Kesäsuunnitelmia ja bailaamista yöpuvussa

Tänä viikonloppuna Teurastamolla järjestetty Sideways sai minutkin pitkästä aikaa poistumaan kotisohvalta ja lähtemään keiko...

Tänä viikonloppuna Teurastamolla järjestetty Sideways sai minutkin pitkästä aikaa poistumaan kotisohvalta ja lähtemään keikoille. Olen ennen tykännyt paljon festareista, mutta viimeisimpien vuosien aikana laiskistunut lähtemään kovinkaan kauas Helsingistä festaroimaan. Vaikka telttailu on ihanaa, en kestäisi festareiden 24h leirintäaluebiletystä ja siksi parasta onkin kun illan päätteeksi pääsee omaan sänkyyn nukkumaan. Kyllä, ikä toi mukavuudenhalun tähänkin hommaan.

Sidewaysin ajaksi osui kiva kesäinen sää ja festareilla tulikin käytyä sandaaleissa ja lyhyessä trikoomekossa. Tai siis oikeastaan yöpaidassa, sillä sillä nimellä tuo nostalginen Music television-paita minulle Asosilla myytiin. Mekon päälle laitoin Tokmannin kuvauksia varten hankkimani Polan bomberin, joka löytyi siis Tokmannilta. Jalassa toki sitten vaaleanpunaiset Crocsit. Mekon alla mulla oli vielä häveliäisyyssyistä mustat pyöräilyhousut ihan sitä varten, että keikoilla tulee kuitenkin nosteltua käsiä ja hameen helma saattaisi hetkessä olla korvissa.

Tällä asulla mentiinkin sitten kumpikin festaripäivä, sillä en jaksanut alkaa miettimään tyylihommia sen kummemmin. Mekkoni (vai yö-teepparini?) herätti kyllä paljon hymyjä vastaantulijoissa ja moni kävi sitä kehaisemassa ja ostopaikkaa kysymässä. Valitettavasti mekkosta ei enää ole myynnissä!

Eilisen illan olisi päättänyt Röyksopp, mutta parin päivän festariputken ja Ceebrolisticsien keikan jälkeen olin jo niin poikki, että nappasin Einon kainaloon ja suuntasimme kumpikin nukkumaan. Aamulla onnittelin itseäni, sillä ehdin hakemaan vielä Subwaysta tonnikalapatongin aamuksi ja olenkin viettänyt mukavan leppoisen eikä ollenkaan darraisen sunnuntaiaamun sängyssä biisejä kuunnellen ja subia syöden. 

Tässä on vielä muutama hetki olla yksin ennen kuin Kaamos tulee takaisin kotiin ja aloitamme arkiviikkorutiineihin palaamisen, viimeistä kertaa muuten tälle kesälle. Ensi viikolla skidi jää jo päiväkodista lomalle ja meneekin syksyllä ihan uuden päiväkodin yhteydessä olevaan eskariin! Sitä ennen vuorossa on ainakin lapsen 6v synttärikemut, vaellusreissu johonkin Suomen kansallispuistoista, Berliinin reissu, suppaamista ja taatusti myös mökillä oloa ja kalastusta. Eli perus kesähommat edessä!

1 kommenttia

  1. Jätti-paita ja pyöräilyhousut oli in joskus ysärillä kun elin teinivuosiani. Kevyt ja rento kesäasu 😊

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images