Kesä-Helsingin paras (ja ilmainen!) lastenjuttu on löytynyt!

Olen viimein aloittanut kuuden vuoden äitiyden jälkeen puistomutseilun. Löydettiin nimittäin niin kiva ilmainen fyysisee...Olen viimein aloittanut kuuden vuoden äitiyden jälkeen puistomutseilun. Löydettiin nimittäin niin kiva ilmainen fyysiseen  aktiivisuuteen kannustava puisto, että kahvin juonnin lisäksi minäkin viihdyin siellä myös harjoittelemassa.

Pitkin Helsinkiä on viime vuosina rakennettu melko montakin tällaista liikkumiseen kannustavaa liikuntapuistoa lapsille ja yksi isoimmista lienee tämä Töölönlahden puisto ihan Musiikkitalon ja Finlandiatalon takana Kansalaispuistossa. Puisto avattiin jo viime kesänä, mutta me löydettiin puistoon vasta nyt, kun lempi Sup-mestani Hakuna Matata oli muuttanut vuokrauspisteensä ihan puiston reunaan.

Puistosta löytyy tosi paljon erilaisia harjoittelupaikkoja, joista kivoin taitaa olla tuo pitkä ja monenlaisia eteentuova seikkailurata. Ihan perheen pienimmille rata ei toimi, sillä esteissä on monia melko haastaviakin juttuja ja etenemiseen tarvitaan myös melko paljon pituutta jalkoihin. Mutta sitten kun sitä löytyy, on Töölönlahden puisto parasta ikinä! Myös vanhemmille, jotka voivat myös haastaa itseään erilaisissa fyysisissä aktiviteeteissa.

On ihan huippua, että Helsinki satsaa tällaisiin paikkoihin, jotka ovat kaikille kaupunkilaisille saavutettavissa ja vieläpä ilmaisia. Me aiotaan mennä taas tänään kiipeilemään, koska miksipä emme menisi jos näin hieno mesta on meitä varten rakennettu!

5 kommenttia

 1. Wau kiitos tästä vinkistä! Asutaan suht lähellä mutta en ollut tästä tiennyt. Lapsi tulee repeämään onnesta. Rakastaa kaikenlaisia haastavia kiipeilypaikkoja.

  VastaaPoista
 2. Toi on ihana! Me käytiin pari kertaa viime kesänä, nyt ei olla vielä käyty. Mutta siis aivan mahtavaa, että on tällainen selkeästi isommillekin lapsille suunnattu juttu ja tosiaan tosi liikunnallinen. Pikkulapsille riittää puistoja kyllä yllin kyllin, mutta tällaista ei osannut edes kaivata ennen kuin sen ekan kerran näki ja koki, kun ei näitä ole aiemmin meidän tielle ainakaan osunut. Harmi, että joka kerta kun ollaan käyty, on sen verran paljon ollut väkeä, etten ole viitsinyt itse mennä äheltään tukkeeksi, tai sitten on pitänyt vahtia ja viihdyttää taaperoa, ettei hän mene tukkeeksi :D

  Mutta siis iso peukku tälle täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, että niitä taaperopuistoja kyllä löytyy, mutta tää onkin ihan eri!

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images