Ajatuksia itsevarmuudesta ja istuvista alusvaatteista

kaupallinen sisältöyhteistyö Changen kanssa Olen kuullut sanottavan, että itsevarmuus lähtee hyvin istuvista alusvaatteista. Its...

kaupallinen sisältöyhteistyö Changen kanssa

Olen kuullut sanottavan, että itsevarmuus lähtee hyvin istuvista alusvaatteista. Itse en silti usko, että itsevarmuutta voi ostaa alusvaatekaupan hyllyltä, niin ihanalta kuin se kuulostaakin. Tai no, jos itsevarmuus lisääntyisi merkittävästi hyvin istuvien alusvaatteiden myötä, olisi tämän jutun kirjoittaja viimeiset vuodet kasvattanut itsetuntoaan melko paljon asioimalla rintaliiviostoksien osalta pelkästään Changessa. Aina välillä niitä epävarmuuskohtauksia silti  tulee eteen, mutta sehän on vain elämää. Ja useimmiten epävarmuudesta pääsee eroon vain tulta päin asenteella - kohtaamalla epävarmuuden silmästä silmään. 

Ihmiset kohentavat varmuuttaan monella eri tavalla. Itselleni yksi tärkeimmistä jutuista on tuntea oloni minuksi tilanteessa kuin tilanteessa ja etenkin niissä epävarmoissa tilanteissa. Yleensä omaksi itseksi tuntemiseen tarvitaan ainakin hyvät yöunet, energinen olotila ja kivat istuvat vaatteet, joissa olo tuntuu hyvälle. En ole tappiin saakka turhamainen tyyppi, mutta epävarmoissa tilanteissa en halua lisätä epävarmuutta ainakaan epäistuvilla tai muuten epämukavilla vaatteilla. Ja näissä hetkissä istuvat alusvaatteet ovat se muille näkymätön juttu, jolla on mulle itselleni iso merkitys.


Kuten jo kerroin, olen käyttänyt pelkästään Changen rintaliivejä jo useamman vuoden. Ihastuin merkkiin alun perin ihan vain siksi, että mulle löytyi sieltä sopivat ja kauniit rintaliivit. Ja ne, joilla on ongelmia löytää istuvia liivejä, tietävät mitä tarkoitan. Ennen Changeen tutustumista olin iloinen pelkästään siitä, että H85 kokoiselle povelleni löytyi edes jotkut sopivat liivit ja olin tottunut, että kauneudesta saisi maksaa sitten erikseen. Oli liivejä joissa oli hyvä olla ja oli liivejä jotka olivat kauniita, mutta niiden yhdistelmiä en omistanut ollenkaan.

Itsevarmuuden kannalta alusvaatteissa tärkeintä on tottakai istuvuus. En halua, että kaarituet painavat tai olkapäissä tuntuu rintojen painosta johtuen painetta. Hyvien rintaliivien pitää tukea ja olla kuitenkin muokkaamatta rinnanmuotoa luonnottomaksi, mikään sauma ei saa törröttää silmiinpistävästi vaatteen läpi ja oikeastaan en halua edes tuntea rintaliiviä, kun se on päällä. Ja olisihan se ihan kiva, ettei malli olisi ihan se kaikista tylsin mummomalli värissä mummopuuteri.


Viime vuosina on alusvaateissani tapahtunut melkoinen muutos. Ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen mulla löytyy alusvaatteista väriä, ihania yksityiskohtia, pitsiä ja vaikka mitä ihanaa, mistä ennen vain haaveilin, kiitos Changen jatkuvasti vaihtuvan valikoiman. Koska suosituimmat mallit pysyvät Changessa useita sesonkeja, pystyn hankkimaan lempimallin rintaliivejä sesongin väreissä tietäen niiden toimivuuden jo etukäteen. Esimerkiksi näissä kuvissa näkyvä vaaleanharmaa Theresa-rintaliivi on mulle malliltaan tuttu jo entuudestaan ja ehkä siksi poseeraus Theresa päällä tuntuikin luontevalle ja mukavalle.

Ja nuo ihanat värit! Olen aivan pöhkönä tämän kevään hentoon vaaleanpunaiseen ja vaaleanharmaaseen sävymaailmaan, joka sai sisäisen puputyttöni heräämään talviunilta. En tiedä vaikuttaako puputytöksi itsensä tunteminen itsevarmuuteen kuinka positiivisesti, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole!


Itsevarmuuteen ja epävarmuuteen palatakseni mun on myönnettävä, että tämän postauksen kuvien valitseminen oli melko hankalaa hommaa. Itsetuntoni sanoi ihan toista mitä pääni ja alunperin kuvakavalkadi oli huomattavasti suppeampi ja vatsamakkarattomampi. Sitten ymmärsin, että pääni on oikeassa ja oman itsevarmuuteni takia mun on uskallettava mennä myös sille epävarmuusalueelleni.

Eli tulta päin, vatsamakkarat esiin ja ihanaa naistenpäivää kaikille!

KUVISSA NÄKYVÄT ALUSVAATTEET CHANGESTA:
Vaaleanharmaat Theresa rintaliivit
Vaaleanharmaat Theresa alushousut

Vaaleanroosa-harmaa Kiara rintaliivit
Vaaleanroosa-harmaat Kiara shortsit
Vaaleanroosa-harmaat Kiara housut

Kuvat: Annika Liinanki
Meikki ja hiukset: Jannica Stelander

27 kommenttia

  1. Upea sinä ja upeita kuvia! Blogisi on ihana! Hienoa nähdä blogeissa normaaleja naisia vatsamakkaroineen. Meitä, kun täällä planeetalla suurin osa kuitenkin on. Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toki yhtä normaalejahan naiset ovat myös ilman vatsamakkaroita :) Ihanaa kevättä!

