Takaisin kaupungissa!

paita: KappAhl, housut: Nanso (saatu), kengät: Pomar (saatu) Ensimmäisen lomaviikon metsäseikkailuiden jälkeen on kiva olla ede...

paita: KappAhl, housut: Nanso (saatu), kengät: Pomar (saatu)

Ensimmäisen lomaviikon metsäseikkailuiden jälkeen on kiva olla edes hetki takaisin kaupungissa, vaihtaa Crocsit tennareihin ja harjata hiukset hieman tarkemmin. Seuraava seikkailu kun odottaa jo kulman takana.

Olen koko alkukesän kulkenut eniten tuossa vaaleansinisessä oversize kauluspaidassani, jonka sävy sopii mielestäni mulle tosi hyvin. Kun hiukset ovat muuten lähes aina kiinni, saa avoimella tukalla aikaan ihan erilaisen ilmeen ja onpa tuo tukka kasvanutkin pituutta, leikkasin siitä nimittäin hyvän viipaleen alkukeväästä pois, jotta sain kaksihaaraiset samalla poistettua. Hiukseni ovat aika ongelmallinen juttu, sillä mulla on suomalaiseksi todella paksu tukka ja se on lähes aina takussa. Ja koska olen ollut lähes aina polkkatukkainen, en ole opetellut harjan kantamista mukana ja siksi tukka on aamuharjauksen jäljiltä melko takkuinen iltapäivästä.

Mustat nahkatennarini ovat myös tämän hetken suosikki, rennot, ihan huippumukavat jalassa ja yksityiskohdiltaan hauskalla tavalla asialliset brogue-reijityksineen.

Tänään me ei lähdetäkään kotia edemmäksi viettämään kesälomaa, sillä mun kurkussa on tuntunut jo parin päivän ajan karhealta ja yritän sinkkisuihkeen ja mustaviinimarjamehun voimin taistella kesäflunssaa vastaan, jotta alkuviikon retkestämme tulisi edes terveyden puolesta ookoo. Sään puolesta ei nimittäin ole paljon odotettavissa, kun reissupäiviksi on luvassa lähinnä vesisadetta ja ukkosta. Mutta niinkuin vanha sanonta kuuluu, ei ole huonoa säätä vaan huonoja vaatteita ja siksi pitääkin pakata kunnolla mukaan sadevaatetta jotta pärjää.

Kivaa lauantaita!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images