Mammatrendien kuumin uutuus Lidlistä

takki: Halti, housut: Lidl, aurinkolasit: RayBan (saatu Synsamilta), kengät: Merrell (saatu) reppu: Loqi (Ipanaiselta) Olen naur...

takki: Halti, housut: Lidl, aurinkolasit: RayBan (saatu Synsamilta), kengät: Merrell (saatu) reppu: Loqi (Ipanaiselta)

Olen naureskellut pitkään, kuinka ryntään lähiön muiden mummojen kanssa säännöllisesti Lidliin aamuysiltä viikkotarjouksissa olevien tukialushousujen takia. Yleensä siellä ei kovin montaa muuta kolmekymppistä ole näkynyt, mutta viime viikolla Lidl sai kokea melkoisen mammarynnäkön uusien joogavaatteiden tullessa valikoimiin. Vaikka joogamallisto olikin tarkoitettu urheiluun, tuntui tosi moni mutsi marssineen Lidlin laareille nimenomaan kotivaatehankinnat mielessään, kun tarjolla oli muun muassa ihanan pehmeitä ja edullisia viskoosisia housuja ja paitoja sekä mukavasti tukevia toppeja. Ja siellä minä missä muutkin mutsit.

Kävin alkuviikosta Lidlin järjestämällä joogatunnilla ja sain samalla hiplailla malliston vaatteita ennen niiden kauppoihin tuloa. Vaikka tunnilla käyttämäni tiukat joogahousut olivatkin minulle liian lyhyet vyötäröltä ja rintsikat taatusti H-kupilleni väärän kokoiset, ihastuin pehmeisiin yläosiin niin, että oli ihan pakko käydä hankkimassa lähi-Lidlistä samasta pehmoisesta viskoosista tehdyt housutkin kaappiin. Ja eipä ole muita housuja tullut pidettyä sitten viime torstain. Nytkin ovat olleet jalassa koko päivän ja kuulin juttua, että työkaverillani olisi samanlaiset, joten todennäköisesti mätsäillään joskus myös töissä.

Näitä kuvia katsoessa tuli mieleen, että näiden housujen myötä tuli kyllä rikottua yksi pyhä lupaus. Olen nimittäin luvannut itselleni, että ikinä en lapsuudestani tuttuja salihousuja jalkaani laita, mutta mitkäs nämä ovat jos eivät salihousut?! Onneksi ovat sentään perhanan mukavan tuntoiset ja nätit sellaiset.

Instagramista jo bongailin monella näitä Lidlin joogakamoja, joten kuka tunnustaa hankkineensa samoja?  Ja onhan käyttö teilläkin yhtä aktiivista kuin mulla ja alla olevassa videossa :D

4 kommenttia

 1. No on kyllä kivannäköiset! :3
  Eipä taida enää näitä olla Lidleissä kun kaikki viety? ;)

  VastaaPoista
 2. Minä pidin Lidlissä noita samoja housuja jonkin aikaa käsissäni, mutta päädyin sitten kuitenkin turvallisiin mustiin. Ovat supermukavat ja olleet kotona jalassani siitä alkaen, kun ne ostin. Joogassani olin sen sijaan eilen vanhoissa leggareissani.

  VastaaPoista
 3. Saatoin ostaa mustat ja harmaat, mitään en tunnusta...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images