Elsan ekat bikinit ja -40% alennus Changen uima-asuista!

 yhteistyössä Change Lingerie Vihjailinkin hetki sitten satsanneeni itseeni ja hyvinvointiini erään harrastusvälineen muodossa ...

 yhteistyössä Change Lingerie

Vihjailinkin hetki sitten satsanneeni itseeni ja hyvinvointiini erään harrastusvälineen muodossa ja Instagramissa minua seuranneet ovat ehkä huomanneetkin, että hankin itselleni viimein ihan ikioman sup-laudan. Olen ollut niin täpinöissäni kesän tulevista melomislenkeistä ja suunnitellut jo muutamankin suppaamiseen liittyvän reissun perus-iltalenkkien lisäksi.

Olen käynyt sup-laudalla melomassa jo useamman vuoden ajan ja laji todellakin sopii mulle loistavasti. Yksi syistä on, että laudan päällä melominen on hyvää treeniä keskikropalleni, joka muuttui melko radikaalisti hätäsektion johdosta. Kiikkerähkön laudan päällä kropan korsettia jännittää ihan automaattisesti ja se jos joku tekee hyvää vatsa- ja selkälihaksilleni.

Suppaamisessa on myös ihanaa kun saa nauttia luonnosta rauhallisen liikunnan parissa ja pulahtaa lenkillään vaikka halutessaan uimaan. Ja uimaan mennessä on tottakai kiva, että päällä on hyvän näköinen, mutta oikeasti myös rintoja tukeva uikkari, jossa on helppo sekä uida että myös meloa takaisin rantaan.


Olen tähän kesään mennessä käyttänyt oikeastaan vain uimapukuja, sillä bikiniyläosan hankkiminen on ollut todella vaikeaa. Numerokoot kuten L ja XL ovat kyllä sopineet ympärysmitan puolesta hyvin, mutta arvatkaapa ovatko H-kupin rinnat mahtuneet niihin itse kuppeihin...? No ei viereenkään!  Jätin tämän vuoksi haaveet bikineistä jo vuosia sitten, sillä olin luulossa ettei bikineissä edes ole samanlaista kokojärjestelmää kuin rintaliiveissä. Tai jos olisi, ei niitä ainakaan löytyisi minun koossani. 

Vaikka käytän Changen alusvaatteita päivittäin, oli minulla omat epäilykseni sopivien ja liikuntaan sopivien bikinien ja uikkareiden löytymisestä, kun lähdin etsimään tämän postauksen uima-asuja. Mutta kuten alusvaatteissa, myös uima-asuissa Change tuntuu olevan aina askeleen edellä toiveitani ja Itiksen Change-myymälän hyllystä olisi löytynyt vaikka kuinka monet ihanat uima-asut ja lähdinkin peräti kolmen setin sekä superpehmeän froteekylpytakin kanssa kohti kotia. Kassissa olivat myös ne elämäni ensimmäiset bikinit täsmälleen oikeassa koossa!


Kuvissa näkyvät Change uima-asut:

Turkoosi Swim Classic tankini-yläosa ja värikkäät Santo Domingo-hipsterit
Musta Swim Classic uimapuku

Näitä uima-asuja on jo nyt ulkoilutettu jonkun verran ja bikiniyläosan lisäksi tykästyin paljon Swim Classic-sarjaan ylipäätään. Vaikka tankinissa ja uikkarissa ei olekaan bikinin tapaan omia kuppeja rinnoille, ovat rinnat pysyneet hyvin napakasti uikkarin sisässä uikkarin ollessa niin kuivana kuin märkänäkin. Pousailun lisäksi näillä siis voi kyllä myös uida ;)

Mitäs muuten tykkäätte tuosta turkoosista väristä, johon olen itse ihan hulluna? 


LUKIJATARJOUS!

Ehkä sinullakin on uikkarin osto edessä? Suosittelen tekemään sen nyt, sillä lukijanani saat -40% alennuksen kaikista Changen uima-asuista kun hankit uikkarisi Change-myymälästä sunnuntaihin 18.6. 2017 mennessä! Alennus on voimassa kaikissa Change-myymälöissä ympäri Suomen ja ainakin täällä Helsingissä on  uima-asuvalikoima nyt laajimmillaan. Lähimmän myymälän löydät Changen sivuilta

Suosittelen kysymään rohkeasti apua Changen ammattitaitoiselta henkilökunnalta sopivan uima-asun löytymiseksi. Kun vielä kerrot kassalla lukeneesi alesta blogistani, saat -40% alennuksen. Melko hyvä diili, vai mitä?

(Mikäli et pääse piipahtamaan myymälässä, on Changen verkkokaupassakin nyt kaikki tuotteet -20%)

kuvauspaikka: Hakuna Matata sup rental/ Töölönlahti

15 kommenttia

  1. Tuo turkoosi on sulle kyllä tosi hyvä! 😍 Hyvältä näyttää kaikki uikkarit!

    VastaaPoista
  2. Oi, tuo turkoosi on upea! Ja sopii sun väreihin älyttömän hyvin!

    Kauniita kuvia ja ihania uima-asuja :)

    VastaaPoista
  3. Mä asuin noissa Santo Domingo-biksuissa kaksi viikkoa Kyproksella, ihan parhaat, se yläosa pysyi kuin valettu! <3 Menetin itse imetyksen ja laihtumisen myötä 3 kuppikokoa, joten istuvat bikinit oli ihana juttu pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katselin eilen sitä saman kuosista haitulaakin, ihana väri ja printti!

      Poista
  4. Turkoosi on just passeli sulle! Itse en osaa sitä käyttää, edes sisustuksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, turkoosi jakaa mielipiteitä. Mulle se on meren väri ja meri on <3

      Poista
  5. Ooh ja vau mitä kuvia! Upeita uikkareita upean naisen päällä.
    Ja kiitos erinomaisen hyvästä alekoodista,juuri onkin aika hankkia uusi uikkari. t. Senja

    VastaaPoista
  6. Kaunis turkoosi ❤ Sopii sinulle upeasti ❤ Kiitos vinkistä, nyt bikinien ostoon ❤

    VastaaPoista
  7. Hei! Tosi kiva postaus, ihanan kesäiset kuvat ja hienot uima-asut. Itsekin käytän Changen alusvaatteita, mainio istuvuus ja myyjien ammattitaitoisuus ja avuliaisuus ensiluokkaista!

    VastaaPoista
  8. Kiitos alekoodista! Mistä tuo hauska vesimelonipyyhe on ostettu?

    VastaaPoista
  9. Höööh harmi etten kerennyt tuohon alennusaikaan.. Ois kyllä kelvannu. Maksaa vaan nyt sen verran ettei kyllä raaski noita ostaa.

    VastaaPoista
  10. Mä hankin tänään itselleni tuon mustan uimapuvun. Toivottavasti se on hyvä ihan matkankin uimiseen ! Toi alennus olisi kyllä ollut myös kiva, mutta en ehtinyt siihen. Change on pitkään ollut munkin lempi alusvaatemerkki.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images