Perus-Crocsit tulivat takaisin!

 anorakki: R-collection, hame: Papu (saatu), kengät: Crocs Tämä kesä ei ehkä alkanut ihan niin lämpimissä tunnelmissa, mitä t...

 anorakki: R-collection, hame: Papu (saatu), kengät: Crocs

Tämä kesä ei ehkä alkanut ihan niin lämpimissä tunnelmissa, mitä toivoin, mutta kesä mikä kesä! Meillä oli eilen siivouspäivä ja illalla oli ihan pakko lähteä ulkoilemaan aurinkoiseen, mutta melko viileään iltaan. Kävimme siis perusporukallamme eli Kaamoksen ja Anna-Marian (mietin muuten aina miten kauan Anna-Maria meinaa jaksaa seuraamme vapaaviikonloppuinaan vapaaehtoisesti) kanssa Töölönlahdella istuskelemassa. Kaamos rimpuili tietenkin liikuntapuistossa minkä ehti ja me kuuntelimme Anna-Marian kanssa ensi viikonlopun Sidewaysin bändikattausta läpi.

Anna-Maria vähän kyseli, että mikä tämä juttu on, että olen alkanut käyttämään Crocseja. Crocsithan ovat kengät, jotka olen joskus manannut helvetin tuleen ja vaikka ne ovatkin lapsella tosi kätevät, olin ihan varma etten itse Crocseihin sorru. Mutta mutta... tutkimattomat ovat naisen mielen tiet ja niin vain "kultaiset" peruscrocsit nyt jalastani löytyvät. Ja oikeastaan, nehän näyttää aika kivoilta vuosien tauon jälkeen!

Se virallinen syy Crocsien hankintaan on toki mökkikausi, helppous ja se, että niillä voi kävellä myös rannassa pelkäämättä kenkien kastumista. Rannassa tuleekin tänä kesänä hengailtua viime kesiä enemmän, kerron vähän myöhemmin kesälomasuunnitelmistani joihin vahvasti liittyy nyt vedessä oleilu. Sen verran paljastan, että olen tälle kesälle tehnyt melko ison satsauksen, joka liittyy vesiliikuntaan ja selkäni terveyden ylläpitoon. Arvaatteko jo, mistä liikuntamuodosta puhun? ;)

6 kommenttia

 1. Tällainen pikkuisen murrettu keltainen on piristävä väri kesään ja sopii sinulle oikein hyvin.
  Ja crokceista, sekä niiden monista piraattiversioista, on moneksi. Voiskohan niitä jo kutsua eräänlaisiksi perusjalkineiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Crocsin tämä clog-malli lienee jo ihan klassikkomalli kengissä. Visuaalisesti todella silmiinpistävä ja erilainen ja tuo siksi vähän huumoria asuun, vaikka ei ehkä se tyylikkäin ja kaunein ratkaisu olekaan :)

   Poista
 2. Nytkö on jo aika heittää birkkarit pois ja siirtyä crocseihin? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jokainen päättää ihan itse millaisia sandaaleja käyttää. Mulla on birkkarit tosi huonossa kunnossa, pitäis hankkia kyllä korvaajat :)

   Poista
  2. Totta tuokin. Itsellä on vielä kohtuu hyvässä kunnossa, olen kyllä koittanut löytää huononpia mihin voisi kokeilla korjausta ja jos onnistuu niin sen jälkeen omiin :)

   Poista
  3. Hyvä idea muuten harjoitella. Mitenköhän korkkipohjan saisi korjattua, mulla on se kohta hajoamassa ja käyttäisin nahkaisia birkkareita mielelläni. Nyt just tulin suppaamasta, siellä crocsit oli kyllä kova sana :)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images