Kesän eka uimaretki ja Raiskin kevätalen parhaat palat

kaupallinen yhteistyö Raiskin kanssa Saatoin viime viikolla kylmyydestä kankeana todeta, että vuosi takaperin Kaamos jo ui...

kaupallinen yhteistyö Raiskin kanssa

Saatoin viime viikolla kylmyydestä kankeana todeta, että vuosi takaperin Kaamos jo ui ja nyt ei taatusti lähde talviturkki ennen juhannusta. Vaan vielä mitä, muutama vähän lämpimämpi päivä ja sieltähän ne uimahalut tulivat heti esiin, joten ei muuta kuin rannalle! Itsekin yritin hieman kesäisempää linjaa shortsieni kanssa, mutta yläkropan suojaksi laitoin viime kesäisen Raiskin D-mitoituksellisen Brattle-tuulitakin. 

Takki oli viime kesänä paljon päällä juuri tällaisina aurinkoisina mutta viileinä päivinä rannalla, mökillä ja muutenkin liikkuessa. Se on helppo ottaa mukaan kangaskassiin varalta, sillä ei paina juuri mitään ja menee ohuen materiaalinsa vuoksi tosi pieneen tilaan. Takki on herättänyt monesti kyselyitä ja olen monet kerrat joutunut toteamaan, että valitettavasti takkia ei enää ole myynnissä. Mutta nyt ilokseni sain kuulla, että Raiskilla oltiin kollattu läpi edellisten vuosien viimeiset myyntikappaleet ja Brattlea oli löytynyt niin perusmalliston kuin plussamalliston puoleltakin. Viimeiset Brattlet löytyy nyt siis Raiskin ale-osastolta uskomattomaan 35.90 euron hintaan.  Aletuotteita löytyy lisää myös toukokuun tarjoukset sivulta, joten kannattaa tsekata kumpikin alesivu läpi!

Raiskin vaatteita paljon käyttävänä tiedän, että tämän merkin kohdalla laatu on aina korkealla ja kun hinnat ovat nyt hyvin matalalla, kannattaa ehdottomasti hankkia tarvittavat ulkoilukamat alesta. Siksi teinkin pienen inspiskollaasin omista suosikeista, jotka ovat juuri nyt alessa. Erityisesti suosittelen tsekkaamaan alesta takit, sillä esimerkiksi kollaasin alakulmassa näkyvä Aurikel-takki on ihan loistava joka vuodenajan kuoritakki ja löytyy siis itseltänikin. Toimii niin viileissä kesäilloissa kuin pakkasillakin, silloin tottakai kerrospuettuna. Myös kollaasissa näkyvät Pine D Short - housut ansaitsevat kehut, sillä joustavissa ja vedenpitävissä ulkoiluhousuissa on sopivan lyhyt lahje, eivätkä ne siksi jää kenkien alle rispaantumaan, kuten valitettavan usein mun kuorihousuille on käynyt. Itse taas himoitsen tuota neon korallia Meridan D-takkia, ei todellakaan tarpeeseen vaan turhamaisuutaan - väri on aivan ihana!


Rannassa hengaillessa tuli kyllä olo, että ihan kohta on päästävä itsekin talviturkista eroon tai vähintään pidemmälle suppausretkelle nauttimaan vedestä ja auringosta. Olisikohan se kesä nyt oikeasti täällä? Ainakin nyt tuntuu tosi paljon siltä!

kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

6 kommenttia

 1. Minkälaista mitoitusta takki on?
  Lila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, D-mitoituksellinen takki on malliltaan löysempi, mitä perusmitoitus. Mun takki on kokoa D48 :)

   Poista
 2. Kiitos! Kun noissa D-mitoituksissakin voi vaihdella tuo mitoitus eri malleissa...
  Lila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ry on 114 cm ja toi on mulle sopivasti löysä. Malliltaan aika suora ja pussimainen :)

   Poista
 3. mekkoja saisi olla runsaasti ja löysiä. Makkarankuorimallit eivät sovi yhteen leikkausarpien kanssa

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä vinkistä! Raiski jäänyt itselle vähän unohduksiin, mutta nyt löysin kivoja vaatteita itselle hyvään hintaan! ja tuo Brattle takki on ihana :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images