Kuin Suomifilmissä

Vaikka näistä kuvista voisi kuvitella tämän tytön kirmailevan pelkästään kauniilla perinnepelloilla, olen ehtinyt kyllä myös k...Vaikka näistä kuvista voisi kuvitella tämän tytön kirmailevan pelkästään kauniilla perinnepelloilla, olen ehtinyt kyllä myös kesän alennusmyynteihin. Vähän yli viikon päässä siintää Kaamoksen ja minun perinteinen Berliinin reissu ja sitä silmällä pitäen tein täsmäiskun Lindexille hakemaan pitkiä ilmavia mekkoja reissuumme. Kokemus kun on osoittanut Berliinissä yleensä olevan melko kuuma heinäkuun lopussa päällä on hyvä olla jotain hyvin ilmavaa. Ja kuten eräs lukija edellisessä postauksessa kommentoikin, on mulla ja Kaamoksella todella maidonvalkoinen ja samalla palava ihotyyppi, joten meidän on oltava myös helteessä hyvin suojattuja auringolta. Palamme todella helposti pienemmästäkin auringon määrästä ja siksi pitkät mekot ovat helteellä hyvä vaihtoehto, kumma kyllä minulla ei sellaisia ole ollut moniin vuosiin. 

Tämä pitkä ja ohut mekko on Lindexin mallistoa ja kuvista huomaa, että se on niin ohut että värilliset rintaliivit eivät selvästikään ole paras valinta tämän mekon kanssa. Mutta who cares, eihän se kesällä niin tarkkaa onneksi ole :)

Uusi mekko sopii ihan hurjan hyvin myös tämän päivän kesäreissukohteeseemme eli Liesjärven kansallispuistossa sijaitsevan Korteniemen perinnetilan miljööseen. Ja kyllä, aina kansallispuistoissa vierailu ei tarkoita pelkkää eräilyä, vaan välillä voi suomalaista perinnemiljöötä ihastella myös tukka kammattuna ja korvikset korvissa. Kuten tänään, kun ajoimme Anna-Marian ja Kaamoksen kanssa ihan vain päiväreissulle n. 100 km päässä Helsingissä sijaitsevaan Korteniemeen. 

Mutta säästetään Korteniemijutut loppuviikkoon, nyt pitää lähteä jo pakkaamaan huomista päiväretkeä varten! Sillä vaikka sää ei suosikaan, kyllä kesä on silti ihanaa aikaa tutustua Suomen eri kolkkiin.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images