Tyttö Villistä Pohjolasta

takki: Raiski +, housut: Levis, T-paita: Gina Trickot, ruutupaita: Junarose (saatu), kengät: Dr Martens Mulla oli viikonloppu...


takki: Raiski +, housut: Levis, T-paita: Gina Trickot, ruutupaita: Junarose (saatu), kengät: Dr Martens


Mulla oli viikonloppuna ystävän kanssa mielenkiintoinen keskustelu minuuden rakentamisen kannalta tärkeimmistä vuosista. Huomasimme kumpikin imemeemme itseemme eniten vaikutuksia joskus yläaste/lukioikäisenä ja jotenkin ne siihen aikaan tärkeät jutut ovat kantaneet tosi pitkään esimerkiksi harrastusten ja musiikkimaun suhteen, samoin myös tyylin. Myönnän etten ole muutenkaan mikään trendien perässä kulkija, mutta onhan se silti vähän huolestuttavaa näyttää lähes samalle kuin 20 vuotta sitten! Onneksi sentään ysäri on nyt ihan trendikästä, joten en erotu massasta ihan hirveästi.

Ysärin lempi tv-sarjani My So-called life sekä Villi Pohjola vaikuttavat ja tulevat varmasti aina vaikuttamaan pukeutumismieltymyksiini, tosin tänään staili oli kyllä sieltä sarjojen miespäähenkilöiltä lainattu. Rento äijätyyli on nyt tuntunut muutenkin tosi kivalle, mutta pitäisi kyllä löytää se tasapaino, kävin nimittäin viikonloppuna deiteilläkin kutakuinkin näin äijänä. Onneksi deittiseuraani ei tuntunut paljon rentous häiritsevän, en nimittäin voisi ikinä luvata muuta kuin sitä myös tulevaisuuteen. Sen verran tärkeää rentous niin tyylissä kuin elämäntyylissäkin on.

Äijäilyyn on onneksi tulossa edes pieni muutos, sillä tässä melko pitkään harmaata juurikasvuani tuijottaneena tilasin vihdoin ja viimein huomiseksi ajan kampaajalle. Edellisestä käynnistä onkin ainakin puoli vuotta, silloinkin vain leikattiin latvoja. Timman kautta aikaa varatessa havahduin muuten siihen, että mähän en ole enää lyhythiuksinen! Milloinkahan viimeksi olen tilannut värjäysaikaa pitkälle tukalle, siitä on kyllä ainakin 15 vuotta. 

Saman verran aikaa taitaa olla myös edellisistä kunnon julistavista printti t-paidoistani! Hitto mä oon muuten vanha!

12 kommenttia

 1. Onhan toi sellasta helppoa ja mukavaa arkityyliä. Arkeahan suurin osa ajasta on.

  Minkä värinen tukka on tulossa? Punertava, sinertävä tai jotain muuta uutta?
  10-15 cm pois pituudesta vois olla hyvä kevään avaus. Ja nuorentava, piristävä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa on kirkastava blondaus raidoilla ja ei, ei missään nimessä lyhyemmäksi hiuksia. Mulla on ollut aina polkkatukka ja haluan nyt pitää hiukset pitkänä :)

   Poista
  2. Jos leikkaa vaikka 5cm, niin se saa hiukset näyttämään tuuheammilta ja paksummilta. Ja nopeuttaa hiusten pituuskasvua.

   Poista
  3. Heh, no mulla on Suomen paksuin tukka kampaajakouluttajien mielestä :) mietin, että miten hiuksen leikkaus vaikuttaa kasvunopeuteen? En ihan itse saa kiinni tästä ajatuksesta, toki latva näyttää varmasti terveemmältä. Ajattelin siis ihan siistiä max. 2cm latvoja, en lyhentää siis juuri yhtään.

   Poista
 2. Hyvä tyyli toi on :) Mutta myönnän itse miettineeni itseäni ja miestäni katsomalla, että hei, mehän käytetään aika samanlaisia vaatteita! Sillä erotuksella, että hänellä farkut, mulla leggarit koska en ole löytänyt muhkealle perälleni hyviä/sopivia farkkuja, molemmilla tennarit, paita,ruutupaita, pipo ja rotsi :D
  Välillä kieltämättä tulee fiilis, että ois kiva pukeutua naisellisemmin, mutta tennarit vaan on niin parhaita ja onhan mulla kesäisin mekkoja :)

  Ei hiukst kasva niitä leikkaamalla, ne kasvaa, kun niitä EI leikata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa pukeutua kovin naisellisesti. Mun kroppa on melko kurvikas ja näytän mielestäni jotenkin laitetulta jos olen "naisellisesti pukeutunut". Tänäänkin laitoin superlyhyen hameen seuraksi Karhun tennarit, sillä muuten mulla ois outo olo.

   Poista
 3. Jos ihailee kaksihaaraisia hapertuvia latvoja, jotka voi olla senttien pituisia, niin ilman muuta kannattaa olla leikkaamatta hiuksia.

  VastaaPoista
 4. On naisellisuus muutakin kuin tälläytymistä ja lady likea! Musta sun tyyli on tosi hyvä. Ja ah, minäkin rakastan niin mun kaksihaaraisia, aina ahdistaa kun kampaaja vuoden tai kahden välein leikkaa mun hiuksia!

  VastaaPoista
 5. My so-called life..! Olin jo unohtanut sen sarjan. Harmi kun se lopetettiin niin nopeasti.
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 6. Ihana tyyli ja musta nuo sun pitemmät hiukset on tosi kivan näköiset ja käy sulle tosi hyvin!(tosin olit kyllä kaunis lyhyemmissäkin hiuksissa)
  My so-called life oli yksi minunkin suosikkejani nuorena, sääli kun ei ole tainnut tulla edes uusintana ikinä..
  -K

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images