Unelmavaatteita (sis. alekoodin Papulle)

Terrakotan väri ei yleensä liity kevätvaatteisiin, mutta Papun uuden kevätmalliston vaatteissa poltetun tiilen väri on pääo...


Terrakotan väri ei yleensä liity kevätvaatteisiin, mutta Papun uuden kevätmalliston vaatteissa poltetun tiilen väri on pääosassa. Ja miksei olisi, oranssin ja ruskean sävythän sopivat hienosti heräilevän luonnon vihreisiin sävyihin.  Pellava sen sijaan on kevätmateriaalien ykkönen ja ilahduin kovasti, että juuri nämä Papun uudet Dream-kuosin vaatteet ovat 100% pellavaneulosta, sillä pellavavaatteissa harvoin on saatavilla näin moderneja malleja. 

Sain valita Papulta muutaman kevätvaatteen minulle ja Kaamokselle ja samisteluksihan se taas meni! Dream-printti on siitä kiva, että vaikka siinä on tyyliteltyjä kirjaimia, se ei ole kovin julistava, vaan kirjaimet muodostavat kauniin visuaalisen kokonaisuuden. Printin sanomasta voikin siis todeta, että ne tietää, jotka tietää. Te tiedätte nyt!

Mitä tulee hameen mittaan, olen yleensä sitä mieltä, että mitä lyhyempi, sitä parempi. Siksi ohut ja hengittävä pitkä Dream-pellavaneuloshamonen tuntuu ihan uudelta jutulta ja vähän jopa juhlalliselta. Myös pitkät neulostakit, ne jokaisen naisen vaatekaapin kulmakivet, ovat mulle uusia tämän kevään juttuja ja tämän Dream-neulostakin myötä alan kyllä ymmärtämään miksi ne ovat niin suosittuja. Tähänhän haluaisi pukeutua joka päivä!

Jos omat valintani olivat malliltaan melko uusia minulle, Kaamoksen kevätvaatteissa mentiin puhtaasti tarpeiden mukaan. Hihaton Dream-toppi on kesällä todella jees vaate ja pellava tuntuu kuumalla ilmalla vielä viileämmältä kuin puuvilla. Tuntuupa muuten oudolta kirjoittaa kuumuudesta, mutta niin se vain on, että kesä on ihan nurkan takana. Ja kuukauden päästä saattaa olla jo ilmat, milloin Papun (nyt 40% alessa oleva!) Tuike-collegebomber voi jo syrjäyttää välikausitakin päiväkotimatkoilla. Harakanpoikaseni reaktio uusiin vaatteisiin oli melko arvattava: Dream-pellavatoppi oli ihan jees, mutta vähän kova (ja totta! Pellavaneulos on hieman puuvillaa karheampaa) ja bomber maailman paras, koska siinä on kultainen neliö niskassa. Tällä hetkellä elämme kumpikin vaihetta jossa kaikki (katin)kulta, kimmellys, glitteri ja säihke kruunaa päivän. Ja kultainen neliöhän riittää tähän vallan mainiosti!

LUKIJAETU! Papulta haluttiin muistaa myös teitä lukijoita pienellä alekoodilla. Koodilla DREAM10 saat -10% alennuksen kaikista Papun normaalihintaisista tuotteista Weecos-verkkokaupasta. Koodi on voimassa 9.4. saakka.

Papulta pyydettiin myös vinkkaamaan, että alekoodi on siis voimassa myös suositun DOT-kanto-mekon ennakkotilauksiin. Jo nyt hyvin kysytty uusi kanto-mekko tehdään ennakkotilauksien perusteella Nokian Neulomolla ja se saapuu tilaajille juhannukseen mennessä. Eli siis kesä mainittu, helle mainittu, juhannus mainittu! Lapsivapaan illan kunniaksi taidan korkata pienen sihijuoman näiden kunniaksi!

Kuvat: Anna-Maria/ Secret Wardrobe

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images