaan olisiko siellä jotain mitä voisin laittaa ruusupaitani sijaan päälle ja törmäsin ehkäpä koko vuoden parhaimpaan löytöön. Ratian kietaisumekko oli ihan hurjassa alessa ja maksoin Portugalissa sijaitsevassa suomalaisomistuksessa olevassa vaatetehtaassa ommellusta todella laadukkaan oloisesta mekosta lopulta vain 42 euroa! L-kokoinen mekko istui kuin nakutettu ja ihan harmittaa, että ehdin bloggaamaan tästä asusta vasta nyt, sillä torstai oli viimeinen päivä, jolloin pop-up oli auki! Mutta jos vain joskus törmäätte Ratian mekkoihin niin kannattaa kyllä katsoa kaksi kertaa, malli yllätti todella positiivisesti!

Muutenkin päällä oli tosi syksyinen setti, Junarosen viime keväinen pitkä jakkutakki, viininpunaiset martensit sekä pitsisukkikset. Olen nyt viimein antamassa syksylle armoa ja todennut, että päällä pitää olla vähän enemmän vaatetta mitä kuun alussa. No nythän onkin jo syyskuu!

4 kommenttia

 1. Miten sä ehdit käyttää kaikkia sun ihania vaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys ja vastaus on et en mä ehdikään :) Tämä mekko jää varmasti pidempiaikaiseen käyttöön, mutta blogissa annan paljon myös asuinspiraatiota yhdessä yhteistyökumppanien kanssa ja kaikki vaatteet ei jää käyttööni - en ehtisi pitämään millään!

   Olen joskus asiasta kirjoittanutkin (ja pitäisi ehdottomasti taas kirjoittaa) mutta koska blogi on mun ammatti, olen valinnut linjan että jaan plus size kokoisia asuvinkkejä, jotka ovat usein ajankohtaisia eli vaatteet löytyy kaupasta silloin kun niistä postaan. Tämä siksi, että XL-kokoisia naistenvaatteita tehdään tosi paljon vähemmän kuin muita ja lukijoilla on tarve löytää oikeankokoisia vaatteita siinä hetkessä kun he lukevat juttujani. En halua antaa kuvaa että kaikki päältäni löytyvä vaate kannattaa ostaa, mutta silloin kun lukijalla on tarve vaatekaapin päivitykselle, löytyisi ne inspisvaatteet kaupasta.

   En ole eettisyydellä tai luomupuuvillalla ratsastava tyyppi, mutta yritän löytää vinkattavaksi aikaa ja käyttöä kestäviä vaatteita. Idea ei tietenkään ole että lukija ostaa perässä samat mitä mä, vaan sitä laatukriteerini täyttävää asuinspistä olisi tarjolla säännöllisesti.

   Totuus blogin takana on, että kierrätän paljon ja annan vaatteita myös hyväntekeväisyyteen, viime viikolla kaksi Lumoanin mekkoa lähti uusiin koteihin. tästä pitäisi kyllä kirjoittaa postaus laajemmin!

   Poista
 2. Mikä kokonaisuus! Huippulöytö tuo mekko, istuu täydellisesti :)
  Ja tuo jakku on iiiiihana! Löytyisipä se vielä jostain!

  VastaaPoista
 3. Sun blogin myötä olen saanut hurjasti inspiraatiota pukeutumisren näin xl- kokoisena, ja ennenkaikkea itsevarmuutta, että isokokoinen voi pukeutua kivasti ja näyttää hyvältä. Kiitos Elsa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images