Ivana Helsinki tytön uudet rillit

Viime viikko oli mulla melko hektinen, mikä vaikutti valitettavasti postaustahtiinkin jonkun verran. Oli niin paljon kaikkea kiinnostavaa ...

Viime viikko oli mulla melko hektinen, mikä vaikutti valitettavasti postaustahtiinkin jonkun verran. Oli niin paljon kaikkea kiinnostavaa tekemistä niin päivätöissä kuin pr-rintamallakin. Yksi omasta mielestäni kivoimmista jutuista oli päästä tutustumaan Specsaversin ja Ivana Helsingin uusiin silmälaseihin ensimmäisten joukossa. Syy innostukseeni on varmasti kaikkien tiedossa: käytän Ivana Helsingin mekkoja viikoittain ja silmälaseja päivittäin, joten näiden kahden yhdistelmä ei voi olla muuta kuin kiinnostava!


Olen ilmeisesti se viimeinen vanhanaikainen yksien rillien nainen tässä kaupungissa, siltä ainakin tuntuu. Monilla kavereillani on nykyään monet erilaiset pokat ja he vaihtelevat tyyliä myös rillien avulla. Itse taas omistan tasan yhdet käyttökelpoiset rillit, nekin täsmälleen samat mitä Eskolla :D Nykyiset rillini ovat muuten myös Specsaversin mallistosta ja Ivana Helsingin saapuessa ensi viikolla liikkeisiin taidan mennä hankkimaan itselleni kakkosrillit tasan samoilla vahvuuksilla, mitä entisetkin. Vain mallin valinta tulee olemaan vaikea, sillä kasvoni ovat vähän hankalat rillien kannalta ja tarvitsen leveät rillit, joissa posket eivät osu hymyillessä pokien alaosaan. Pikaisella sovituksella sellaiset kuitenkin löytyvät melko helposti uudesta mallistosta.


rillien sovittelukuvat: Laura Karppanen

8 kommenttia

 1. Mun on pitänyt jo pidempään etsiä uudet rillit. Tuolla olisi paritkin kehykset, mitä haluaisin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Specsaverseja on vähän joka kulmalla niin on helppo käydä sovittamassa laseja :)

   Poista
 2. Mikä päivä mallisto myymälöissä <3

  VastaaPoista
 3. No, johon sitä on monella kolmet pokat luonnostaan, kun on normaalit kaukolasit, sitten lukulasit ja vielä aurinkolasit vahvuuksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Toki tarkoitin, että monella kaukolaseja käyttävällä on olemassa useammat lasit ihan tyylisyistä. Kaverillani on kolmet lasit, vaikka näössä ei ole mitään vikaa :D

   Poista
  2. Kai se on aika raha-kysymys, että kenellä ja missä elämäntilanteessa on varaa hankkia useita merkkikehyksiä.
   Mukavaahan se tietysti olisi, jos olisi aina useat lasit, joista valita.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images