      Poista
  2. Todella kauniita ja sensuelleja kuvia! Sä oot todella kaunis nainen, edelleen yksi mun idoleistani! Neljäs kuva ylhäältä on mielestäni upein kaikista!

    VastaaPoista
  3. Vau mikä hehku! Ihania kuvia. Ja osuvaa tekstiä. Hyvää naistenpäivää myös sinne!

    VastaaPoista
  4. Upea sinä ja kauniit hempeät kuvat! Ja nuo hiukset on täydelliset!
    Ihanaa naistenpäivää myös sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä tässä jo vähän kokeilin eilen pinkkiä hiusväriä, mutta ei ihan onnistunut noin kauniisti.

      Poista
  5. Wooow mitä kuvia ja mikä nainen! Ja noi alusvaatteet näyttää aivan ihanilta myös. Oon itsekin changen kanta-asiakas ja totaalisen kyllästynyt siihen että vaatteita ja alusvaatteita mainostetaan aina 34 kokoisten (toki kauniita hekin) mallien yllä. Tää on piristävää vaihtelua siihen kulttuuriin. Hyvä sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta Change on ollut tosi kivana edelläkävijänä pluskokoisten naisten huomioimisessa niin valikoimassa kuin markkinoinnissa. Nytkin kun katsoo Change Suomen Instagramsivuja niin monenkokoista naista löytyy ja mähän oon tehnyt ennenkin yhteistyötä heidän kanssaan, joten markkinoinnissa on kyllä näkynyt vatsamakkaroita ennenkin :)

      Poista
  6. IHANA tukka ja ihanat kuvat. Elsa, oot ihana! <3

    VastaaPoista
  7. Ihan mielttömän upeita kuvia upeasta naisesta ♥ Olet kaunis ja seksikäs nainen. Kirjoitit tärkeästä asiasta ja niin hyvin. Kiitos siitä! Hyvää Naistenpäivää myös Sinulle, Elsa ♥

    VastaaPoista
  8. Huh mitä kuvia! Piti katsoa kuvat oikein uudestaan, jotta reagoin alusvaatteisiin. Ekalla katselukerralla en saanut katsetta irti sun kasvoista! Susta paistaa ihana energia ja ilo! Todella kauniita kuvia kauniista naisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, meniköhän tää alusvaatemainos sittenkään ihan putkeen ;) Kiitos!

      Poista
  9. Vau! Upeaita alusasuja, upea nainen ja upeita kuvia! Kuvista näkyy että viihdyt nahoissasi - itse vielä opettelen sitä ja näistä saa lisää inspiraatiota siihen - kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään aina viihdy nahkoissani, mutta yritän silti :)

      Poista
  10. Voi että, oot kyllä ihanainen nainen ja rohkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! Suuri kiitos näistä kuvista meni kyllä mun kuvaustiimille, jonka kanssa on ihana tehdä töitä :)

      Poista
  11. Tämä taitaa olla ensimmäinen kaupallinen yhteistyö -postaus ikinä, joka saa mut haluamaan lähteä ostoksille. Ja vieläpä rintsikkaostoksille, mitä yleensä inhoan. Rohkea veto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, Changesta kannattaa kyllä aloittaa rintsikkaostokset. Joka kerta olen saanut niin hyvää palvelua ja muutenkin valikoima on ihana aina.

      Poista
  12. Ihania kuvia, kertakaikkiaan! Niissä alusvaatteet ovat sivuosassa. Pitkästä aikaa yhteistyöpostaus josta ei tule kiusallinen olo ja pikainen ohitus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija, pitääpä sanoa Changelle tämä, että nyt osuttiin oikeaan yhteistyössä :) Toki mä valitsen aina yhteistyöt siltä kantilta, että ne kiinnostavat itseäni ja toivottavasti isoa osaa lukijaryhmästäni. Mutta ymmärrän hyvin, mitä tarkoitat ja taitaa olla, että se kohta bloggauksesta josta itse olin aika itsekriittinen oli juuri se tarttumapinta lukijoihini. Eli tuoda kroppa esiin sellaisena kuin se on :)

      Poista
  13. Tosi kauniit kuvat, kaunis sinä! Istuvat rintaliivit tekee niin paljon paremman fiiliksen. Itse menin ensimmäistä kertaa ostamaan rintaliivit myyjän opastuksella imetystaipaleen jälkeen, juurikin changesta ja tuli opittua sovittamisen ohessa kyllä paljon, myöskin se, ettei ehkä ne samat liivimallit sovi kuin 10 vuotta aiemmin.. -kirmi

    VastaaPoista
  14. Näytät u-p-e-a-l-t-a! Täytyypä itsekin tehdä ratsia Changeen :)

    www.fashionpoetry.eu

    VastaaPoista
  15. Ihanat kuvat! Loistoesimerkki siitä, miten myös isokokoisempienkin mallien alusasukuvaukset pitäisi tehdä. Tosi rohkeaa myös sinulta lähteä näihin kuvauksiin. Omassa päässä vilahti ajatus, että ehkäpä sitä itsekin voisi olla kainostelematta ainakin sen oman rakkaan edessä vatsamakkaroista huolimatta ja ostaa sekä esitellä kauniita alusvaatteita...

    VastaaPoista
  16. Kiitos vielä! Yleensä en kommentoi, mutta kun huomasin palaavani uudelleen tähän kirjoitukseen päätin kiittää. Change on ollut minunkin pelastukseni, kuppikoko H65 tuottaa joskus päänvaivaa. Sinä kirjoittamalla hyvin kuvasit näitä tunnelmia 😊
    - Kaisa

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images