Kaamoksen uusi tukka!

Ihmeiden aika ei ole ohitse ja Kontulan Paperi T on leikannut tukkansa! Kuten tiedätte, on Kaamoksella ollut pitkä tukka todella p...


Ihmeiden aika ei ole ohitse ja Kontulan Paperi T on leikannut tukkansa! Kuten tiedätte, on Kaamoksella ollut pitkä tukka todella pitkään ja ihan omasta tahdosta. Välillä hän on puhunut, että haluaisi lyhyemmät hiukset, mutta perääntynyt heti puheissaan ja siksi hiuksia on leikattu vain muutama sentti kerrallaan. 

Pari viikkoa sitten yksi asia johti toiseen ja sitten kolmanteen ja lopputulos oli, että istutin maalla ollessamme lapsen puutarhatuoliin ja totesin, että nyt lähtee! Ei kokonaan, mutta vähän enemmän kuin ennen ja leikkasin kesää vasten kevyemmän surffitukan Fiskarsit viuhuen.

Syyt hiusten leikkaamiseen olivat yksinkertaiset: lapsen pitkä paksu tukka on todella takkuuntuvaa sorttia ja hän ei saa sitä itse selväksi. Hyvä jos minäkään saan! Toinen, vähän tylsempi syy oli, että pitkä tukka provosoi päiväkodissa tytöttelyyn, johon meillä kummallakin alkoi loppumaan voimat. Vieläkään hiukset eivät toki ole "poikamitassa", mutta ainakin helpommin hoidettavissa ja vähän poikamaisemmat.

Nyt hiusten harjaaminenkin onnistuu ihan itse Tangle Teezerilla, joten 15 cm lyhennys auttoi ainakin siihen harjaamisongelmaan hyvin. Ja surffipolkan saa kivasti myös uimaharkkojen ajaksi kiinni, joten polkka on myös pituutensa puolesta käytännöllinen!

Melkein tekisi itsekin mieli vähän uutta kesätukkaa, mutta nyt kun kerrankin mulla on perheen pisimmät hiukset, pidän pintani ja nautin niistä!

Brion labyrintti saatu

1 kommenttia

  1. Upee surffipolkka. Kasvaa kesän aikana hyvinkin viitisen senttiä ja on syksyllä entistä vahvemmassa kunnossa, ohuet, vanhat latvat ovat tiessään.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images